Unboxing: Boozyshop Make-up ♥

boozyshop-make-up-beauty-webshop-unboxing-review-city-color-foundation-embryolisse-creme-wet-n-wild-pressed-powder-poeder-light-medium-makeup-revolution-soph-highlighter-palette-baking-powder-lace-freedom-blush-5-beyond-ervaringen-highlighter-kwast-brush
Ik kon het weer niet laten en heb mezelf verwend met een paar beauty- en make-up producten van Boozyshop, wat trouwens mijn favoriete make-up webshop is! Ben je benieuwd welke producten? Kijk dan zeker verder!


boozyshop-make-up-beauty-webshop-unboxing-review-city-color-foundation-embryolisse-creme-wet-n-wild-pressed-powder-poeder-light-medium-makeup-revolution-soph-highlighter-palette-baking-powder-lace-freedom-blush-5-beyond-ervaringen-highlighter-kwast-brush

Ik denk dat de meeste meiden wel bekend zijn met Boozyshop. Mijn favoriete merken zijn er verkrijgbaar en de service en snelle levering is top. De producten worden altijd goed en met veel liefde ingepakt!

Laat het me weten in de comments als je ergens benieuwd naar bent, dan kan ik daar eventueel een review over schrijven!

boozyshop-make-up-beauty-webshop-unboxing-review-city-color-foundation-embryolisse-creme-wet-n-wild-pressed-powder-poeder-light-medium-makeup-revolution-soph-highlighter-palette-baking-powder-lace-freedom-blush-5-beyond-ervaringen-highlighter-kwast-brush

Make up Revolution - Soph x - highlighter palette €9,49

Make-up Revolution heeft in samenwerking met SophDoesNails een make-up collectie uitgebracht, met daarin een oogschaduw palette en een highlighter palette. Ik ben gek op highlighter, dus dit palette moest ik uitproberen, haha! Het bevat 5 baked en 3 zeer gepigmenteerde, geperste highlighters.

Het oogschaduw palette uit hetzelfde collectie vind ik ook erg mooi, maar omdat ik de laatste tijd bijna geen oogschaduw meer draag heb ik het toch maar niet bestelt.

boozyshop-make-up-beauty-webshop-unboxing-review-city-color-foundation-embryolisse-creme-wet-n-wild-pressed-powder-poeder-light-medium-makeup-revolution-soph-highlighter-palette-baking-powder-lace-freedom-blush-5-beyond-ervaringen-highlighter-kwast-brush

Dit palette wil ik in een aparte blogpost verwerken met swatches en een review. Dus stay tuned, dit komt binnenkort op de site!

boozyshop-make-up-beauty-webshop-unboxing-review-city-color-foundation-embryolisse-creme-wet-n-wild-pressed-powder-poeder-light-medium-makeup-revolution-soph-highlighter-palette-baking-powder-lace-freedom-blush-5-beyond-ervaringen-highlighter-kwast-brush

Embryolisse Lait Creme Concentre 30 ml €10,95

Deze crème van Embryolisse had ik al een tijdje op het oog, maar omdat ik 'm te 'duur' vond, liet ik het altijd. De meeste visagisten, dermatologen en beautyliefhebbers zijn er fan van en dat was voor mij wel een reden om het toch te proberen. Verzorging voor de huid vind ik wel belangrijk, dus investeren kan geen kwaad vind ik! Dit is een verzorgende en hydraterende gezichts crème geschikt voor alle huidtypen.

Ik heb de crème inmiddels een paar keer gebruikt als dagcrème/primer en vind 'm tot nu toe best fijn werken! Hij ruikt lekker en het smeert fijn uit op mijn gezicht. Ben benieuwd of het op de lange termijn goed zal doen voor mijn huid, mocht dat zo zijn laat ik het zeker weten.

boozyshop-make-up-beauty-webshop-unboxing-review-city-color-foundation-embryolisse-creme-wet-n-wild-pressed-powder-poeder-light-medium-makeup-revolution-soph-highlighter-palette-baking-powder-lace-freedom-blush-5-beyond-ervaringen-highlighter-kwast-brush

City Color foundation 3-in-1 'soft beige' €3,49

Ik zag deze foundation voor maar 3,50 en de kleur leek goed te matchen, dus die belandde meteen al in mijn virtuele winkelmandje. Bovendien vind ik City Color wel een leuk make-up merk. De kleur in Soft Beige is een lichte-medium huidskleur met een gele ondertoon. Hij matcht heel goed met mijn huid, dus dat was verrassend! De foundation is 3 in 1, namelijk primer, concealer èn foundation. Verder belooft de foundation het volgende; 
 • hydraterend voor de huid
 • geeft een natuurlijke dekking
 • egaliseert de huid
 • absorbeert oliën
 • parabenen vrij
 • verrijkt met vitamine E
 • anti aging eigenschappen
Sinds ik de foundation heb, meng ik 'm dagelijks mee met mijn huidige foundation. Ik vind dat hij een mooie dewy finish geeft aan mijn huid en de dekking vind ik ook erg mooi!

boozyshop-make-up-beauty-webshop-unboxing-review-city-color-foundation-embryolisse-creme-wet-n-wild-pressed-powder-poeder-light-medium-makeup-revolution-soph-highlighter-palette-baking-powder-lace-freedom-blush-5-beyond-ervaringen-highlighter-kwast-brush

Wet 'n Wild Cover All Pressed powder 'light/medium' €1,99

Deze compact poeder van Wet 'n Wild had ik al in een tint lichter en die vind ik heel fijn werken om onder mijn ogen te 'setten'. Deze is dus een tint donkerder en die wil ik graag over mijn hele gezicht gebruiken. Hij geeft ook wat dekking en mijn foundation blijft er beter door zitten!

boozyshop-make-up-beauty-webshop-unboxing-review-city-color-foundation-embryolisse-creme-wet-n-wild-pressed-powder-poeder-light-medium-makeup-revolution-soph-highlighter-palette-baking-powder-lace-freedom-blush-5-beyond-ervaringen-highlighter-kwast-brush

Make up Revolution Baking powder - Lace - €6,49

Ik gebruik dagelijks compact poeder, omdat deze snel en fijn in gebruik zijn. Een losse poeder vind ik ook wel fijn, maar het is bij mij altijd zo'n rotzooi en overal ligt er poeder, haha. Ik wilde weer een losse poeder proberen en deze van Make up Revolution leek me wel erg fijn om concealer onder mijn ogen te 'setten'. Ik heb 'm nog niet gebruikt, maar de kleur ziet er wel goed en licht uit, dus ben erg benieuwd! Het zou de opvolger moeten zijn van de Banana powder en omdat die iets te geel is voor mij leek mij de Lace variant wat mooier op de huid!

boozyshop-make-up-beauty-webshop-unboxing-review-city-color-foundation-embryolisse-creme-wet-n-wild-pressed-powder-poeder-light-medium-makeup-revolution-soph-highlighter-palette-baking-powder-lace-freedom-blush-5-beyond-ervaringen-highlighter-kwast-brush

Freedom blush '5 Beyond' €1,49

Met blush kun je je gezicht wat meer kleur geven en een gezonde gloed. De laatste tijd neig ik steeds meer naar blush in mijn make-up routine en deze blush van Freedom vond ik wel erg mooi en ook nog eens erg goedkoop!

boozyshop-make-up-beauty-webshop-unboxing-review-city-color-foundation-embryolisse-creme-wet-n-wild-pressed-powder-poeder-light-medium-makeup-revolution-soph-highlighter-palette-baking-powder-lace-freedom-blush-5-beyond-ervaringen-highlighter-kwast-brush

Ik vind de kleur van deze blush echt prachtig. Het is een perzikkleurige blush met gouden glittertjes erin, erg mooi! Denk dat hij heel mooi zal zijn in de zomer of juist met uitgaan in combinatie met een goudkleurige highlighter.

boozyshop-make-up-beauty-webshop-unboxing-review-city-color-foundation-embryolisse-creme-wet-n-wild-pressed-powder-poeder-light-medium-makeup-revolution-soph-highlighter-palette-baking-powder-lace-freedom-blush-5-beyond-ervaringen-highlighter-kwast-brush

Tot slot heb ik ook een cadeau uit mogen kiezen, dit is mogelijk als je een bestelling plaats bij een bepaald bedrag. Ik heb gekozen voor de Tapered Highlighter 3300 kwast. Ik gebruik de kwast nu dagelijks om mijn highlighter mee aan te brengen en ik vind 'm erg fijn werken!

boozyshop-make-up-beauty-webshop-unboxing-review-city-color-foundation-embryolisse-creme-wet-n-wild-pressed-powder-poeder-light-medium-makeup-revolution-soph-highlighter-palette-baking-powder-lace-freedom-blush-5-beyond-ervaringen-highlighter-kwast-brush

Q: Wat is jouw favoriete webshop om beauty- en make-up producten te bestellen?


Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe blogposts? Volg me dan via Bloglovin!

17 opmerkingen:

 1. woow...wat mooi beauty producten. Ik ben benieuwd naar alles

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook een crème van het merk Embryolisse. Mijn huid is daar zo ontzettend van opgeknapt :-) Echt een topproduct én merk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat goed, ben erg benieuwd hoe het voor mijn huid gaat werken! X

   Verwijderen
 3. Wauw, wat een prachtige producten heb je gekocht! Ik heb al zoveel goed gehoord over Embryolisse, misschien binnenkort ook maar een crème aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Heb de crème al een paar keer gebruikt en vind ‘m nu al erg fijn werken!

   Verwijderen
 4. Mooie producten heb je besteld! Zelf kan ik niet meer zonder de Embryolisse creme, wel haal ik ze altijd in Frankrijk want daar zijn ze goedkoper :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb zelf van Soph X het oogschaduwpalette, die is erg fijn in gebruik! Ik ben benieuwd naar hoe de foundation bevalt ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fijne producten.... nu heb ik ook zin om een bestelling te plaatsen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh wat een mooie kwast! En de producten van Make-up Revolution en Freedom zien er ook prachtig uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie producten heb je gekocht! Ik ben heel benieuwd naar de creme van Embryolisse! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben heel benieuwd naar die creme! Je hetb echt mooie en leuke producten gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die blush is echt mooi! En ik heb veel goede verhalen gehoord over die Embryolisse crème!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie producten!! Heb veel goede verhalen over die crème gehoord!

  BeantwoordenVerwijderen