Bornprettystore unboxing & eerste indruk ♥

Bornprettysore lashes, highlighter, necklace, brush set, make-up
Ik werk al een tijdje samen met Bornprettystore en het was weer zover om een paar producten uit te zoeken om die met jullie te delen. Ik verwachtte niet al te veel van de producten, maar na enige tijd gebruiken en testen van de producten is mijn mening totaal veranderd. Kijk verder voor meer!

Bornprettystore kwasten set brush set dupe real technique fake

8 PCS Golden Make-up brush set $10,99

Ik vind dat je nooit genoeg kwasten kunt hebben en mijn oog viel op deze set met 8 kwasten. Je kunt al wel zien dat ze namaak zijn van Real Techniques. Ik heb zelf nog geen kwasten van dit merk, dus kan ik ook niet oordelen of ze lijken op de echte of niet.

Bornprettystore kwasten set brush set dupe real technique fake

De haartjes van deze kwasten voelen erg zacht aan, dus dat is meteen een pluspunt. In principe zijn het allemaal gezichtskwasten, waaronder er twee meer bedoeld zijn voor de ogen. Ik vind alle kwasten erg fijn werken! Ik gebruik het voor mijn highlighter, oogschaduw, foundation en zelfs maskers! De vierde kwast van links is echt onmisbaar geworden voor mij, hij brengt highlighter erg fijn aan. Ik kan je dit setje zeker aanraden, het zijn hele fijne kwasten voor een mooie prijs.

bornprettystore silver infinte ketting chain

Silver Infinite necklace $0,99

Bornprettystore verkoopt naast make-up ook veel sieraden. Deze infinite ketting is klassiek en basic en past wel bij elke outfit. Hij kost maar 0.99!

5 pcs. false eyelash set thick crisscross

5 Pcs. False eyelash set naturel crisscross $2,49

Ik was altijd erg nieuwsgierig naar nepwimpers, maar probeerde het nooit. Denk dat het puur luiheid is, haha. Met mascara kan ik bij me eigen wimpers genoeg volume creëren, maar was toch wel benieuwd wat het effect van nepwimpers bij mij zou doen. 

5 pcs. false eyelash set thick crisscross

Dit setje bevat in totaal 5 paar wimpers, die crisscross zijn, wat moet zorgen voor een natuurlijk effect op de ogen. Hij is niet geleverd met lijm, wat jammer is, maar voor de prijs mag je niet klagen vind ik!

5 pcs. false eyelash set thick crisscross

Ik heb zelf geen fantastische lijm, dus ze bleven er bij mij ook niet goed op zitten. Maar het effect van de wimpers vond ik wel erg mooi! Hij is niet te overdreven, waar ik wel bang voor was. Erg mooie wimpers voor een mooie prijs. Als je op zoek bent naar wimpers, maar je wilt geen overdreven wimpers of je wilt beginnen met dragen van wimpers, zou ik sowieso voor deze variant kiezen!

bornprettystore highlighter stick

Sugarbox Highlighter Stick 02 Rose Gold $4,59

Het beste heb ik voor het laatste bewaard, namelijk een rosé gouden highlighter stick! Ik vind creamy highlighters wel heel fijn om mee te werken, want je kunt het product op zich gebruiken, maar ook als een basis onder de highlighter poeder voor een intense highlight glans!
bornprettystore highlighter stick

Deze highlighter stick is verkrijgbaar in twee kleuren. 01 vond ik niet zo bijzonder. 02 vond ik veel mooier, omdat de kleur op de website rosé goud leek. Zo'n kleur had ik zelf nog niet, dus hier was ik wel erg benieuwd naar.

bornprettystore highlighter stick

Het product komt in een stick vorm en je draait het naar boven. Hij is lekker creamy en vooral erg goed gepigmenteerd! 
bornprettystore highlighter stick rose gold swatch
Met flits - zonder flits

Op de swatches kun je dat ook heel goed zien. De glans is prachtig, vooral op het gezicht! Uit de hele bestelling is dit mijn favoriete product. Ben ook erg blij met alle producten!Als je van plan bent om een bestelling te plaatsen, kun je mijn code CERG10 gebruiken voor 10% korting. Je betaalt trouwens geen verzendkosten bij deze website!

Q: Wat vindt jij van deze producten?


Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe blogposts? Volg me dan via Bloglovin!

4 opmerkingen:

 1. Kwasten zien er erg goed uit! Bijna al mijn kwasten komen van eBay, niks mis mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kwasten en die wimpers, wauw! Die highlighter is ook erg gaaf. Ik heb nog nooit iets besteld op deze webshop!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit! Ik ben wel benieuwd naar de kwasten en de wimpers :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Deze producten zien er heel tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen