Interieur | 16 x Ikea Malm Dresser

Ik ken bijna niemand die geen fan is van de Ikea, ik zelf ben er ook schuldig aan! Ik ben dol op de producten van dit merk en het is af en toe eens goed om inspiratie op te doen bij een van de Ikea filialen. Ik ben bezig om mijn slaapkamer te veranderen en de Malm dresser ladenkast heb ik al een tijdje op het oog. Om inspiratie op te doen deel ik de leukste styling ideeën die ik heb gevonden op Pinterest. Lees verder voor meer!Dit is 'm dan, de Ikea Malm ladekast met 6 lades. Deze kost op het moment €119,- Ik wil hierin verschillende producten in bewaren, zoals: haar- en beauty producten, financiën, lingerie etc.

Er zijn zoveel verschillende manier om het te decoreren en te stylen en dit zijn mijn favorieten:

Q: Wat vindt jij van de Ikea Malm ladekast?


Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe blogposts? Volg me dan via Bloglovin!

Je kunt me ook volgen op Instagram

Bron/source foto's: Pinterest

6 opmerkingen:

 1. Ik vind het een hele mooie kast! Die zou ik ook wel willen voor mijn kantoortje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die Malm serie ook zo mooi! Ga het ook zeker aanschaffen als ik weer een eigen woning heb :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toen ik uit huis ging, wist ik één ding zeker: ik wilde deze. Maar ik heb uiteindelijk besloten om de helft ervan te nemen haha :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een van mijn favoriete serie, heb er zelf twee in huis :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dit ook een hele leuke kast! In mijn vorige huis had ik er één maar nu niet meer. Nu krijg ik wel weer inspiratie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooi inspiratie kamer met deze kast. Ik heb vier via marktplaat gescoord. Heel blij mee

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen