Miss Sporty 'Crazy Me' collectie | Review & Swatches

Let's get crazy met de nieuwe make-up producten van Miss Sporty! De collectie bevat een mascara, een eyeliner en drie oogschaduws om de perfecte make-up look te creëren voor een feestje of voor een girls night out met je vriendinnen. Ik laat ze allemaal aan je zien en laat je weten wat ik ervan vind. Lees verder voor meer!


#Dit artikel bevat PR-Samples.


Crazy Me Eyeshadow | €3,99

Een perfecte smokey eye creëer je heel makkelijk met deze oogschaduw sticks. Het is een tijdje geleden dat ik oogschaduw heb gedragen, maar na het gebruiken van deze potloden vind ik het weer helemaal leuk. Niet alleen kun je ze als oogschaduw gebruiken, ook een lijntje onder of boven je oog gaat heel gemakkelijk. Vooral met de zwarte kleur kun je ook goed thightlinen

Een leuk detail vind ik dat het potloodje aan het uiteinde een built-in sponsje heeft, zodat je de kleuren gemakkelijk kunt blenden.


De oogschaduw sticks zijn verkrijgbaar in 5 kleuren, waarvan ik er drie heb. Een taupe kleur, een zwarte en nog een zwarte met glittertje erdoorheen.


De oogschaduw pen kun je er heel makkelijk uitdraaien en aanbrengen. Aan het andere uiteinde bevat de stick een smudger, waarmee je de oogschaduw meteen kunt blenden en vervagen. Je hebt namelijk geen extra kwasten nodig en het werkt nog eens snel en makkelijk.


Crazy Me Liner | €3,99

De eyeliner kan wat mij betreft echt niet ontbreken in een cat eye look. Eyeliner maakt je oogvorm ook heel anders, waardoor je er best leuk mee kunt spelen en voor verschillende looks kunt gaan! Een wing zetten met deze eyeliner gaat heel gemakkelijk, ik was er zelfs verbaasd over. Het enige vind ik dat hij niet lang houdbaar is. De applicator is trouwens wel erg fijn!


Crazy Me Mascara | €4,49

De mascara uit deze collectie heeft een speciaal ontworpen "Star Brush" borsteltje, waarmee je door je wimpers kunt dansen als het ware, door een horizontale zigzagbeweging te maken met je hand. Het resultaat? Veel volume, lengte en krul! Doordat je een zigzagbeweging maakt word de formule van de mascara gelijkmatig verdeeld door je wimpers en zorgt het dat de wimpers goed worden gesepareerd. 


Dan is het natuurlijk tijd voor de swatches en mijn eindoordeel!

 Crazy Me Eyshadow #120 Ruthless Taupe | #130 Smoky Black | #140 Darling Black ~ Crazy Me Eyeliner

De linker drie kleuren zijn de oogschaduws. Ik vind de taupe kleur erg mooi, vooral ook op het ooglid! Dit soort kleuren zijn altijd wel handig om te hebben in je collectie, vind ik. Kleur 130 is een mooie, diepe zwarte kleur die ik ook graag gebruik als oogpotlood. Kleur 140 lijkt hetzelfde, maar is toch een tikkeltje anders! Deze bevat namelijk glitters en laat de timing nou perfect zijn met de aankomende feestdagen! De rechter drie swatches zijn van de eyeliner. Op mijn hand vind ik ze tegenvallen, maar op mijn oog valt het reuze mee! Je kunt er gemakkelijk een wing mee zetten en het blijft nog eens goed zitten.


Conclusie

Ik ben best te spreken over deze producten van Miss Sporty! De oogschaduw sticks vind ik erg leuk, het is een keer wat anders dan een poeder. Je kunt er makkelijk mee experimenteren en je hebt er zelfs geen eens kwasten voor nodig!

Met eyeliner ben ik altijd voorzichtig. Ik gebruik jarenlang maar 1 eyeliner en dat is de liquid liner van Catrice. Een nieuwe eyeliner probeer ik niet zo vaak uit, omdat het voor mij toch niet werkt. Bij deze eyeliner vond ik het wel tegenvallen toen ik het ging swatchen op mijn hand, maar nadat ik het aanbracht op mijn ogen was dat toch heel anders! Een winged liner maken lukt me niet zo gemakkelijk. Ik heb altijd wel wattenstaafjes nodig om het hier en daar te corrigeren. Ik probeerde een winged lijntje met deze eyeliner en dat ging zo gemakkelijk en snel, niet normaal! Het enige wat ik wel jammer vind, is dat hij niet intens zwart is.

Mascara's vind ik altijd leuk om uit te testen. Zelf vind ik belangrijk dat een mascara mijn wimpers geen klontjes geeft en zorgt voor gesepareerde wimpers vol met volume. Veel volume geeft deze mascara helaas niet, maar hij separeert mijn wimpers wel erg goed en zorgt nog eens voor een beetje lengte. Wat mij betreft een goede basic every day mascara!

Ik vind het leuke make-up producten voor een prima budget prijsje!
De make-up producten uit de Crazy Me collectie van Miss Sporty zijn o.a. verkrijgbaar bij de Etos.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe blogposts? Volg me dan via Bloglovin!

Follow

Je kunt me ook volgen op Instagram!

Q: Wat vindt jij van de collectie?

2 opmerkingen: