Verwen jezelf met de nieuwe maskers van Kruidvat!

Kruidvat gezichtsmasker review lipstick addict
Het is belangrijk om je zelf zo af en toe goed te verwennen. Want als jij dat niet doet, doet een ander het niet voor je, toch? Je kunt dat perfect doen met bijvoorbeeld een masker! Het is lekker relaxing en het is nog eens goed voor je huid. Kruidvat heeft nieuwe maskers in het assortiment en ik laat je er 4 van zien. Ben je benieuwd, kijk dan zeker verder!

#Dit artikel bevat PR-Samples!

Kruidvat biedt 8 verschillende soorten maskers, dus er is altijd wel een die perfect bij jouw huid past. Je huid heeft namelijk veel te verduren van make-up en invloeden van buitenaf en een masker helpt je om je huid te voeden en te beschermen. Je kunt kiezen uit een crème mousse, peel-off, hydratatieboost, intensieve reiniging voor je hele gezicht, tissuemasker of een vloeibare variant.


Kruidvat Creamy Mousse Masker Lemon Cake review gezichtsmasker

Kruidvat creamy mousse | Lemon Cake 2x

 "Kruidvat Creamy Mousse Lemon Cake geeft het gezicht een zoete boost met de heerlijke geur van lemon cake. De zachte crème mousse heeft een lichte textuur en is verrijkt met sheabutter en amandelolie die de huid verzorgen. Na gebruik van het masker voelt de huid weer zijdezacht aan."

Kruidvat Creamy Mousse Masker Lemon Cake review gezichtsmasker

Kruidvat Q10 Revitalizing | Sheabutter & avocado oil gezichtsmasker review

Kruidvat Q10 Revitalizing | Sheabutter & avocado oil 2x

"Kruidvat gezichtsmasker Q10 Revitalizing verzacht de huid en vermindert  de diepte van rimpels bij regelmatig gebruik*. Q10 en het Cell-Beauty-Complex activeren de cellen en geven de huid een mooie egale teint. De toegevoegde lipiden uit avocado-olie, soja-olie en sheabutter beschermen de huid en zorgen voor een glad en zacht gevoel.

*Onafhankelijk getest en bewezen resultaten na 4 weken regelmatig gebruik."

Kruidvat Q10 Revitalizing | Sheabutter & avocado oil gezichtsmasker review

Kruidvat Tissuemasker  Energizing - Avocado & Cupuacubutter gezichtsmasker review

Kruidvat tissue mask Energizing | Avocado & Cupuaçubutter 1x

"Kruidvat tissuemasker energizing is een weldaad voor de vermoeide huid en geeft een snelle energie boost. Avovado-olie en cupuaçu boter verzorgen de huid en zorgen voor een zijdezacht gevoel. Bovendien kalmeert de aloë vera de huid en stimuleert de huid regeneratie. Het geeft de huid een onvergelijkbaar gevoel van frisheid en nieuwe energie."

Kruidvat Tissuemasker  Energizing - Avocado & Cupuacubutter gezichtsmasker review

Kruidvat Multi Clay Gezichtsmasker - T-zone & cheecks clay and charccal gezichtsmasker review

Kruidvat Multi Clay gezichtsmasker | Clay & Charccal t-zone & cheecks

"Kruidvat Multi Clay Gezichtsmasker is het perfecte gezichtsmasker voor een huid meet verschillende behoeften. Zeer geschikt voor de onzuivere huid of gecombineerde huid. Het kleimasker met actieve houtskoolpoeder en pro-vitamine B5 is speciaal ontwikkeld voor de T-zone en heeft een grijze kleur. Het masker reinigt intensief, matteert de huid en ontdoet het van onzuiverheden. Het geel kleurige kleimasker bevat verzorgende zonnebloemen en zuiverende jojobaolie. Na gebruik van het masker is de huid gereinigd en voelt het weer fris aan."

Kruidvat Multi Clay Gezichtsmasker - T-zone & cheecks clay and charccal gezichtsmasker review

MIJN MENING

De vrolijke verpakkingen maken het voor mij meteen aantrekkelijker in de winkel, want ze vallen heel goed op! Er zijn in totaal acht verschillende maskers, dus er is voor ieder wel wat wils. Het leukste is misschien toch wel de prijs, want voor minder dan een euro heb je al een masker, of twee! ;)
Q: Welke lijkt jou heel fijn?

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe blogposts? Volg me dan via Bloglovin!

Follow

Je kunt me ook volgen op Instagram!

1 opmerking: