Favoriete Make-up Producten | Augustus 2017

In de afgelopen maand heb ik een aantal nieuwe producten getest en producten gebruikt die ik erg fijn vind. Deze producten heb ik ook bijna dagelijks gebruikt met veel liefde. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten die ik heel fijn vond deze maand? Kijk dan zeker even verder!

Maybelline Instant anti-age rewind concealer - Rimmel lasting finish 25hr foundation 200 soft beige

Deze concealer kocht ik een tijdje terug, liet het liggen, maar probeerde het toch te gebruiken en heb 'm weer helemaal herontdekt! De kleur en de dekking is heel goed, maar vind het toch jammer dat hij zo snel opgaat, terwijl ik niet eens zoveel gebruik eigenlijk!

Deze foundation hebben jullie misschien wel voorbij zien komen in mijn shoplog. De kleur leek ietsje donker op mijn hand, maar nadat ik het aanbracht op mijn gezicht viel het reuze mee. Ik vind deze foundation erg goed voor de prijs! Hij dekt heel goed en zorgt dat ik een stralende gezicht heb. Ik wil de rimmel foundation met de blauwe dop ook nog eens proberen, want over de rode ben ik al erg enthousiast.

Essence matt matt matt lipstick 03 wow effect - etos color care lipstick pretty liar juicy gossip

Deze lipstick van Essence is mijn grote favoriet en dat kun je ook wel zien aan het product zelf! Hij is heel erg goedkoop en geeft mooie resultaat op mijn lippen. De kleur vind ik prachtig, het is een mauve-roze kleur die je lippen ook nog eens voller laten lijken.

Etos Color Care Lipstick 'Pretty Liar'
De lipsticks van Etos heb ik sinds een tijdje terug helemaal herontdekt. Ik heb meerdere kleuren en ik merk ook dat ik ze echt begin te 'verzamelen'. Pretty Liar lijkt erg op die van Essence ook een mauve-roze kleur. Deze lipstick gebruik ik nu iedere dag en kan echt niet meer zonder! Ik vind Juicy Gossip van Etos ook erg mooi, dit is namelijk een nude-bruin kleurtje die ook erg mooi staat.

Etos color care lipstick pretty liar - essence matt matt matt lipstick 03 wow effect

catrice sun glow bronzing powder - w7 strobe time highlighter palette vivid glow

Catrice Sun Glow Bronzing Powder
Nadat ik foundation en concealer heb aangebracht wil mijn huid wel eens bleek eruit zien. Een bronzer is een ideaal product om je huid even op te warmen en meer kleur toe te voegen aan het gezicht. Deze bronzer is niet te donker en ook niet te oranje en geeft mijn gezicht heel subtiel meer warmte. 

Het highlighter palette van W7 vind ik echt geweldig! Ik liet je dit palette al zien in de unboxing & review blogpost van Boozyshop. Alle highlighters zijn erg mooi en goed gepigmenteerd en je kunt juist lekker variëren en mixen zelfs. Wat ik de laatste tijd erg mooi vind is om de onderste twee kleuren te mixen en deze aan te brengen voor de perfecte healthy glow!

De kwast die je op de foto's kunt zien vind ik echt ideaal om highlighter mee aan te brengen en sinds ik deze heb gebruik ik geen andere kwast meer voor mijn highlighter, omdat deze dus zo fijn werkt! Ik liet je deze kwast al zien in de bornprettystore unboxing, check het blogbericht voor meerdere fijne kwasten die in dit setje zaten! 

maybelline concealer, rimmel foundation, essence lipstick, etos lipstick, catrice bronzer, w7 highighter palette

Uiteraard zijn mijn blogposts niet compleet zonder swatches. Zo kun je zelf oordelen wat je van het product vindt en daarom zelf bepalen of jij het interessant vind of niet!


Welk product vond jij het fijnst om te gebruiken de afgelopen maand?


Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe blogposts? Volg me dan via Bloglovin!

10 opmerkingen:

 1. Prachtige foto's heb je gemaakt! Dat palette van W7 zag ik laatst liggen, die lijkt me echt heel erg mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Interessante producten zitten er tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke producten, ik vind vooral de lipstick kleurtjes erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaah! Ik wilde dat palette van w7 ook, had hem besteld, maar is nooit aangekomen. De andere heb ik wel, die is ook echt heel goed en echt een dupe van ABH Glow Kit Gleam.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah wat jammer! Ben ook heel benieuwd naar dat andere palette, die vind ik er ook heel mooi uitzien!

   Verwijderen
 5. Je hebt echt mega leuke favorieten! Mooie foto's ook! Die Rimmel foundation lijkt me echt mega fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik vind 'm ook heel fijn, hij zit ook heel goed de rest van de dag.

   Verwijderen
 6. Wat een leuke favoriete vooral die lipstick kleuren vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een fijne producten allemaal! Zo te zien heb je die lipsticks al flink gebruikt, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen