Top 5 Liquid Lipstick | Focallure, Essence, MUA, Action

liquid lipstick, vloeibare lipstick, goedkope liquid lipstik, budget, make-up, beauty, review, swatches, Essence matt matt matt longlasting lipstick, 03 girl of today, max & more liquid lipstick matte 03 deep nude, Essence xxxl longlasting lipgloss the matt 16 berry cream, MUA luxe velvet lip lacquer Moxie, Focallure matte lips liquid lipstick 13 wine
Sinds liquid lipsticks bestaan ben ik groot fan! Ik heb er heel veel getest, ook van verschillend merken en er zijn nog zoveel merken die ik nog wil testen. Ik wil je graag mijn top 5 liquid lipsticks laten zien die ik graag gebruik. Ze zijn allemaal nog eens lekker betaalbaar, dus dat is mooi meegenomen. Ben je benieuwd, kijk dan zeker verder!

Essence matt matt matt longlasting lipgloss 03 girl of today review swatches

Essence Matt Matt Matt long lasting lipgloss €2,39 | 03 Girl of today 

Ik hou van nude kleuren met een oudroze-mauve tint, dat is inmiddels wel bekend denk ik! Toen ik deze ontdekte van Essence werd ik er meteen verliefd op en droeg het wel bijna dagelijks naar mijn werk. Hij brengt heel makkelijk aan, ruikt super lekker en vervaagd na een tijdje mooi in de lippen. Ik krijg er geen velletjes van op mijn lippen en het voelt heel voedend, zelfs boterachtig aan op de lippen. Het enige minpuntje is dat hij niet super lang blijft zitten, waardoor je echt een paar keer moet bijwerken, maar dat heb ik er zeker wel voor over!

Essence matt matt matt longlasting lipgloss 03 girl of today review swatches

Essence xxxl longlasting lipgloss the matt 16 Berry Cream review swatches

Essence XXXL Longlasting Lipgloss the MATT | 16 Berry Cream

Ik weet niet zeker of deze lip cream nog verkrijgbaar is, mijn excuses alvast als dat niet zo is! Maar deze gebruik ik vaak als ik een avondje uit heb of wegga. Hij is namelijk lekker fel roze en het blijft goed zitten. De geur is net zoals de andere van Essence heel lekker!

Essence xxxl longlasting lipgloss the matt 16 Berry Cream review swatches

Max & More Liquid lipstick matte 03 Deep Nude kit lipliner review swatches

Max & More (action) Liquid lipstick MATTE | 03 Deep Nude

Deze liquid lipstick van het merk Max & More komt van de Action en zat in een setje samen met een lipliner. Deze was zo snel overal uitverkocht! Ik heb de liquid lipstick maanden geleden bijna iedere dag gedragen en het bleef zo goed zitten, de hele dag! Als ik deze ophad kreeg ik altijd de vraag wat voor lipstick ik op had en kreeg er complimenten over. Helaas heeft de Action ze nu volgens mij niet meer, maar als je ze tegenkomt zou ik het zeker proberen!

Max & More Liquid lipstick matte 03 Deep Nude kit lipliner review swatches

Aliexpress Focallure matte liquid lipstick 13 wine review swatches lipstick addict aliexpress make-up

Focallure Matte Liquid Lipstick (Aliexpress) $1,89 | 13 Wine

Aah mijn favoriete liquid lipstick! Die kon je ook al zien in de Aliexpress make-up review #1. Ik vind dit zo'n fijne liquid lipstick. Hij blijft goed zitten, brengt gemakkelijk aan en het belangrijkste is dat hij mijn lippen niet uitdroogt. Bij de meeste liquid lipsticks is dat bij mij helaas wel het geval, maar bij deze liquid lipstick heb ik daar gelukkig geen last van! Ik heb nog niet de andere kleuren uitgeprobeerd, maar dat ga ik zeker nog doen!

Aliexpress Focallure matte liquid lipstick 13 wine review swatches lipstick addict aliexpress make-up

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer Moxie review swatches

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer €4,99 | Moxie

Voor mijn dagelijkse make-up gebruik ik bijna altijd wel een nude lipstick- of lipproduct. Maar een felle kleur, zoals fuschsia-roze kan ik ook zeker weten waarderen! Als ik een feestje heb of ergens heen ga vind ik het leuk om een felle roze lip te dragen met een goede winged liner en veel mascara. Deze van MUA voldoet ook aan al mijn eisen en het blijft goed zitten. Droogt mijn lippen gelukkig niet uit en de kleur vind ik heel intens en mooi!

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer Moxie review swatches

Essence Matt Matt Matt 03 Girl Of Today | Essence XXXL 16 Berry Cream | Max & More 03 Deep Nude | Focallure 13 Wine | Mua Luxe Velvet Moxie


Alle items heb ik in willekeurige volgorde gezet, omdat ik ze allemaal heel fijn vind. Maar als ik echt moet kiezen dan is de Focallure mijn favoriete liquid lipstick en de matt matt matt liquid lipstick van Essence!

Q: Welke liquid lipstick vind jij heel fijn?

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe blogposts? Volg me dan via Bloglovin!

Follow

Je kunt me ook volgen op Instagram!

3 opmerkingen:

  1. Mooie kleuren! Ik vind zelf Kat von D en Too Faced erg fijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de kleuren stuk voor stuk prachtig! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie lipsticks allemaal! Mijn ultieme favoriete liquid lipstick is de Maybelline super stay matte ink, die overleeft ALLES!

    BeantwoordenVerwijderen