Aliexpress Make-up #4 | Nude Eyeshadow Palette

aliexpress, reviews, review, oogschaduw, eyeshadow, palette, nude, natural, quad, swatches, swatch.
De laatste tijd draag ik niet echt oogschaduw meer, omdat ik er soms geen tijd of zin voor heb. Ik heb een hele mooie collectie aan oogschaduw paletten, maar miste nog een klein, simpel palette met 4 kleuren om een simpele, snelle ooglook te kunnen maken. Deze kwam ik toevallig tegen op Aliexpress en besloot 'm maar te bestellen. Ben je benieuwd naar de kwaliteit, kijk dan zeker verder!

aliexpress, reviews, review, oogschaduw, eyeshadow, palette, nude, natural, quad, swatches, swatch.

Laten we beginnen met de verpakking van het oogschaduw palette. Valt het op dat de verpakking is 'nagemaakt' van The Balm cosmetics? Zelf heb ik er geen problemen mee, maar voor The Balm is dat natuurlijk niet zo fijn dat er make-up producten worden nagemaakt. Ook is de verpakking van een aparte materiaal. Het is erg licht en het lijkt wel van schuim. Ondanks het lijkt van schuim, vind ik de verpakking best 'stevig'! Er zit trouwens geen spiegel in.

aliexpress, reviews, review, oogschaduw, eyeshadow, palette, nude, natural, quad, swatches, swatch.

Dit is de achterkant van het palette. Daarop zie je de 4 kleuren, de ingrediënten, waarschuwingen en kleur nummer.

aliexpress, reviews, review, oogschaduw, eyeshadow, palette, nude, natural, quad, swatches, swatch.

Ik heb het palette bestelt in de kleur 5. In totaal zijn er 7 kleuren beschikbaar bij de verkoper waar ik 'm vandaan heb. Ik koos voor deze kleuren, omdat ik een zwak heb voor nude oogschaduws en het leek me handig om een snelle ooglook te maken. Het bevat namelijk een lichte kleur, twee medium kleuren en een donkere kleur.

aliexpress, reviews, review, oogschaduw, eyeshadow, palette, nude, natural, quad, swatches, swatch.

Jongens, ik was zo verbaasd over dit product eerlijk gezegd! Zulke pigmentatie had ik echt niet verwacht! De eerste huidskleurige kleur is zelfs mat en perfect om als highlighter te gebruiken of zelfs op het ooglid. Dan heb je nog twee medium kleuren, deze zijn erg mooi en shimmery. De donkere kleur was een verassing, deze is ook erg goed gepigmenteerd en zelfs mat!

aliexpress, reviews, review, oogschaduw, eyeshadow, palette, nude, natural, quad, swatches, swatch.

Meestal heb je met goedkope oogschaduws dat ze poederig zijn, bij dit palette was dat absoluut niet het geval! De foto hierboven is genomen nadat ik de kleuren heb geswatched en zoals je ziet zie je bijna geen losse poeder zitten!

Conclusie Nude Eyeshadow Palette:
Ik heb veel make-up van Aliexpress getesten soms zijn de producten niks, maar soms ook kwalitatief erg goed. Zo ook dit product! De poeders zijn zo zacht als boter en ze zijn erg goed gepigmenteerd. Ik kan geen nadelen bedenken voor dit product, dus daarom zou ik 'm ook zeker aanraden.

Het palette kocht ik bij deze verkoper voor maar $1,38. Dat is omgerekend €1,12.

Q: Wat vindt jij van het nude palette?


Misschien vind je dit ook leuk:

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogposts? Volgen kan via Bloglovin!

2 opmerkingen: