Top 5 • Etos Make-up & Beauty

Etos, make-up, beauty, review, swatch, lipstick, etos color care lipstick, juicy gossip, pretty liar, etos beautiful blush, sun loving sand, etos wash cream peeling mask 3 in 1, etos make-up fixing setting spray
Van kinds af aan al koop ik al mijn beauty producten bij de Kruidvat. Een Etos hadden we niet in mijn woonplaats en als ik er dan wel was vond ik het of te duur of ik zag geen leuke of interessante producten. Maar sinds de afgelopen jaren ben ik steeds meer te vinden in de Etos, zelfs de Kruidvat sla ik soms over. Qua huidverzorging vind ik dat ze nu hele leuke producten hebben en bij het make-up schap kijk ik altijd wel even of er iets interessants ligt. Ik heb niet veel producten van de Etos, maar toch wilde ik deze laten zien, omdat ik ze met veel plezier gebruik en fijn vind werken. Lees verder voor meer!

Etos, make-up, beauty, review, swatch, lipstick, etos color care lipstick, juicy gossip, pretty liar, etos beautiful blush, sun loving sand, etos wash cream peeling mask 3 in 1, etos make-up fixing setting spray

Etos Color Care Lipstick €3,99 | Juicy Gossip - Pretty Liar

Sinds het eerste moment dat ik deze twee lipsticks in bezit heb kan ik echt niet meer zonder ze! Dit was zeker een van mijn beste budget ontdekking van het afgelopen jaar. De kwaliteit van de lipstick is gewoon erg goed, het blijft urenlang zitten en ik hoef me er geen zorgen over te maken of het nog goed zit of niet. Prijs-kwaliteit is dus erg goed!

Etos, make-up, beauty, review, swatch, lipstick, etos color care lipstick, juicy gossip, pretty liar, etos beautiful blush, sun loving sand, etos wash cream peeling mask 3 in 1, etos make-up fixing setting spray

Deze twee lipsticks zijn perfect voor everyday en het valt me zelfs op dat ik Pretty Liar heel vaak naar een feestje draag. Links op de swatch foto zie je Juicy Gossip (bruin-roze) en rechts dus Pretty Liar (roze-mauve), die trouwens echt mijn favoriet is!

Dit zijn trouwens niet de enige lipsticks die ik heb van Etos, ik heb namelijk ook nog een rode lipstick - die trouwens perfect is voor de feestdagen - in de kleur Merry Berry.

Ik vind dat Etos de lipsticks hele leuke namen heeft gegeven, zo herken je een product veel sneller! Het assortiment bevat heel veel kleuren, dus ik ga nog zeker een paar bekijken die ik kan toevoegen aan mijn make-up collectie.

Etos, make-up, beauty, review, swatch, lipstick, etos color care lipstick, juicy gossip, pretty liar, etos beautiful blush, sun loving sand, etos wash cream peeling mask 3 in 1, etos make-up fixing setting spray

Etos Young Skin 3 in 1 Washcream - Peeling en Mask €3,99

Met de Etos app kun je o.a. sparen voor bepaalde producten en met de stappenteller krijg je leuke aanbiedingen. Dit product was een keer voor de helft van de prijs en ik besloot om het product uit te proberen. Ik ben namelijk altijd wel op zoek naar goede en fijne verzorgingsproducten, dus ik was ook erg benieuwd of dit zou werken. De verpakking vind ik erg leuk, simpel en opvallend.

Dit 3 in 1 product heb ik standaard in mijn badkamer staan en als ik mijn huid extra wil verzorgen. In de tijd dat ik de conditioner in mijn haren laat inwerken, breng ik het product aan op mijn gezicht en laat het een aantal minuten zitten als een masker. Nadat het is ingetrokken stap ik weer onder de douche en masseer ik het product goed in de huid. Doordat het scrub deeltjes bevat is dit zo lekker en exfoliërend voor de huid! Daarna spoel ik het af en is mijn gezicht lekker gereinigd en voelt het goed en schoon aan.

Etos, make-up, beauty, review, swatch, lipstick, etos color care lipstick, juicy gossip, pretty liar, etos beautiful blush, sun loving sand, etos wash cream peeling mask 3 in 1, etos make-up fixing setting spray

Etos Beautiful Blush €3,99 | Sun Loving Sand

Ik vind het zo leuk om deze blush te fotograferen, sommige make-up producten kunnen zo fotogeniek zijn! Daarnaast is de kwaliteit van deze blush ook erg goed. Prima prijsje en de verpakking vind ik heel leuk. Het is simpel, maar ook strak en clean en dat is precies waar ik wel van houd!

Etos, make-up, beauty, review, swatch, lipstick, etos color care lipstick, juicy gossip, pretty liar, etos beautiful blush, sun loving sand, etos wash cream peeling mask 3 in 1, etos make-up fixing setting spray

Ik heb in het verleden een artikel geschreven over deze blush, mocht je het interessant vinden kun je die ook bekijken!

Etos, make-up, beauty, review, swatch, lipstick, etos color care lipstick, juicy gossip, pretty liar, etos beautiful blush, sun loving sand, etos wash cream peeling mask 3 in 1, etos make-up fixing setting spray

Ik moet toegeven dat ik deze blush de laatste tijd niet zo vaak erbij pak, maar na het schrijven van dit artikel ga ik 'm zeker bij mijn everyday make-up neerzetten! Zo zonde om het niet te gebruiken, want het product is wel erg goed en de kleur is prachtig! De blush geeft me wangen een gezonde blos en is in combinatie met deze highlighter van w7 echt prachtig!

Etos, make-up, beauty, review, swatch, lipstick, etos color care lipstick, juicy gossip, pretty liar, etos beautiful blush, sun loving sand, etos wash cream peeling mask 3 in 1, etos make-up fixing setting spray

Etos Make-up Fixing Spray €4,99

Deze fixing spray kocht ik omdat ik er toen hele goede verhalen over had gelezen. Bij thuiskomst probeerde ik het meteen uit, maar vond 'm toen niet fijn werken. Het product werd niet gelijkmatig over mijn gezicht verdeeld. Maar sinds kort heb ik het onder de knie en heb ik deze spray helemaal herontdekt.

Mijn make-up blijft veel langer zitten en het vermindert het poederige effect op mijn gezicht. Een finish of setting spray gebruik je voor of na het aanbrengen van je make-up en het zou ervoor moeten zorgen dat het zo lang mogelijk goed blijft zitten. Deze spray voldoet aan al mijn eisen en zal zeker een nieuwe kopen als 'ie opgaat!

Etos, make-up, beauty, review, swatch, lipstick, etos color care lipstick, juicy gossip, pretty liar, etos beautiful blush, sun loving sand, etos wash cream peeling mask 3 in 1, etos make-up fixing setting spray

Ik heb de afgelopen week een paar huidverzorgingsproducten gekocht bij de Etos en die bevallen me tot nu toe erg goed, vooral de bodylotion in de knalroze verpakking vind ik heel lekker ruiken en fijn!

Q: Welk product van de Etos vindt jij erg fijn?

Je kunt me nu ook volgen op INSTAGRAM
Volg je mijn blog al op Bloglovin? Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwe blog artikelen!

3 opmerkingen:

 1. Ik vind Etos ook een hele fijne winkel en ze hebben zulke mooie producten! Mijn favorieten zijn een bronzer en highlighter.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Etos heeft zeker mooie producten! De lipsticks zien er goed uit. Ik vond de setting spray helaas niet zo top als jij, haha.

  BeantwoordenVerwijderen