W7 Review: Banana Dreams - Honolulu - Glowcomotion

w7 make-up cosmetics review swatches - banana dreams loose powder - honolulu loose bronzing powder - glowcomotion shimmer highlighter eyeshadow budget
W7 vind ik oprecht een heel leuk merk, ik ben ook altijd nieuwsgierig als ze met iets nieuws komen. Mooie en goedkope make-up hoeft niet altijd duur te zijn en W7 heeft dat voor mij wel bewezen. Ik laat je vandaag drie producten zien van dit merk, namelijk de Banana Dreams loose powder, De Honolulu loose bronzing powder en de Glowcomotion shimmer highlighter. Ben je benieuwd, lees dan verder!


W7 Banana Dreams Loose powder

Ik was altijd zo nieuwsgierig naar het effect van gelige poeder onder de ogen. Ik heb zo'n highlight & contour palette van Aliexpress waar ook een gelige poeder in zit. Die vond ik zo fijn om onder de ogen aan te brengen, het set mijn concealer goed en het licht ook op.

De Banana Dreams losse poeder leek me ideaal om te gebruiken om het onder mijn ogen te baken en het op te lichten.Ik vind de verpakking van het losse poeder best leuk vormgegeven en het formaat is ook prima!


Dit is dan wel weer een nadeel van dit product. Er komt te veel poeder uit de gaten van het doosje, waardoor je bij iedere gebruik steeds meer poeder hebt in het doosje. Een oplossing hiervoor is om een paar gaten te bedekken met plakband, dit werkt heel goed! Sinds ik dat heb gedaan, komt er precies genoeg poeder uit.


Zoals je kunt zien op de foto is dit een gelige poeder. Ik heb zelf een lichte-medium huid met een gele ondertoon en voor mij was deze veel te donker en te geel om het onder mijn ogen te gebruiken. Ik heb 'm ook gebruikt op de rest van mijn gezicht, daar vond ik 'm wel heel fijn voor. Het geeft geen dekking, maar fixeert mijn make-up wel goed en matteert meteen de glanzige delen op mijn gezicht.


W7 Glowcomotion shimmer highlighter eyeshadow

Goudkleurige highlighters trekken altijd mijn aandacht. Ik vind dat namelijk erg mooi staan bij een huid met een gele ondertoon. Als ik deze highlighter op heb, krijg ik altijd complimentjes over mijn huid! Ik weet het niet helemaal zeker, maar als het goed is is deze highlighter namelijk een dupe van The Balm Mary Loumanizer.

Het formaat van de pan vind ik goed, er zit best veel product in. Volgens mij heeft W7 deze highlighter ook in een andere rozige kleur, deze heb ik zelf niet helaas.


De verpakking van de highlighter is best groot en heeft een spiegeltje in de binnenkant. Spiegeltjes in een product kan ik altijd waarderen, ook erg handig om mee te nemen in je handtas! Deze highlighter is een van mijn favorieten en de afgelopen tijd heb ik 'm bijna dagelijks wel gebruikt. 


Honolulu loose bronzing powder

Toen ik dit product zag, wilde ik 'm zo snel mogelijk hebben! De bronzer zit verpakt in een doos en is bijgeleverd met een grote bronzer kwast. Meestal zijn zulke kwasten niet fijn, maar tot mijn verbazing vind ik deze kwast echt heerlijk werken! Hij is lekker zacht en is ideaal om bronzer, poeder en zelfs blush mee aan te brengen. Ik zou alleen al voor de kwast dit setje zo weer bestellen.


Ik vind de verpakking van deze bronzer zo leuk en vrolijk! Ik heb echt een zwak voor dit soort vrolijke verpakkingen. Hij valt lekker op tussen al mijn andere make-up producten, dat zeker!


De Honolulu loose powder is de losse variant van de Honolulu bronzer in compacte vorm. Ben je benieuwd naar de vaste vorm, dan kun je mijn artikel over de Honolulu bronzer eens bekijken.


Helaas was bij deze bronzer ook het geval dat er te veel product uit komt door de gaatjes, net zoals bij de Banana loose powder. Ook hier heb ik het probleem opgelost door een paar gaten dicht te plakken met plakband.


Ik was heel benieuwd of deze bronzer hetzelfde zou zijn als de compacte vorm. De 'vaste' bronzer vond ik in het begin erg fijn, maar daarna niet meer omdat de kleur niet een goede match is met mijn huidskleur. Ik vind deze losse variant veel fijner eigenlijk! De kleur is mooi en ik vind het ook heel fijn aanbrengen. Hij is goed gepigmenteerd en vlekt niet. Als je twijfelt tussen de losse of vaste variant, raad ik je sowieso de losse poeder aan. Je hebt veel meer product en het effect is veel mooier!


Dit zijn de swatches van alle drie de producten. Van links naar rechts: highlighter - banana loose powder - honolulu loose powder. Alle poeders zijn goed gepigmenteerd en voelen echt aan als boter. Over de highlighter en de bronzer ben ik echt te spreken, deze gebruik ik ook veel in mijn make-up routine. De banana loose powder gebruik ik echter niet zoveel. Ik vind de kleur te geel voor mijn huid.


W7 make-up is o.a. verkrijgbaar bij de op=op voordeelshop, MakeupmusthavesBoozyshopThemakeupspot.

Q: Welk product van W7 make-up vindt jij heel fijn?


Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe blogposts? Volg me dan via Bloglovin!

Follow

Je kunt me ook volgen op Instagram!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten