Action & Etos mini shoplog ♥

Etos beauty make-up bodylotion parfum primer bodysplash nagellak
Ik kocht beauty- en make-up producten bij de Action en de Etos. Ben je benieuwd, kijk dan zeker verder. Er zitten hele fijne items bij die ik je zeker kan aanraden!


Anti-dark circles stick - Purifying serum - Cleansing pore strips notitieboekjes marmer, sheet mask, bubblemask, clay mask,

Action

action shoplog notitieboekjes masker serum wallen stick bubble masker sheetmask

Marble notebook A5 2pc

Ik houd echt van marmeren printjes, dus deze notitieboekjes trokken gelijk mijn aandacht en belandden meteen in mijn winkelmandje. Binnenkort komt er een leuk DIY artikel over online op mijn blog, dus hou de site zeker in de gaten! Ik weet niet meer precies hoeveel ze kosten, maar ik dacht rond een euro en ze waren ook nog eens per twee stuks verpakt.

Anti-dark circles stick - Purifying serum - Cleansing pore strips Action

Anti-dark circles stick - Purifying serum - Cleansing pore strips

De anti donkere wallen stick leek me wel leuk om eens uit te proberen, aangezien ik wel eens last kan hebben van enorme wallen die ik krijg van te weinig slapen. De verpakking van de stick vind ik erg goedkoop, er staat ook helemaal niks op het product, maar voor die prijs maakt het op zich niet zo veel uit. Ik durf niet te zeggen of hij echt werkt, maar het verkoelt het wel lekker onder mijn ogen en gebruik het in combinatie met mijn dagelijkse gezichtsverzorging.

Deze serum kost maar €1,- en dit is denk ik de derde tube die ik heb gekocht. Ik zie geen drastische veranderingen aan mijn gezicht qua onzuiverheden, maar ik vind het wel een hele fijne serum om te gebruiken voordat ik mijn dagcrème aanbreng. Voor de prijs zou ik het sowieso een keertje uitproberen.

Neusstrips koop ik altijd bij de Action, want ze zijn lekker goedkoop en ze doen hun werk heel goed. Dit pakje koop ik bijna altijd standaard als ik bij de Action ben, zou zou daarom ook zeker aanraden!

Facial sheet mask - Relaxing clay mask - Bubble mask action haul shoplog beauty verzorging

Facial sheet mask - Relaxing clay mask - Bubble mask

Ik vind dat ik echt vaker maskers mag gebruiken, dus daarom heb ik een paar leuke ingeslagen! Bij de Action heb je altijd wel hele leuke maskertjes die ook nog eens lekker goedkoop zijn, dus je kunt altijd los gaan met de maskers. 

Het zijn alle drie verschillende maskers en heb ze op de middelste na nog niet gebruikt. Het eerste maskertje is een sheet mask, middelste is een klei masker en de derde is een bubble masker. Ik vind de middelste klei masker erg fijn trouwens, je kunt er ook lang mee doen en er zit ook veel in. Ik dacht dat deze 1 euro kostte, dus daarvan zal ik zeker nog een voorraadje kopen. 

Etos beauty make-up bodylotion parfum primer bodysplash nagellak

Etos

Dan ben ik nog naar de Etos geweest, op Kruidvat na mijn favoriete drogisterij voor de leukste beauty- en make-up items! Dit keer was ik goed geslaagd, want ik heb veel gebruik gemaakt van kortingen en acties, dus dat is altijd mooi meegenomen.

Etos body care bodylotion lotus flower - illuminating

Etos BODY CARE body lotion "Lotus Flower" - Illuminating

Ik vind bodylotions heerlijke producten, vooral als ze ook nog eens lekker ruiken. De linker variant, de donker roze, die heb ik voor de 2e keer gekocht. De geur vind ik erg lekker en voed mijn huid goed genoeg. De Illuminating variant was nieuw voor mij, maar wilde ik al wel een tijde uitproberen. Deze bodylotion bevat namelijk kleine shimmertjes en dit leek me echt mooi in de zon en voor de warme zomerdagen. Hij bevalt me tot nu toe heel goed!


Etos "Evening Kiss" Body Mist - Etos Eau de Toilette "Forever Love"

Bij aankoop van een parfum ontving je een gratis body mist en daar maakte ik graag gebruik van, aangezien ik de geurtjes van de Etos best goed vind en ook nog eens erg lekker vind ruiken! Evening Kiss zou een dupe moeten zijn van YSL Black Opium en Forever Love een dupe van La vie est belle als het goed is. Ik vind ze beiden erg lekker ruiken en ze zijn ook nog eens lekker betaalbaar!


Etos Sensitive primer - Nagellak

Ten slotte kocht ik nog een paar make-up producten, namelijk twee nagellakjes en een primer. Waar ik al een tijdje het meest nieuwsgierig naar was, is eigenlijk de primer, omdat deze namelijk geen siliconen bevat en geschikt is voor een gevoelige huid. Zelf heb ik geen gevoelige huid, maar mijn huid kan niet echt tegen veel siliconen, omdat ik de dag erna onder de puistjes zit. Ik las goede verhalen over deze primer en ben benieuwd of hij goed zal werken.

Ik heb echt een zwak gekregen voor nagellak. Wat ik eerder had met lipsticks, heb ik nu eigenlijk met nagellakjes, haha. Ik kocht deze twee kleuren die ik mooi kan toevoegen aan mijn nagellak collectie!

Dit waren alle producten die ik bij de Etos en de Action heb gekocht. Heb jij nog leuke aankopen gedaan bij een van deze twee winkels de afgelopen tijd?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogposts? Volgen kan via Bloglovin!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten