Empties #7

Ik heb heel wat producten opgemaakt en weggegooid de laatste tijd die ik heel graag aan je wilde laten zien. Er zitten producten bij die ik erg fijn vond en producten die wat minder waren. Ben je benieuwd, kijk dan zeker verder!


Ik gebruik dagelijks nagellak, daarom heb ik ook vrij veel opgemaakt. Dit zijn de kleuren die ik ook het meeste draag. De PS. Quick Dry Topcoat van de Primark vind ik een hele fijne topcoat en die is nu echt helaas opgegaan. Ik ga deze zeker weten opnieuw kopen, alleen jammer dat de Primark niet om de hoek is bij mij, haha. De dr Rescue all-in-one lak van Maybelline vond ik fijn werken als een basecoat. Hij beschermt en verzorgt mijn nagels ook echt!


Naast nagellakjes heb ik natuurlijk ook weer wat make-up gemaakt. Meestal zijn dit bij mij de standaard dingen die ik erg veel dagelijks gebruik, zoals concealer, eyeliner en mascara.

De concealer van Essence is helaas op, want hij zit niet meer in het assortiment, wat natuurlijk balen is. De kleur was goed voor mij en de dekking was erg goed van deze concealer!

Twee mascara's, waarvan de Miss Sporty Studio Lash mijn ultieme favoriet is en die ik ook zeker opnieuw heb gekocht en nog een mascara die ik van Aliexpress heb. Deze vond ik niet zo fijn, want hij deed bijna niks voor mijn wimpers.


Je kunt hier al wel zien dat ik fan ben van de douchegels van Palmolive en die gebruik ik met veel liefde! De shower cream oil van Etos vond ik helaas tegenvallen en heb ik weggegooid. Ik vond de geur te vreselijk om het product helemaal op te maken. Ik hou het toch bij de douchegels van Palmolive, want die ruiken wel lekker en verzorgen mijn huid.


Ik probeer zo min mogelijk mijn haren te wassen, omdat ik het idee heb dat mijn haren met vaak wassen meer beschadigd raken en de kleur verf er veel sneller uit gaat. Deze shampoo van Palmolive vond ik fijn en zou het zeker opnieuw kopen. De conditioner is bedoeld voor gekleurd haar en kan me niet goed meer herinneren waar ik deze heb gekocht. Ik denk dat het vast de Action zal zijn. Ik vond dit product niet slecht, maar ik heb betere conditioners gebruikt en zal het daarom niet opnieuw kopen.


Met warm en benauwd weer gebruik ik standaard meer deo's. Ik heb er altijd eentje in mijn tas en op verschillende plaatsen in mijn huis. Alle deo's vond ik erg fijn en zou ze zeker opnieuw kopen. De Dove variant heb ik al een paar van ingeslagen, ik vond deze erg fijn en hij ruikt heel lekker.


Dan is het tijd voor micellair water, ik heb er in totaal drie opgemaakt. Ik ben de laatste tijd echt op zoek naar een hele fijne micellair water die mijn make-up verwijdert en eventueel ook de huid verzorgt. Van links naar rechts: Action, Etos en Kruidvat. De Cleansing water van de Action heb ik wel eens eerder gehad, dit is een hele fijne budget proof reiniger die ik zeker opnieuw ga kopen en daarom ook kan aanraden. 

De micellair water van de Etos vond ik eerlijk gezegd echt verschrikkelijk! Ten eerste vind ik de geur echt niet te doen, zo brengt het product niet gemakkelijk aan voor mij. En sinds ik dit product iedere dag heb gebruikt, heb ik erg last gekregen van onzuiverheden. Dit komt doordat er siliconen inzitten, ik was werkelijk in shock dat ik dit voorbij zag in de ingrediëntenlijst. Helaas kwam ik er pas achter na een aantal weken, maar sinds ik het weet gebruik ik het niet en zal het zeker niet opnieuw kopen.

De micellair water van Kruidvat stelt mij nooit teleur. Deze vind ik wèl erg fijn! Hij is ook budgetproof, net zoals die van de Action en haalt mijn make-up snel en gemakkelijk weg. Zeker aan te raden en hier heb ik al een nieuwe van gekocht.


Ik denk dat ik iedere maand wel 1 flacon nagellak remover opmaak. Deze is een goedkope van de Kruidvat, die gewoon heel fijn werkt. Ik heb 'm al gekocht, want hij werkt gewoon heel fijn voor een kleine prijs.

Deze facewash van de Action wilde ik een tijdje terug uitproberen en sindsdien heb ik 'm staan in de badkamer om mijn gezicht te reinigen. Ik vond 'm heel fijn werken en ga 'm zeker opnieuw kopen!

Deze klei masker van de Kruidvat heb ik veel gebruikt en hij is dan nu eindelijk op. Deze maskers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, want ik wilde nu namelijk wel een ander testen. Blijkbaar heb ik niet goed gekeken, haha, want ik heb precies dezelfde weer gekocht. Achja, die vond ik ook heel fijn.


Dit waren dan alle producten die ik heb opgemaakt en weggegooid heb. Heb jij nog fijne producten opgemaakt de laatste tijd? Laat het weten in de comments, daar ben ik wel heel nieuwsgierig naar!


Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe blogposts? Volg me dan via Bloglovin!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten