'Bronzed Radiance' Technic Bronzing Palette

'Bronzed Radiance' Technic Bronzing Palette review swatches
Een tijdje terug probeerde ik voor het eerst een cream corrector palette uit van het makeup merk Technic, hier was ik heel positief over, waardoor ik meer wilde testen van dit merk. Zo gezegd zo gedaan! Ik zag dit bronzing palette toevallig op Makeupmusthaves.nl en wilde 'm meteen hebben, deels ook omdat ik de verpakking erg mooi vond. Ik laat je de Bronzed Radiance bronzing palette van Technic zien met swatches en vertel je wat ik ervan vind. Lees verder voor meer!'Bronzed Radiance' Technic Bronzing Palette review swatches

Het Bronzed Radiance palette bevat 2 shimmer bronzers, een witte highlighter, een roze blush en een mini blush kwast. Ook zit er een spiegel bij, wat ik altijd heel fijn vind.


'Bronzed Radiance' Technic Bronzing Palette review swatches

In het palette zit een mini kwast met zijdezachte haren. Normaal gesproken gooi ik zulke kwasten altijd weg, omdat ze meestal zo hard zijn en niet fijn in gebruik, maar met dit kwastje vind ik het heel fijn om de blush aan te brengen. Hij is erg zacht!

'Bronzed Radiance' Technic Bronzing Palette review swatches

Ik was het meest benieuwd naar de pigmentatie natuurlijk. De twee bronzers vind ik echt prachtig en zijn ook erg goed gepigmenteerd. Beiden zijn ook shimmery, hier moet je echt van houden. De linker is meer koper-achtig, hier moet ik zelf nog een beetje aan wennen haha. De rechter bronzer vind ik dan wel weer heel mooi staan, hij is ook wat koeler.

'Bronzed Radiance' Technic Bronzing Palette review swatches

De witte highlighter gaf tot mijn verbazing helemaal geen pigment af. Ik moest helemaal boenen in de poeder om er wat kleur vanaf te krijgen, maar zelfs dit lukte helaas niet. Jammer, ze hadden deze er beter uit kunnen laten! 

De zachtroze blush die eronder zit is dan wel weer goed gepigmenteerd, gelukkig! Ik vind de blush kleur heel mooi staan in combinatie met de rechter bronzer.

'Bronzed Radiance' Technic Bronzing Palette review swatches

Ik ben heel positief over het palette, op een minpuntje na en dat is natuurlijk dat de witte poeder helemaal geen pigment af geeft. Dit hadden ze er beter uit kunnen halen, want voor de rest vind ik het palette erg leuk! De bronzers zijn mooi en de blush vind ik ook prachtig. Het kwastje die erin zit vind ik ook heel fijn werken en het is zelfs heel handig om het palette mee te nemen op reis.

De Technic 'Bronzed Radiance' bronzing palette kocht ik bij Make-up Musthaves voor €7,95

Q: Wat vindt jij ervan?Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe blogposts? Volg me dan via Bloglovin!

2 opmerkingen:

  1. Het palette ziet er leuk uit! Toch zijn dit niet meteen de kleuren die ik zou gebruiken. Dat vind ik altijd wel jammer bij paletten met gezichtsproducten; ik heb er nog niet vaak één gezien met kleuren die ik allemaal zou gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat heb ik ook heel vaak, vind dat zo jammer en ook zonde! X

      Verwijderen