Trind - Winter in New Delhi Collectie 2017/2018

trind-nagellak-winter-in-new-delhi-collectie-2017-2018-hindi-blue-kashmir-winter-genuine-jade-spicy-saffron-pink-chai-taj-mahal-sunset-review-swatches-nail-polish-beauty-blogger
Voor het najaar en de winter 2018 bracht Trind de kleurrijke "Winter in New Delhi" collectie uit. De collectie bevat 6 verzorgende nagellakken in verschillende winterse kleuren. Lees verder voor swatches en meer!
#Dit artikel bevat PR-Samples

De collectie bevat een originele oker, een prachtige groen, een diep donkerblauw, een stoere grafiet, een verfijnd rode kleur en een oudroze kleur. Trind liet zich voor deze collectie inspireren door de kleurrijke Indiase winter, de opvallende kleuren van het eten, mode, cultuur en architectuur. De kleuren zijn perfect voor de herfst en winter!

Niet alleen voorziet Trind nagellakken je nagels van kleur, ook worden de nagels versterkt en verzorgd. Dat vind ik een van de fijnste punten van Trind nagellak!

Trind-winter-in-delhi-collectie-2017-2018-review-swatches- (1)spicy-saffron

Spicy Saffron

"Saffraan is een van de kostbaarste kruiden ter wereld. Het is letterlijk zijn gewicht in goud waard dankzij het arbeidsintensieve oogstproces. Saffraan wordt veel gebruikt in de Aziatische keuken en geeft gerechten een prachtige, rijke, diepgele kleur. Nu kun je hetzelfde luxu effect  benaderen op je nagels. Spicy Saffron is de ultieme herfstkleur en het is absoluut prachtig bij redheads met een huid als porselein en bij iedereen met een warme huidtoon."
Trind-winter-in-delhi-collectie-2017-2018-review-swatches- (1)spicy-saffron

Trind-winter-in-delhi-collectie-2017-2018-review-swatches-pink-chai

Pink Chai

"Pink Chai, tevens bekend als Noon Chai of Kashmiri Chai is een opvallend roze drankje dat gemaakt wordt van dezelfde theebladeren als groene thee, maar het smaakt heel anders. Pink Chai heeft een licht ziltige smaak en is ongelooflijk romig. Het smaakt dus net zo uniek als dat het eruit ziet. Trind's Pink Chai is een zachte, maar verzadigde oudroze met een matte effect die de kleur uniek maakt en precies de juiste dosis roze toevoegt aan je outfit."

Trind-winter-in-delhi-collectie-2017-2018-review-swatches-pink-chai
Trind-winter-in-delhi-collectie-2017-2018-review-swatches-taj-mahal-sunset

Taj Mahal Sunset

"Over mythisch gesproken... Heb je ooit de zon zien ondergaan bij de Taj Mahal? Het paleis kleurt dieprood en is een oase van rust in het anders zo drukke India. Deze diepe, masala rode kleur komt ook veel terug in traditionele Indiase sari's voor bruiden. Maar eenmaal op je nagels, is het een klassieke, verfijnde kleur die helemaal klaar is voor de feestdagen."
Trind-winter-in-delhi-collectie-2017-2018-review-swatches-taj-mahal-sunset

Trind-winter-in-delhi-collectie-2017-2018-review-swatches-kashmir-winter

Kashmir Winter

"Wintersport is misschien niet je eerste associatie met India, maar in het Himalaya gebied kun je fantastisch skiën. Elk jaar worden er in Kashmir ski wedstrijden gehouden. Trind's Kashmir Winter is een pittige grafiet kleur die perfect is voor de winter. Deze kleur past overal bij, is zeer stijlvol, maar niet zo voorspelbaar als een klassieke rood."
Trind-winter-in-delhi-collectie-2017-2018-review-swatches-kashmir-winter
Trind-winter-in-delhi-collectie-2017-2018-review-swatches-hindu-blue

Hindu Blue

"Voor deze donkerblauwe tint werd Trind geïnspireerd door de Hindu God Krishna met haar blauwe huidskleur. Krishna is de god van compassie, tederheid en liefde en daar kunnen wij en Trind ons helemaal in vinden. Om met een blauwe huid door het leven te gaan is misschien wat veel, dus we beperken ons tot de nagels. Hindu Blue is een zeer draagbare jeans blauwe kleur die alle huidstinten flatteert en geschikt is voor alle leeftijden."
Trind-winter-in-delhi-collectie-2017-2018-review-swatches-hindu-blue
Trind-winter-in-delhi-collectie-2017-2018-review-swatches-genuine-jade

Genuine Jade

"Denk je aan Azië, dan denk je aan Jade. Jade is een edelsteen die wordt gezien als een beschermer tegen het kwaad. Maar meer nog staat Jade bekend om zijn verzadigde groene kleur. Een kleur die ook veel gebruikt word in traditionele Indiase kleding. Een zeer flatterende kleur voor de meeste huidtypes en een tint die prachtig aansluit bij de kleuren van de najaarsmode.
Trind-winter-in-delhi-collectie-2017-2018-review-swatches-genuine-jade


Conclusie:

Ik ben altijd blij als ik nieuwe lakjes van Trind binnenkrijg, want Trind is een van de merken die ik het fijnste vind qua nagellak! Alle lakjes dekken in 2 laagjes heel goed, ze blijven lang zitten en ik heb echt het idee dat het mijn nagels verzorgt en beschermt. Ik zou ze daarom ook zeker aanraden!

De nagellakjes van Trind zijn verkijgbaar in de webshop.

Q: Welke kleur vind jij heel mooi?


Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe blogposts? Volg me dan via Bloglovin!

Follow

Je kunt me ook volgen op Instagram!

6 opmerkingen: