Barry M 'Feeling Cheeky' sculpt palette

Barry M Feeling Cheeky sculpting palette review swatches palette highlighter contour beautyblogger bblogger
Ik heb echt een zwak voor paletten waar meerdere poeders in zitten. Stel je eens voor, als je alle poeder producten die je dagelijks gebruikt -zoals highlighter, poeder en contour- allemaal bij elkaar hebt in 1 palette? Dat lijkt me zo handig, vooral als ik in de ochtend haast heb bijvoorbeeld. De Feeling Cheeky Sculpting Palette van Barry M zag ik een tijdje terug bij een make-up tutorial van een Engelse Youtuber. Deze leek me ideaal om te gebruiken voor mijn everyday make-up look. Ben je benieuwd of het wat is, kijk dan zeker verder!


Barry M Feeling Cheeky sculpting palette review swatches palette highlighter contour beautyblogger bblogger

Barry M Feeling Cheeky sculpting palette

contour | brighten | highlight


"Feeling Cheeky is the perfect solution for gorgeosly sculpted features. With a dark powder to contour, a light powder to brighten, and an illuminating powder to highlight, the easily blendable powders are ideal for using on-the-go."

In NL verkrijgbaar bij The Makeupspot voor €5,25

Barry M Feeling Cheeky sculpting palette review swatches palette highlighter contour beautyblogger bblogger

De verpakking van het palette vind ik erg leuk, ik hou daar wel van! Het valt op in mijn make-up collectie en is lekker vrolijk en kleurrijk. Het is een tinnen blik en het formaat is ook prima! Je kunt het zo je handtas in stoppen en neemt niet veel ruimte in beslag. Hij past zelfs in mijn kleinste handtasje!

Verder heeft het tinnen palette een spiegel in de binnenkant van het doosje. Even snel onderweg opmaken, of even snel je make-up checken. Hij is heel handig voor mee op reis, omdat je drie poeder producten in 1 formaat mee hebt, waardoor je toch meer ruimte overhoudt.

Barry M Feeling Cheeky sculpting palette review swatches palette highlighter contour beautyblogger bblogger

Er zitten dus drie poeders in het palette. Een contour kleur, een poeder om het onder je ogen te fixeren en op te lichten en een highlighter. 

Barry M Feeling Cheeky sculpting palette review swatches palette highlighter contour beautyblogger bblogger

In het palette zit een plastic kaart waarop de gebruiksaanwijzingen staan per poeder. Ik vind dit een leuk extraatje dat Barry M het heeft toegevoegd aan het palette!

Contour
Apply contour diagonally under the cheekbone down to the corners of your mouth, blending any visible lines.

Brighten
Apply the brightening powder under the eyes and to the high points of your cheekbones blending up towards your hairline.

Highlight
Lightly press on cheekbones, brow bones and cupid's bow for a glowy finish.


contour - brighten - highlight

Ik vind dat de poeders erg goed zijn gepigmenteerd, vooral voor de lage prijs! De contour kleur vind ik heel fijn om te gebruiken, omdat deze precies tussen koel en warm zit. De lichte, brightening poeder vind ik wel fijn, maar ik heb betere setting poeders. De highlighter vind ik helemaal geweldig, de kleur is helemaal mijn ding! De laatste tijd ben ik steeds meer van de rozige highlighters en ik ben blij dat deze ook in het palette zit. De bronzer en de highlighter combineren trouwens heel mooi met elkaar!

Barry M Feeling Cheeky sculpting palette review swatches palette highlighter contour beautyblogger bblogger

Ik vind dit palette heel fijn om te gebruiken voor mijn every day make-up. Ook is hij erg handig mee te nemen op reis en onderwerg. Zo bespaar je meteen wat ruimte en heb je toch alles wat je wilt bij elkaar, inclusief een spiegel. De contour kleur vind ik ook erg mooi in combinatie met de highlighter!

Q: Wat vind jij van het palette?

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe blogposts? Volg me dan via Bloglovin!

Follow

Je kunt me ook volgen op Instagram!

4 opmerkingen: