Mascha Planner Glam up set

Sinds ik de Mascha Planner heb, is het plannen bij mij echt onmisbaar geworden! Ik kan al mijn creativiteit + to do lijsten erin kwijt en het werkt rustgevend om alle afspraken op papier te hebben staan. Een tijdje geleden heeft Mascha deze Glam Up aanvul set ontworpen voor de planner en ik heb 'm een aantal dagen besteld op bol.com. Op het internet kon ik niet zoveel reviews vinden van dit setje, dus bij deze laat ik je de hele inhoud van het setje zien!

De Glam Up set bevat een een stevige cover en een stickerboekje met 10 nieuwe stickervellen voor de Mascha Planner.


In de set bevindt zich een doorzichtige voor- en achter cover die je makkelijk vastklikt in de mascha planner. Hij is versierd met gouden bolletjes en voelt best goed aan. Zelf neem ik de planner nooit mee in mijn tas, maar als jij het wel mee wilt meenemen dan is de cover wel zo handig om te hebben voor de planner voor extra bescherming.


Voorkant planner


Achterkant planner.

De set bestelde ik vooral omdat ik de cover graag wilde hebben voor mijn planner. Nadat ik klaar ben mijn mijn huidige planner, wil ik nog een nieuwe kopen en de cover kan ik ook daarop aan vast klikken. Maar de set bevat natuurlijk ook nog een stickerboekje met maar liefst 10 nieuwe stickervellen. 

Echter vind ik het wel jammer dat de huidige stickers die in de mascha planner zelf zitten er niet bij zitten. Je gaat er namelijk heel snel doorheen, vooral de to do, to go, little things stickers zijn bij velen groot favoriet en ook bij mij en ik ben ook zeker niet de enige die dit jammer vind. Maar goed, 10 nieuwe stickervellen, laten we ze van dichterbij bekijken, want deze zijn ook erg leuk!


Het stickerboekje is pastel geel en heeft net zoals de planner gouden bolletjes. Ik vind het leuk dat alles in hetzelfde thema is gebleven.


Hij past ook heel gemakkelijk in het vakje binnen in de planner. Hier heb ik ook mijn sticky notes van de Hema.

Laten we de binnenkant van het stickerboekje eens bekijken!


Er zijn twee vellen die balkjes hebben met tekst. In de mascha planner heb je deze ook, maar in dit boekje zijn het andere teksten. Ik zal ze niet allemaal gebruiken denk ik, maar toch een leuke variatie!

> HOME
> WORK
> ME TIME
> FUN


> FOOD
> IMPORTANT
> QUOTE
> SPORT


Dan heb je nog twee stickervellen in het oudroze en blauw met glitter print. Je kunt het misschien niet heel goed zien, maar deze vellen bevatten mini stickers, zoals sterretjes, hartjes en bolletjes. Net zoals de gouden versie die je bij de mascha planner krijgt!Daarna volgen er twee stickervellen met grotere balken. Hier zou je eventueel op kunnen schrijven, maar je kunt het ook over een foutje plakken.Dit zijn mijn twee favoriete stickervellen uit het boekje. De symbolen vind ik erg leuk en ook de to do balkjes zijn erg leuk om te gebruiken!
Als laatste bevat het boekje twee stickervellen met allerlei mini symbolen die je random in je planner kunt opplakken.
Als je dagelijks gebruik maakt van de Mascha Planner is de Glam up set een leuke toevoeging aan je planner! Hij is verkrijgbaar op bol.com voor maar €9,99.

Bekijk op bol.com


Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogposts? Volgen kan via Bloglovin!

2 opmerkingen:

  1. Leuke set! Al vind ik stiekem mijn eigen stationery lijn veel fijner hehe! xo

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oeeh zal er zeker even naar kijken, ben benieuwd! X

      Verwijderen