Nieuw | Technic Cream Corrector Palette ♥

Technic cream corrector palette kit colour fix review swatches color correct make-up budget
Dagelijks gebruik ik naturel make-up, ik hou het minimaal en simpel. Maar als ik een feestje heb of graag meer wil uitpakken voeg ik extra stappen toe aan mijn make-up routine. Ik heb een onzuivere huid en dan vind ik het fijn om als voorbereiding mijn gezicht te corrigeren met kleurtjes. Ik heb het ideale palette om dit te doen en hij is ook nog eens lekker betaalbaar. Ben je benieuwd, kijk dan zeker verder!

Technic cream corrector palette kit colour fix review swatches color correct make-up budget

Technic 'Colour Fix' cream corrector palette €5,99

Ik heb wel eens iets gehoord en gezien over Technic make-up, maar heb het zelf nooit eerder ervaren. Dit merk heeft wel een aantal producten waar ik erg nieuwsgierig naar ben! De webshop waar ik dit product vandaan heb verkoopt veel leuke merken, maar ik zou je zeker aanraden om de producten van Technic eens te bekijken. Ik heb al een paar producten van dit merk op mijn verlanglijstje staan, waaronder de strobe kit en de highlighter. Wist je al dat ik gek was op highlighter?! :)

Technic cream corrector palette kit colour fix review swatches color correct make-up budget

Maar goed, highlighter laten we voor wat het is. Ik wil je vandaag wat meer vertellen over colour correct toepassen aan je make-up routine. Zelf breng ik dit aan voordat ik aan mijn foundation begin. Ik ga erover met foundation en daarna poeder ik alles af. Doordat je je onzuiverheden heb weggewerkt met de kleuren uit dit palette zul je zien dat je veel minder foundation en concealer nodig hebt. Dat scheelt dan ook weer!

Technic cream corrector palette kit colour fix review swatches color correct make-up budget
Technic cream corrector palette kit colour fix review swatches color correct make-up budget

Van links naar rechts: Rose - Lilac - Green - Peach

Rose | Hiermee licht je je huid op, en voorkom je dat je er vermoeid uit ziet. Mocht je hele donkere wallen hebben, probeer dan eens een roze concealer, het werkt echt! Je krijgt er een frissere uitstraling door. 
Lilac | Met paarse/lila tinten kun je gele onzuiverheden in je gezicht bedekken. 
Green | De kleur groen neutraliseert rode onzuiverheden. Ideaal om puistjes en vlekjes te bedekken, of als je snel rode wangen krijgt.
Peach | Met deze kleur kun je het beste blauwe ondertonen neutraliseren, zoals onder het oog en op het ooglid.

Technic cream corrector palette kit colour fix review swatches color correct make-up budget
Technic cream corrector palette kit colour fix review swatches color correct make-up budget

Van links naar rechts: Rose - Silver Shimmer - Yellow - Tan

Rose | Hiermee kun je kleine vlekjes corrigeren.
Silver Shimmer | Met dit mooie kleurtje kun je highlighten en glans toevoegen op je gezicht.
Yellow | Met een gele tint egaliseer je blauw/paars, zoals blauwe plekken of donkere kringen onder het oog. Tip: het is ook heel mooi om een gele tint als oogschaduwbasis te dragen.
Tan | Met deze kleur kun je grauwe plekken oplichten.

Technic cream corrector palette kit colour fix review swatches color correct make-up budget

De pigmentatie is goed en ze voelen lekker creamy aan. Ze zijn niet te vettig en ook niet te droog, precies er tussenin eigenlijk. Het brengt lekker aan op de huid en blend ook goed mee met de foundation en concealer. Als ik wat tijd over heb, dan speel ik graag met dit palette. Je kunt er mooie resultaten mee creëren!

Het Technic Cream Corrector is online verkrijgbaar bij www.beautyfashionshop.nl.

Q: Wat vind jij van het palette? Gebruik jij deze techniek ook in je make-up routine?Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe blogposts? Volg me dan via Bloglovin!

Follow


3 opmerkingen:

  1. Ziet er goed uit! Vind zo'n palette met meerdere kleurtjes altijd erg handig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit palette ziet er goed uit! Altijd handig om zo'n palette in huis te hebben. Ik gebruik correctors niet dagelijks maar als ik veel rode plekjes in mijn gezicht heb dan komt zo'n groene corrector nog wel eens van pas.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het klinkt als een prima palette! Zelf houd ik het het liefst bij vloeibare concealer.

    BeantwoordenVerwijderen