Miss Sporty 'Wonder Woman' - Wonder Smooth Lipsticks | Review

Miss Sporty Etos Wonder Woman review swatch lipstick summer beautyblogger
Ik denk dat het wel algemeen bekend is dat ik verslaafd ben aan lipsticks. Dit product maakt mijn make-up look zoveel completer! Ik wil je kennis laten maken met vier nieuwe kleuren lipsticks uit de nieuwe collectie van Miss Sporty genaamd Wonder Woman. Ben je benieuwd hoe de lipsticks zijn, kijk dan zeker verder!

#Dit artikel bevat PR-Samples.

Miss Sporty Etos Wonder Woman review swatch lipstick summer beautyblogger

De collectie Wonder Woman bestaat uit maar liefst 12 kleuren, voor elk moment een geschikt kleur lipstick! De Wonder Smooth lipstick is echt iets voor jou als je gehydrateerde lippen wilt, maar ook een mooie, longlasting kleur. De lipstick heeft een romige textuur, waardoor je lippen extra zacht aanvoelen. De kleuren zijn gepigmenteerd en hebben een long lasting shine.

De lipsticks van Miss Sporty zijn te koop bij de Etos voor €1,99.

Miss Sporty Etos Wonder Woman review swatch lipstick summer beautyblogger

200 Incredible Pink - 600 Coral Power - 300 Incredible Red - 302 Powerful Berry

Helaas kan ik je niet alle 12 laten zien, maar ik heb wel 4 kleuren mogen onvangen die ik uitgebreid heb getest! Ik vind dat deze collectie erg geschikt is voor in de zomer, de kleuren en het effect op de lippen past heel goed bij dit seizoen.

Miss Sporty Etos Wonder Woman review swatch lipstick summer beautyblogger

200 Incredible Pink - 600 Coral Power - 300 Incredible Red - 302 Powerful Berry

200 Incredible Pink | Felle 'barbie' lichtroze kleur. Hij is erg romig, maar de dekking had wel wat beter gekund, maar met een lipliner eronder fix je dat zo. Ik denk dat deze heel mooi zal staan als je een lichte huid en licht gepigmenteerde lippen hebt.

600 Coral Power | Koraal kleur. Deze lipstick bevat glans en is ook beter gepigmenteerd. Hij is lekker romig en de kleur is perfect voor de zomer. Ik vind deze erg mooi staan! Zelf ben ik licht getint en de kleur complimenteert mijn huid heel mooi. Ik zou dit zo iedere dag naar mijn werk kunnen dragen!

300 Incredible Red | Deze lipstick is klassiek rood, met een oranje ondertoon. Uit alle vier de lipsticks is deze het beste gepigmenteerd, dat had ik echt niet verwacht tijdens het swatchen en het aanbrengen op mijn lippen! Naast de koraal kleur is deze mijn favoriet. Hij is goed fel en goed gepigmenteerd! Hij lekker creamy, waardoor je het zo makkelijk kunt aanbrengen. Bij deze lipstick denk ik aan zwoele zomeravonden met een heerlijke glas wijn. Ik vind deze kleur heel vrouwelijk!

302 Powerful Berry | Rood-bruine berry kleur. Deze bevat wat minder pigment, maar hij is zeker niet minder mooi. Dit soort kleuren vind ik mooi om te dragen als ik afspraken heb of naar mijn werk ga. Wil je berry kleuren dragen op lippen, maar durf je niet voor dat hele donkere look, kun je beginnen met deze lipstick! Doordat hij niet superveel pigment bevat, is dit een 'veiligere' optie.


Miss Sporty Etos Wonder Woman review swatch lipstick summer beautyblogger

200 Incredible Pink - 600 Coral Power - 300 Incredible Red - 302 Powerful Berry

CONCLUSIE
De lipsticks zijn lekker creamy, waardoor je het heel gemakkelijk kunt aanbrengen. Bij het aanbrengen voelt het net alsof je lippenbalsem aanbrengt, zo zacht zijn ze namelijk! Mijn lippen voelen gehydrateerd aan en drogen helemaal niet uit. De geur is trouwens heerlijk, het is net alsof je snoepjes aanbrengt op je lippen. Ik zelf draag vaak matte lip producten en deze lipsticks zijn voor mij een fijne afwisseling, want je brengt kleur aan op je lippen, maar tegelijkertijd worden ze wel lekker gevoed en droogt het niet uit! 

Ik kan je deze lipsticks zeker aanraden, ze zijn lekker goedkoop en perfect voor de zomer. Incredible Red en Coral Power zijn zeker mijn favorieten en denk dat je deze wel echt in je make-up collectie moet hebben!

Miss Sporty Etos Wonder Woman review swatch lipstick summer beautyblogger

Q:Welke lipstick vindt jij het mooiste?

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe blogposts? Volg me dan via Bloglovin!

Follow

2 opmerkingen: