Eerste indruk & Swatches: Lottie London Make-up

lottie-london-make-up-unboxing-review-swatches-2017-2018=beauty-selfie-ready-lipstick-addict-budget-makeup
Een tijdje terug had Kruidvat een hele leuke actie, je kon namelijk kans maken op 1 van de 5 Lottie London make-up pakketten en ik was een van de gelukkige die het pakket heeft mogen winnen! Dit make-up merk komt uit de UK en kende ik eigenlijk niet. Het is een pakket vol met mooie make-up producten die ik heb geswatched en waarbij ik mijn eerste indruk bij geef. Ben je benieuwd naar het make-up merk, lees dan zeker verder!

lottie-london-make-up-unboxing-review-swatches-2017-2018=beauty-selfie-ready-lipstick-addict-budget-makeup

Het blijft leuk om een pakketje te unboxen, vooral als je niet weet wat er zoal in zit! Het was dus echt een verrassing voor mij en aangezien ik geen ervaring heb met make-up van Lottie London vond ik het des te leuker om het uit te proberen en te testen.

lottie-london-make-up-unboxing-review-swatches-2017-2018=beauty-selfie-ready-lipstick-addict-budget-makeup

Dit is dan de inhoud! De box is heel goed gevuld met verschillende make-up producten- en kwasten. Laten we maar snel verder kijken naar de producten, want het zijn er een hoop!

lottie-london-make-up-unboxing-review-swatches-2017-2018=beauty-selfie-ready-lipstick-addict-budget-makeup
Van links naar rechts:
Blend and Snap beauty sponge | Shade & Shadow eyeshadow brush | Contour Queen contour brush | Powder Power powder brush

lottie-london-make-up-unboxing-review-swatches-2017-2018=beauty-selfie-ready-lipstick-addict-budget-makeup

Wat leuk dat er make-up kwasten en tools erbij zitten, dit had ik niet verwacht en het was zeker een leuke verrassing om dit tegen te komen. Zoals ik altijd blijf zeggen: je kunt nooit genoeg kwasten hebben en deze zien er best wel heel goed uit. De haartjes zijn lekker zacht en het sponsje voelt ook goed aan. Ik kan niet wachten om met het contour kwast te shapen, want hier ben ik het meest benieuwd naar!

lottie-london-make-up-unboxing-review-swatches-2017-2018=beauty-selfie-ready-lipstick-addict-budget-makeup
Insta Filter pore eraser stick
Een pore eraser in een stick vorm, als dit zou werken zal dit dè ontdekking van het jaar zijn! Ik heb zelf best wel last van grove poriën, dus ik ben heel benieuwd of dit make-up product daadwerkelijk gaat werken. Hij voelt heel erg siliconen-achtig aan op de rug van mijn hand en heel erg silky en zacht.

lottie-london-make-up-unboxing-review-swatches-2017-2018=beauty-selfie-ready-lipstick-addict-budget-makeup
Tan Time bronzing powder | Blush Crush powder blusher
https://lottie.london/collections/face/products/blush-crush?variant=26111781960

De matte bronzer is verkrijgbaar in 2 varianten, zelf heb ik de light/medium kleur. De Blush Crush blushes zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren, waarvan ik de kleur Zayn heb.

https://lottie.london/collections/face/products/blush-crush?variant=26111781960

De pigmentatie is erg goed van deze twee producten. De blush heeft helaas een oranje-achtige ondertoon, waardoor ik het bij mijzelf niet echt mooi vind staan. Deze zal ik ook meer in de zomer gebruiken, als ik wat bruiner ben. De blush vind ik wel een prachtige kleur hebben!

lottie-london-make-up-unboxing-review-swatches-2017-2018=beauty-selfie-ready-lipstick-addict-budget-makeup

lottie-london-make-up-unboxing-review-swatches-2017-2018=beauty-selfie-ready-lipstick-addict-budget-makeup
AM to PM kohl eyeliner pencil | #Lashgoals ultra volumising 
Oogpotlood gebruik ik niet vaak, maar het is wel handig om in je make-up stash te hebben. De oogpotlood is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Het potlood is goed creamy en zacht. Ideaal voor een smoky look! De verpakking van de mascara trok meteen mijn aandacht. Ik vind het heel leuk vormgegeven en het borsteltje ziet er op zich best goed uit. Het is wel groot, dus dat kan een issue zijn met kleine ogen!
lottie-london-make-up-unboxing-review-swatches-2017-2018=beauty-selfie-ready-lipstick-addict-budget-makeup
Shape & Highlight brow & highlighter pencil | Brow Artist eyebrow pencil | Volume Powder volumising eyebrow powder
Lottie London heeft een collectie genaamd Arch Rival en dit bevat, zoals de naam het eigenlijk al zegt, wenkbrauw producten! De brow & highlighter pencil vind ik echt ideaal. Je wenkbrauwen inkleuren en daarna meteen highlighten. De highlighter is wel subtiel, maar dat vind ik ook wel mooi. Het brow artist wenkbrauwpotlood verraste me eerlijk gezegd, want ik had niet verwacht dat er een spooly aan zou zitten. Dat vind ik altijd wel fijn werken bij een potloodje, want je kunt het meteen doorkammen en blenden. Het wenkbrauwpoeder is nieuw voor mij. De pigmentatie zag er niet al te best uit, dus ik ben er erg benieuwd naar en ook naar de werking.

lottie-london-make-up-unboxing-review-swatches-2017-2018=beauty-selfie-ready-lipstick-addict-budget-makeup
The Rose Golds eyeshadow palette

Wauw, wauw, wauw. Dat is wat ik dacht toen ik dit palette zag, wat een mooie kleuren zeg! Er zijn ook andere varianten verkrijgbaar, zoals felgekleurde en naturel kleuren, maar ik ben blij dat deze in de box zat. Een mooie variatie van matte en shimmery kleuren.

lottie-london-make-up-unboxing-review-swatches-2017-2018=beauty-selfie-ready-lipstick-addict-budget-makeup

lottie-london-make-up-unboxing-review-swatches-2017-2018=beauty-selfie-ready-lipstick-addict-budget-makeup

De swatches laten alles al zien. De pigmentatie is heel goed en de kwaliteit ook! Wat me opvalt is dat er niet perse veel donkere kleuren tussen zitten, maar dat is bij dit palette ook helemaal niet nodig. Het palette bevat stuk voor stuk prachtige kleuren!

lottie-london-make-up-unboxing-review-swatches-2017-2018=beauty-selfie-ready-lipstick-addict-budget-makeup

lottie-london-make-up-unboxing-review-swatches-2017-2018=beauty-selfie-ready-lipstick-addict-budget-makeup
Color Clique colour correcting palette
lottie-london-make-up-unboxing-review-swatches-2017-2018=beauty-selfie-ready-lipstick-addict-budget-makeup

Colour correcten kan soms wel eens handig zijn om aan je make-up routine toe te passen. Ik zelf gebruik het bijna niet, maar af en toe wel eens als ik een feestje heb of wat extra's aan mijn make-up look wil. Het colour correcting palette vind ik er heel leuk uitzien en vind het mooi vormgegeven!

lottie-london-make-up-unboxing-review-swatches-2017-2018=beauty-selfie-ready-lipstick-addict-budget-makeup

Het palette bevat 4 creamy tinten om onzuiverheden te camoufleren. Het is trouwens wel de bedoeling dat je er met een huidkleurige concealer of palette erover heen gaat. Ik merk dat veel meiden dit niet weten, maar dat is helemaal niet erg! De creams zijn trouwens lekker zacht.

lottie-london-make-up-unboxing-review-swatches-2017-2018=beauty-selfie-ready-lipstick-addict-budget-makeup

