Makeup Revolution Soph X Highlighter palette

Makeup-Revolution-Soph-X-Highlighter-palette-review-swatches-highlighter-palette-strobing
Laatst deelde ik mijn boozyshop bestelling waarin ik alle make-upjes ging unboxen. Dit highlighter palette van Makeup Revolution zat er ook bij en vandaag laat ik 'm dan eindelijk zien, inclusief swatches en mijn mening. Ben je benieuwd naar de kwaliteit van het palette, lees dan zeker verder!

Makeup-Revolution-Soph-X-Highlighter-palette-review-swatches-highlighter-palette-strobing

Makeup Revolution vind ik oprecht een heel leuk budget make-up merk. Ik heb niet veel producten van dit merk, maar de producten die ik wel heb gebruik ik met veel liefde en plezier. Zo gebruik ik deze highlighter en deze lipstick combo vaak als ik uitga en dit contour en highlighter palette voor everyday gebruik. Op reis vind ik dit contour-highlighter-blush palette wel erg handig trouwens!

Makeup-Revolution-Soph-X-Highlighter-palette-review-swatches-highlighter-palette-strobing

Makeup Revolution heeft in samenwerking met SophDoesNails een oogschaduw palette uitgebracht en dit highlighter palette. Ik ben gek op highlighter en de kleuren zagen er goed uit, dus dit palette moest ik wel bestellen! Het oogschaduw palette vind ik er trouwens ook erg mooi uitzien, maar omdat ik tegenwoordig bijna geen oogschaduw meer draag leek het me overbodig om dit erbij te bestellen.

Makeup-Revolution-Soph-X-Highlighter-palette-review-swatches-highlighter-palette-strobing

Ik vind het highlighter palette er erg mooi uitzien, vooral voor een budget merk. Het palette zit verpakt in een nude doosje met gouden letters, heel chic en classy. Het palette zelf is ook nude met gouden letters. Het formaat vind ik ook heel fijn, je kunt het gemakkelijk ergens mee naartoe nemen.

Makeup-Revolution-Soph-X-Highlighter-palette-review-swatches-highlighter-palette-strobing

Makeup-Revolution-Soph-X-Highlighter-palette-review-swatches-highlighter-palette-strobing

Het palette bevat maar liefst 8 (!!) highlighters (5 baked en 3 pressed) in verschillende tinten. Je hebt warme highlighters, maar ook koele. Zo kun je zelf bepalen wat je wanneer draagt en kun je zelfs highlighters met elkaar mengen zodat je zelf een highlighter creëert. Dit is mijn favoriete manier om zulke paletten te gebruiken, ik maak een mix van de mooiste kleuren en breng deze dan aan. Het resultaat is 9 van de 10 x erg mooi, probeer het eens!

Laten we kijken naar de swatches van alle highlighters, ben je er klaar voor?!

Makeup-Revolution-Soph-X-Highlighter-palette-review-swatches-highlighter-palette-strobing
Makeup-Revolution-Soph-X-Highlighter-palette-review-swatches-highlighter-palette-strobing

Makeup-Revolution-Soph-X-Highlighter-palette-review-swatches-highlighter-palette-strobing
Makeup-Revolution-Soph-X-Highlighter-palette-review-swatches-highlighter-palette-strobing

Makeup-Revolution-Soph-X-Highlighter-palette-review-swatches-highlighter-palette-strobing


Conclusie 'Soph X' highlighter palette:

De highlighters zijn net als boter, zo zacht zijn ze! Ze zijn erg goed gepigmenteerd en gelukkig niet poederig! De kwaliteit vind ik ook erg goed voor de prijs. Wat ik vooral een groot pluspunt vind is dat het palette warme èn koele highlighters bevat. Zo heb je voor elke make-up look en ondertoon wel een bijpassende highlighter. Ik ben fan van dit palette en zou het daarom ook zeker aanraden, vooral als je gek bent op highlighter!

Makeup-Revolution-Soph-X-Highlighter-palette-review-swatches-highlighter-palette-strobing

Het Soph x highlighter van Makeup Revolution is o.a. verkrijgbaar bij:

Q: Wat is volgens jou de beste highlighter?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogposts? Volgen kan via Bloglovin!

4 opmerkingen:

  1. ik laat hem steeds liggen als ik hem zie maar hij is eigenlijk wel echt heel erg mooi. Misschien dat ik hem toch nog ga kopen hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw dit palette! Echt heel erg mooi

    BeantwoordenVerwijderen