Nails of the day | Trind Nail Lacquer 'Las Dalias'

nails of the day trind caring color las dalias catrice topcoat maybelline cc nails base coat
Dagelijks draag ik nagellak en het leek me wel leuk om te laten zien wat voor lakje ik draag en welke base- en topcoat ik daarbij gebruik. Deze week heb ik een nagellak van Trind 'herontdekt', namelijk in de kleur Las Dalias. Een heel mooi licht pastel-roze kleurtje om alvast in de stemming te komen voor de lente! Lees verder voor meer.
nails of the day trind caring color las dalias catrice topcoat maybelline cc nails base coat

Dit zijn de 3 producten die ik heb gebruikt voor mijn nagels. Ik gebruik namelijk altijd een basecoat en een topcoat om mijn nagels te beschermen en om de kleur langer te behouden. Het lakje dat ik heb gebruikt komt uit een collectie van Trind van vorig jaar, namelijk de Boho Vibes voorjaar/zomer collectie van 2017.

De swatches op mijn nagels zijn trouwens niet net gedaan, maar een weekje later, zodat je het beste resultaat kunt zien! Ook is het belangrijk om te vermelden dat ik tijdens mijn werk mijn handen (dus ook nagels) vaak gebruik en altijd met mijn handen werk.

Maybelline dr.rescue cc nails-base coat

Ik vind het heel belangrijk om mijn nagels te beschermen en te versterken, want vooral met het slechte weer zijn ze erg zwak en van al het nagellak dat ik dagelijks draag. Ik vind de deze basecoat van Maybelline erg fijn daarvoor en doet prima zijn werk!

Trind caring color nail lacquer nagellak Las Dalias
Trind Caring Color Nail Lacquer 'Las Dalias'

Dan natuurlijk het lakje zelf! Ik koos voor dit lichte, pastel-roze kleurtje om een beetje in een lente-achtige sfeer te komen. Ik heb het de laatste tijd wel een beetje gehad met al die donkere kleuren, dus toen ik deze ophad vond ik het er heel mooi en fris uitzien! Dit lakje van Trind komt uit de Boho Vibes collectie van vorig jaar.

Trind caring color nail lacquer nagellak Las Dalias

De nail lacquer is in de kleur Las Dalias en is een prachtige, verzorgende kleur voor op je nagels. Het nagellakje is trouwens vernoemd naar een van de populairste marken van Ibiza. Ik vind de kwastjes van Trind nagellak trouwens heel erg fijn, het brengt heel makkelijk aan!

Ik breng trouwens altijd twee laagjes lak aan.

Catrice quick dry & high shine topcoat
Catrice Quick Dry & High Shine Topcoat

Om alles sneller te laten drogen en om de nagellak goed te beschermen gebruik ik deze topcoat van Catrice. Ik kan hem niet meer vinden op de site, dus ik ben bang dat hij niet meer verkrijgbaar is, sorry alvast daarvoor! Ik ben eigenlijk nooit moeilijk met topcoats, ik heb er meerdere en probeer deze eigenlijk ook op te maken. Hij werkt snel en fijn!

Nails of the day | Trind Nail Lacquer 'Las Dalias'

En zo ziet het er dan uit op de nagels! Ik heb de foto's precies een weekje nadat ik ze gelakt heb gemaakt en ben zeer tevreden over hoelang dit wel niet goed bleef zitten! In totaal bleef het ongeveer 2 weken heel goed en mooi zitten, dus deze combinatie zal ik veel vaker gaan gebruiken! Vooral omdat ik mijn handen veel gebruik tijdens mijn werk.

Nails of the day | Trind Nail Lacquer 'Las Dalias'

Q: Wat heb jij momenteel op je nagels?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogposts? Volgen kan via Bloglovin!

4 opmerkingen:

  1. Wauw blijft inderdaad goed zitten! De kleur is echt zo cute <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtig kleurtje is het zeg! Ziet er super mooi uit. Ik vind je nagel-vorm ook echt heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen