What to wear #23 | Trendy in stripes

What to wear #22 | Trendy in stripes
Eerlijk gezegd doe ik niet aan goede voornemens in het nieuwe jaar, maar wat betreft kleding & style wil ik toch meer statement pieces gaan dragen. Kleding items die net ietsje meer opvallen en die juist met mooie basics combineren. Ik zag deze gestreepte blazer van de H&M en werd er meteen verliefd op. In mijn hoofd kon ik er tientallen combinaties mee maken en deze set is er een van, enjoy!
Highlighter & bronzer palette | H&M
Gestreepte blazer | H&M
Bag | Gucci
Platform heels | H&M
Skinny jeans | net-a-porter

Q: Wat vindt jij van deze outfit?

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe blogposts? Volg me dan via Bloglovin!
Follow

Je kunt me ook volgen op Instagram!

2 opmerkingen:

 1. Hoi Hoi,

  Dankjewel voor je reactie. Ja de Gucci bag is top, maar erg prijzig.
  Gave What to wear. Vind jij het ook heerlijk om leuke outfits samen te stellen. Ik vind dit zo tof om te doen. En tevens dromen van de mooie spullen om te hebben. hahah..

  Groetjes Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan hoor! Inderdaad erg prijzig, helaas haha! Dankjewel voor je compliment, ja ik vind het heerlijk, zo doe ik zelf ook een beetje inspiratie op en hoop ik anderen ook te kunnen inspireren! XX

   Verwijderen