Blush - bronzer - highlighter stash | collectie 2018

makeup-stash, collectie, make-up, bronzer, contour, highlighter, blush, palette,
Laatst heb ik mijn make-up collectie opgeruimd en uitgezocht en het leek me wel leuk om te laten zien wat er van over gebleven is en wat ik allemaal in mijn make-up stash heb! Ik laat al mijn blushes, bronzers èn highlighters zien, kijk je mee?
makeup-stash, collectie, make-up, bronzer, contour, highlighter, blush, palette,

Royal (big bazar) - Catrice - Catrice - Gosh - Makeup Academy

Dit zijn al mijn bronzers. Ik heb soms fases waarbij ik iedere dag bronzer gebruik, maar soms ook fases dat ik even geen bronzer meer kan zien, haha. Helemaal bovenin zie je 4 lookalike shimmer bricks die ik bijvoorbeeld alleen in de zomer draag. De bronzers daaronder pak ik voor everyday make-up of voor een feestje.

Ik heb laatst heel veel bronzers weggedaan (heb hier helaas geen foto van!), omdat ik deze nooit pakte en de kleur eigenlijk niet goed was. Deze was namelijk of te donker of te oranje. Ik vind dat ik nu een mooie selectie aan bronzers heb en nieuwe zijn altijd welkom, haha!

Zie je trouwens de enorme pan in de Essence bronzers rechts bovenin, die gebruik ik altijd met veel liefde in de zomer!

makeup-stash, collectie, make-up, bronzer, contour, highlighter, blush, palette,
H&M - Aliexpress

Dan heb ik nog van die grote paletten met van alles en nog wat. Het H&M palette bestelde ik een tijdje terug en was eigenlijk best verbaast over de kwaliteit van de poeders, want hij is best goed! Het palette bevat drie highlighters en drie blushes die stuk voor stuk erg mooi zijn. Ik moet dit palette echt veel vaker gebruiken!

Het contour palette van Aliexpress bevat een witte settingpoeder, een highlighter en 4 contour kleuren. Ik heb er een artikel over geschreven, als je die wil bekijken kun je klikken op het linkje!

makeup-stash, collectie, make-up, bronzer, contour, highlighter, blush, palette,

Dit zijn ook producten die niet in 1 categorie horen, omdat ze 2 of meer producten bevatten. Ik heb echt een zwak voor dit soort producten, omdat ik het fijn vind om de producten die ik allemaal gebruik in 1 palette te hebben. Dit is ook zo handig voor een weekendje weg of op reis, vooral als er een spiegel in zit!

Mijn favorieten:
makeup-stash, collectie, make-up, bronzer, contour, highlighter, blush, palette,
Makeup Academy - Makeup Revolution - W7
Essence - Makeup Academy - I ♥ Makeup

Dit zijn alle highlighters die ik heb, ik zie nu pas dat mijn geliefde Mary Lou Manizer er niet bij zit, maar deze zat nog in mijn handtas haha. Vind het spiegeltje daarvan namelijk erg fijn om onderweg nog even mijn make-up te checken.

makeup-stash, collectie, make-up, bronzer, contour, highlighter, blush, palette,
Essence - Sugarbox (bornprettystore) - Etos

Dan heb ik nog 3 highlighters die creamy/vloeibaar zijn. Zulke producten zijn heel mooi om te gebruiken als basis onder de poeder highlighter, zodat ze nog beter blijven zitten en nog intenser zijn.

makeup-stash, collectie, make-up, bronzer, contour, highlighter, blush, palette,

Mijn favoriete producten aller tijden, namelijk highlighter paletten! Het leuke aan highlighter paletten is dat je de kleuren met elkaar kunt mixen en matchen en zo je eigen kleurtje kunt creëren. Op het Essence palette na zijn ze allemaal mijn favoriet!

makeup-stash, collectie, make-up, bronzer, contour, highlighter, blush, palette,
Neppe Mac Blush - Lottie London - Pui Pui make-up - Cream blush

Tot slot mijn blushes. Net zoals bij de bronzers heb ik hiervan een hoop weggedaan, waarvan ik geen foto van heb, maar dit is mijn uiteindelijke blush collectie. Zoals je ziet ben ik fan van rozige blushes. Peachy kleuren heb ik niet echt. Mijn favorieten zijn de Pui Pui, Etos, Essence en Catrice blush!

Q: Wat is jouw favoriete product: blush, bronzer of highlighter?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogposts? Volgen kan via Bloglovin!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten