Makeup Revolution Renaissance Glow Sculpt & Highlight

Makeup Revolution is een budget make-up merk, waar ik eerlijk gezegd bijna geen make-up producten van heb. Dit pareltje die ik jullie vandaag laat zien kwam ik altijd maar tegen op website's en trok toch wel mijn aandacht. Ik bestelde het, probeerde het en vertel je precies wat ik ervan vind!
Lees verder voor meer.Op het moment zit ik een fase dat ik lichtelijk geobsedeerd ben met contour & highlighter duo's. Ik gebruik geen blush, alleen bronzer en highlighter en vind daarom zulke duo paletten altijd erg fijn en gemakkelijk om te gebruiken. Het palette bevat dus een contour kleur en een shimmer highlighter waarmee je je gezicht vorm en glans kunt geven.

Wat mij het meest verbaasde van het palette was vooral hoe het product verpakt was. De poeder zit in een fluwelen hoesje, wat luxere make-up merken ook hebben. Dit vond ik heel luxe en bijzonder en was zeker een leuke verrassing! Zo komt erg geen stof op het palette en wordt het niet snel beschadigd.


Ik vind de verpakking echt erg leuk, net een mini portemonnee! 


Wanneer ik het duo palette open doe zie je een spiegel en twee poeders, namelijk een contour kleur en een highlighter. Ik vind het altijd heel fijn als er een spiegel in zit en de pans van de poeders zijn ook best groot, waardoor je er makkelijk bij kunt met je kwasten.


Bij het swatchen viel het me op dat het niet mega veel pigment heeft, maar ook niet te weinig. Ik vind het middelmatig. De contour kleur is goed koel, eigenlijk wel perfect om te shapen! De highlighter vind ik ook erg mooi, een champagne-gouden kleur kan ik zeker waarderen. 


Ik breng de contour kleur aan op mijn wangen om te shapen en bij mijn slapen en voorhoofd. Dit ziet er heel mooi natuurlijk en subtiel eruit, dus deze ben ik vaker gebruiken om te contouren want hij is daar echt perfect voor. Hij is niet al te veel gepigmenteerd, waardoor het aanbrengen ook wat makkelijk gaat.

De highlighter vind ik erg mooi, maar op mijn gezicht zag het er toch anders uit, wat koeler. Ik vind het ook niet zo goed staan bij de contourkleur gek genoeg! Het kan ook aan mijn huidskleur liggen, wellicht dat het bij jou huidskleur wel mooi in combinatie is! Verder is hij wel goed gepigmenteerd en geeft veel glans af.


De Makeup Revolution 'Renaissance Glow' is een betaalbaar luxe doosje waarmee je je gezicht vorm en glans kunt geven. Zelf gebruik ik het voor een simpele, dagelijkse look, want dat werkt snel en gemakkelijk. Voor every day gebruik kan ik je dit duo palette daarom ook zeker aanraden!

Het Renaissance Glow Sculpt & Highlight kitje kun je bestellen bij Boozyshop voor €9.95

Welke contour & highlighter palette vindt jij heel fijn?

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe blogposts? Volg me dan via Bloglovin!

4 opmerkingen:

 1. Oeh ik vind deze er wel erg mooi uitzien, bij mijn huidskleur staat de contour top denk ik. Zelf ben ik groot fan van NYX taupe, daar heb ik er al heel veel van opgemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nyx taupe lijkt me ook een hele mooie, daar ben ik nieuwsgierig naar geworden!

   Verwijderen
 2. Wauw, de vormgeving doet mij gelijk aan Charlotte Tilbury denken. Ziet er mooi uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen