Top 5 Catrice Make-up

beauty, make-up, review, catrice, kruidvat, liquid, liner, dating, joe, black, camouflage, concealer, cream, full coverage, goede dekking, Catrice Prime & Fine Mattifying Waterproof 010 Translucent, poeder, waterproof, fijne poeder, budget poeder, Catrice ICONails Nagellak 02 Bloody Mary To Go, Catrice HD Liquid Coverage Foundation 010 Light Beige,
Voor mij hoeft make-up niet al te duur te zijn. Vooral voor mijn dagelijkse make-up vind ik dat zelfs een beetje zonde, want er zijn genoeg budget merken die evengoed zijn! Zo ook Catrice, een merk dat o.a. verkrijgbaar is bij de Kruidvat & Trekpleister en lekker betaalbaar is, maar toch ook luxe oogt in mijn ogen. Ik laat mijn top 5 producten zien van Catrice, waarvan een paar producten waar ik niet zonder mee kan en ook dagelijks gebruik. Lees verder voor meer!
Catrice Liquid liner 010 dating joe black review swatches
Het product waar ik echt gek op ben en niet zonder mee kan en al jaren koop is deze liquid eyeliner. God, ik weet niet hoeveel ik hiervan heb opgemaakt, haha! Dit is ook de enige eyeliner die ik gebruik. Natuurlijk heb ik wel eens andere eyeliners geprobeerd van verschillende merken, maar ik blijf altijd trouw aan deze van Catrice, omdat niks voor mij beter werkt!

Catrice Liquid liner 010 dating joe black review swatches

Hij is intens zwart, blijft heel goed zitten gedurende de dag en zelfs als ik vergeet mijn make-up af te halen zit het er de volgende dag nog steeds netjes op! Lijntjes zetten gaat heel gemakkelijk met het puntje en ben ik in 2 á 3 minuten klaar met mijn eyeliner en dat met beiden ogen. Ook kun je gemakkelijk een wing maken met het puntje. Deze eyeliner kan ik je zeker aanraden, ook als je een beginner bent is het een hele fijn eyeliner om mee te oefenen.

Catrice camouflage cream 020 light beige review swatches
Net zoals de eyeliner is deze concealer ook al jaren favoriet van mij. Dit is namelijk een heel goed dekkende cream concealer die alle onzuiverheden gemakkelijk camoufleert. Ik heb niks dat beter werkt!

Catrice camouflage cream 020 light beige review swatches

Zoals je al ziet heb ik de pan al geraakt. Ik heb best vaak last van onzuiverheden, zoals vlekjes en puistjes en die bedek ik heel gemakkelijk met deze concealer. In de afgelopen jaren heb ik denk ik een stuk of 3/4 opgemaakt en als je nagaat dat ik dit product bijna dagelijks gebruik is hij ook best zuinig! Het enige minpuntje is dat hij niet zo hygiënisch werkt, want met je vinger er zo in gaan is niet zo'n slim idee. Je verspreid zo bacteriën en ik zou ook aanraden om het product uit te halen met bijvoorbeeld een spateltje, kwastje of een wattenstaafje.

Catrice Prime & Fine Mattifying Waterproof 010 Translucent
Dit product heb ik onlangs pas ontdekt, maar vind 'm tot nu toe al erg fijn! Ik vind het fijn om poeder te gebruiken, maar de meeste poeders die verkrijgbaar zijn bij de drogisterijen vind ik meestal niet fijn of de kleur is vaak niet goed. Ik las hele goede verhalen over deze poeder en tot nu toe mag ik niet klagen! Of hij echt waterproof is heb ik nog niet goed kunnen testen, maar dat komt van de zomer nog wel goed!

Hij fixeert en matteert mijn make-up goed en gaat niet in de lijntjes zitten. Voor nu gebruik ik 'm alleen onder de ogen waar ik 'm heel fijn voor vind, want voor mijn gezicht heb ik namelijk een andere poeder van Maybelline die ik gebruik. Er zit trouwens een handig spiegeltje in, dus heel fijn om mee te nemen op reis of in je handtas!

Catrice HD Liquid Coverage Foundation 010 Light Beige
Al jaren ben ik fan van de foundations van Catrice, ik vind dat ze erg goed zijn voor een budget merk. Ik had altijd een favoriete foundation van Catrice, maar omdat deze het schap destijds verliet had ik even een tijdje 'geen zin' in de foundations van dit merk. Tot deze uitkwam en ik 'm besloot te proberen. Ik was meteen fan!

Hij heeft een heel leuk pipetje waarmee je de foundation plaatselijk op je gezicht kunt aanbregen of op de rug van je hand bijvoorbeeld. Dat laatste is wat ik doe en blend het op mijn gezicht uit met een bufferkwast of met een sponsje. Ik gebruik deze dagelijks en de dekking is ook erg goed en de finish is bij mijn gezicht mat, waardoor het op mijn gezicht veel beter blijft zitten. Zeker aan te raden dus!

Catrice ICONails Nagellak 02 Bloody Mary To Go
Een rode nagellak is bij mij echt onmisbaar! Het staat classy, netjes en zelfs sexy. Deze van Catrice vind ik erg mooi en de kleur is mooi diep rood. Ik vind dat alle vrouwen zo'n kleurtje in hun beauty stash 'moeten' hebben, want met dit kleurtje kan het zeker niet misgaan!

Catrice ICONails Nagellak 02 Bloody Mary To Go

Het lakje is in de kleur 02 Bloody Mary To Go (pluspunten voor de leuke namen die Catrice heeft!) en het is een gelnagellak waarvoor je geen speciale lamp nodig hebt en zelfs geen speciale topcoat. Hij blijft lang en goed zitten en chipt niet zo snel. Zeker aan te raden als je nog op zoek bent naar een classy, rode nagellak!

Q: Wat zijn jouw favoriete producten van Catrice?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogposts? Volgen kan via Bloglovin!

3 opmerkingen:

  1. Catrice is een mooi budget merk dat er mooi en luxe uitziet. Ik hou vooral van de nagellakjes van dit merk <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Op de nagellak na heb ik al deze producten in huis :) Ik vind ze ook super fijn, het Prime en Fine poeder bijvoorbeeld is één van mijn favoriete poeders!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie producten. De camouflage cream heb ik ook en vind ik erg fijn. Ben nu wel erg benieuwd naar de liquid coverage foundation.

    BeantwoordenVerwijderen