Mint - neutraliseert roodheden
Lilac - heeft een oplichtend effect
Yellow - verbergt pigmentatie
Burnt Orange - deze kleur verdoezelt blauwe tonen en kringen onder je ogen

lottie-london-make-up-unboxing-review-swatches-2017-2018=beauty-selfie-ready-lipstick-addict-budget-makeup
Shimmer Squad powder highlighter quad

lottie-london-make-up-unboxing-review-swatches-2017-2018=beauty-selfie-ready-lipstick-addict-budget-makeup

Ik was zo blij toen ik dit palette zag, had ook eerlijk gezegd niet een highlighter palette verwacht in de box. Het palette is zo handig en de kleuren zo mooi!

lottie-london-make-up-unboxing-review-swatches-2017-2018=beauty-selfie-ready-lipstick-addict-budget-makeup

Vier mooie highlighters in leuke namen. De pigmentatie is heel goed en de kleurkeuze vind ik ook leuk bedacht! Hij doet me stiekem een beetje denken aan het w7 palette (die ik bijna dagelijks gebruik), dus ik ben benieuwd of deze mij net zo goed gaat bevallen als die van w7!

lottie-london-make-up-unboxing-review-swatches-2017-2018=beauty-selfie-ready-lipstick-addict-budget-makeup

lottie-london-make-up-unboxing-review-swatches-2017-2018=beauty-selfie-ready-lipstick-addict-budget-makeup
Glossip Girl full coverage colour gloss 'BARE' & BAE-FRIEND | Slay All Day longwear matte liquid lipstick 'SLAY IT' & FLEEK 
You guys, deze lip producten zijn zo geweldig! De liquid lipstick is echt een toppertje! Ik heb 'm in een rode kleur(slay it) en in een nude kleur(fleek). Hij brengt lekker aan en hij plakt niet! De lipglossjes waren echt een verrassing. Ik had niet zoveel pigment verwacht voor een lipgloss, want na het swatchen leek het meer op een liquid lipstick! De kwaliteit vind ik erg goed en heb de liquid lipstick in Fleek al bij mijn every day make-up stash staan. Die is erg mooi en nude, perfect voor iedere dag!

lottie-london-make-up-unboxing-review-swatches-2017-2018=beauty-selfie-ready-lipstick-addict-budget-makeup

CONCLUSIE:

Lottie London vind ik echt oprecht een heel leuk trendy, betaalbaar make-up merk met goede kwaliteit. Sommige producten hebben me verrast en sommige producten heb ik meteen bij mijn every day make-up neergezet. Ik ben fan van de liquid lipstick, het oogschaduw palette, het highlighter palette, de kwasten, eigenlijk alles wel! Voorlopig kan ik even vooruit met deze producten, maar ik ga sowieso binnenkort een bestelling plaatsen op de site van Lottie London. Vooral de liquid lipsticks wil ik serieus in alle kleuren, zo fijn is die!

Q: Heb jij ervaring met make-up van Lottie London?


Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe blogposts? Volg me dan via Bloglovin!

Je kunt me nu ook volgen op Instagram

9 opmerkingen:

 1. Ik kende dit merk alleen van horen, maar wauw wat een prachtige producten hebben ze! Ik heb ze net even opgezocht en ze zijn nog verkrijgbaar via de Kruidvat website. Dat oogschaduw palette en het higlighter palette zijn nu al mijn favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag dit merk laatst al in de winkel en was al benieuwd. De swatches zien er echt goed uit! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de make-up kwasten enorm mooi! :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er gaaf uit. Ik moet bekennen dat ik het merk niet kende voordat ik je blog las.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb de doos ook en ben ook erg tevreden over de producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie producten en wat veel! Vind het roségouden oogschaduwpalet erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een mooi pakket! Ik heb van Lottie London het kohlpotlood en die is heel mooi. Ik ben reuze benieuwd naar de pore eraser stick!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ken het merk helemaal niet, maar het ziet er wel goed uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, wat een verwennerij! Het oogschaduwpalette vind ik ontzettend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen