Review: Action Glow & Highlights palette

Action-glow-en-highlights-palette-review-2018-action-make-up-review-swatches-highlighter-palette-goedkoop-budget-reviews-action-makeup-beauty
Ik was een tijdje terug dol op de make-up van de Action. De laatste tijd vind ik het make-up schap van de Action niet zo interessant en het was er altijd best wel leeg. Dit palette zag ik altijd staan, maar nam het nooit mee. Tot ik 'm bij iemand anders zag en 'm meteen wilde. Toevallig lag er nog maar 1 palette in het schap bij mij in de Action en rekende het af bij de kassa. Ben je benieuwd of het wat is? Kijk dan zeker verder!

Action-glow-en-highlights-palette-review-2018-action-make-up-review-swatches-highlighter-palette-goedkoop-budget-reviews-action-makeup-beauty

Het highlighter palette van de Action is verkrijgbaar in twee varianten, namelijk een palette met warme ondertonen en een met koele ondertonen. De koele variant sprak me nooit echt aan, omdat dat niet mooi staat bij mijn huid. Het highlighter palette met warme ondertonen past beter bij mijn huid en vind ik ook veel mooiere kleuren hebben.

Action-glow-en-highlights-palette-review-2018-action-make-up-review-swatches-highlighter-palette-goedkoop-budget-reviews-action-makeup-beauty

Ik ben echt fan van highlighter palettes, ik gebruik ze iedere dag. Zo is het w7 palette echt favoriet geworden. Het leukste is dat je highlighters met elkaar kunt mixen en zo je eigen highlighter creëert.

Action-glow-en-highlights-palette-review-2018-action-make-up-review-swatches-highlighter-palette-goedkoop-budget-reviews-action-makeup-beauty

Alle highlighter poeders hebben een eigen naam, dat vind ik altijd een leuke toegevoegde waarde aan een product!

Action-glow-en-highlights-palette-review-2018-action-make-up-review-swatches-highlighter-palette-goedkoop-budget-reviews-action-makeup-beauty

Angel White | Summer Sigh | Gentle Peony

Pale Marble | Soft Sand | Lush Terra

Action-glow-en-highlights-palette-review-2018-action-make-up-review-swatches-highlighter-palette-goedkoop-budget-reviews-action-makeup-beauty
De poeders zijn eigenlijk best wel mooi! De kleurkeuze is goed en de pigmentatie ook. De kwaliteit is erg goed voor het kleine bedrag dat je ervoor betaalt. Voor overdag kunnen de highlighters misschien 'heftig' zijn, dat ligt maar net aan je smaak qua make-up. Maar voor een feestje zijn ze in ieder geval erg mooi! Ik gebruik het palette zelf ook wel overdag, met name de warmere kleuren.

Action-glow-en-highlights-palette-review-2018-action-make-up-review-swatches-highlighter-palette-goedkoop-budget-reviews-action-makeup-beauty

Het Glow & Highlights palette is verkrijgbaar bij de Action voor maar €2,50!

Q: Wat vindt jij van het palette?

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe blogposts? Volg me dan via Bloglovin!

Je kunt me nu ook volgen op Instagram

4 opmerkingen:

  1. Wauw wat een mooie kleuren! Ik ben enthousiast!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wow, ik vind het er heel tof uitzien!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik sta er steeds mee in mijn handen maar koop hem nooit. Vind hem er toch wel echt mooi uitzien voor een Action palette, en de pigmentatie verbaast me!

    BeantwoordenVerwijderen