XL SHOPLOG | MAKE-UP & BEAUTY

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een shoplog artikel heb gemaakt. Ik heb de laatste tijd wat make-up- en beauty items gekocht en gekregen en die deel ik heel graag met jullie. Lees snel verder, want het zijn heel wat producten!


VLNR: Esree Lauder mascara set - Kruidvat N*39 Absolute Iris parfum €7,99 - Andrélon Keratine Repair crème €4,59

De Estee Lauder Sumptous Infinite mascara set heb ik cadeau gekregen, waar ik erg blij mee ben! De set bevat een mascara, oogcrème en een primer. De mascara werkt zo fijn voor mijn wimpers, ik heb er zelfs complimenten over gekregen. Het maakt me wimpers heel zwart, dik en vol met volume!

Ik denk dat de meeste wel bekend zijn met de N*39 Absolute Iris parfum van de Kruidvat. Dit geurtje is echt heerlijk en namelijk een dupe van Lancome La vie est Belle. Dit parfum kan ik je zeker aanraden!

Sinds jongs af aan al gebruik ik de Andrélon pomp creme's en de Keratine Repair vind ik uit alle varianten toch wel het fijnste werken!


De Ps Primer Water van de Primark €3,- heb ik sinds kort iedere dag in gebruik en ik vind 'm erg fijn. Het is een primer, wat bedoeld is om het te gebruik voor je make-up, maar persoonlijk gebruik ik dit product als een fixing spray na mijn make-up en ik moet zeggen dat mijn make-up er veel langer en beter blijft zitten op mijn gezicht!


Dan tijd voor twee nieuwe favoriete make-up producten. Zelf kan ik niet tegen primers, omdat deze veel siliconen bevatten, waardoor ik veel puistjes krijg. Hierdoor heb ik een lange tijd veel primers vermeden, omdat ik simpelweg geen zin heb in puistjes. Ik was toch op zoek naar een primer die mijn grote en grove poriën kunnen verbergen (eigenlijk opvullen) en besloot ik de Maybelline Baby Skin Pore Eraser primer €7,99 te proberen. Hij doet wat hij moet doen, hij vult mijn poriën goed en het zorgt ervoor dat alle make-up beter blijft zitten. Als het goed is zitten er siliconen in, maar tot nu toe heb ik niet veel last gehad van puistjes. Ik ben zeker te spreken over deze primer!

Ik was op zoek naar een foundation en omdat ik niet snel tevreden ben over een foundation besloot ik wat kleuren te testen in de winkel. Ik was op zoek naar een everyday foundation die niet al te dekkend is, maar die wel goed blijft zitten en zorgt voor genoeg dekking, zodat ik geen extra concealer op oneffenheden hoef te gebruiken. De Maybelline Fit Me Matte & Poreless foundation in 105 Natural Ivory €9,99 probeerde ik voor het eerst uit en ik was meteen fan! Het geeft genoeg dekking en is niet zwaar voor een every day make-up. De kleur is goed en je doet er best lang mee. Ik ga hier zeker nog een back-up van kopen, want dit is mijn nieuwe everyday foundation!


Links zie je de transparante primer en rechts de foundation. De foundation is heel vloeibaar en brengt gemakkelijk aan. Voor het beste resultaat gebruik ik geen beautyblender, maar een buffer kwast, zodat ik alle dekking uit het product haal. Beiden zijn erg fijn en ik kan ze zeker aanraden!


Ik weet wel bijna zeker dat liquid lipsticks groot favoriet zijn onder beauty liefhebbers, en ik ben daar zeker 1 van! Ik heb twee nieuwe mogen toevoegen aan mijn stash die ik erg fijn vind om te gebruiken. De Max & More Matte liquid lipstick 03 Deep Nude €1,98 van de Action zat verpakt met een lipliner en heeft een prachtige nude kleur die ik graag gebruik voor overdag. Hij zit ook de hele dag goed en ik ben er zeker fan van!

De velvet lip lacquer €4.99 van Make-up Academy MUA in de kleur Moxie was ik al een tijdje erg benieuwd naar. Deze liquid lipstick heeft een felle framboos kleur en is erg mooi voor de zomer. Ook dit product blijft heel goed zitten. Na dit product ben ik benieuwd geworden naar de andere kleuren van deze lijn!


vlnr: MUA Velvet Lip Lacquer 'Moxie' - Max & More matte liquid lipstick '03 Deep Nude'


Bornprettystore is een webshop waar ik al een tijdje goede samenwerkingen mee heb en het was weer tijd om wat producten uit te zoeken die ik kon reviewen voor de site! In totaal heb ik 5 producten uitgekozen, waarvan een wenkbrauwpotlood met een spooly, een lichte, gelige concealer en maar liefst drie lipsticks.


Van links naar rechts:

Flower love lipstick kleur 08 Rode lipstick is altijd goed en het staat bijna iedereen wel. Deze lipstick is intens rood en niet uitdrogend voor de lippen. Het pigment is erg goed en hij brengt heel gemakkelijk aan!

Time on my lip Matte lipstick kleur 08 Deze lipstick heeft me aardig verrast! De kleur is prachtig, namelijk een oudroze mauve kleur die je tegenwoordig overal ziet. De lipstick is mat en brengt voor een matte lipstick erg gemakkelijk aan. Hij blijft ook goed zitten, wat zeker een pluspunt is.

Beide lipsticks waren verpakt in een kartonnen doosje, waardoor het product meteen heel luxe aanvoelde!

Wenkbrauwpotlood met spooly kleur 03 Ik verwachtte niet veel van dit dubbelzijdige wenkbrauwpotloodje, maar ook dit product heeft me goed verrast! Ik dacht namelijk dat het potloodje geen of weinig pigment zou hebben, maar het bevat juist genoeg pigment om de wenkbrauwen goed mee in te kleuren. De spooly is ook erg handig, want hiermee kam ik ze door en blend ik het product goed in mijn wenkbrauwen. Deze heb ik meteen bij mijn everyday make-up neergezet, want hij is erg prettig om te gebruiken!

High Definition liquid concealer kleur 02 Deze concealers zijn verkrijgbaar in erg veel kleuren, maar ik koos voor de gele, omdat ik met deze concealer het onder mijn ogen wil oplichten voor een fris en wakker effect. Daar werkt die heel goed voor! Ik gebruik het niet voor een dagelijks make-up, maar meer voor feestjes omdat hij best goed gepigmenteerd en wat 'heftig' is. Ik ben nieuwsgierig geworden naar de andere kleuren!


Stom van mij dat ik het helemaal was vergeten om deze lipstick erbij te fotograferen, maar ik heb het net toch maar even snel gedaan. Dit is ook een lipstick die afkomstig is van Bornprettystore en het lijkt er heel erg op dat dit een namaak is van de Wet'n Wild lipsticks. Ik heb 'm in de kleur 965 Cherry Picking!, een mooie, felle, framboze kleur die heel veel pigment bevat!

Deze lipstick is in meerdere kleuren verkrijgbaar en je kunt 'm hier vinden via deze link.

Met mijn persoonlijke code krijg je 10% korting op je bestelling, gebruik daarvoor de code: CERG10. Ik kan je zeker aanraden om een kijkje te nemen op de webshop, want het assortiment is groot, er is voor ieder wat wils en het mooiste is dat je geen verzendkosten betaalt. Have fun shopping!


Kruidvat 1+1 gratis op alle make-up unboxing

Vorige week vrijdag, zaterdag en zondag was het 1+1 gratis actie op alle make-up bij het Kruidvat. Natuurlijk heb ik ook gebruik gemaakt van deze actie en ik laat jullie graag zien wat ik heb besteld. Ik heb besloten om het via de site van Kruidvat te doen, omdat ik simpelweg geen tijd had om zelf naar de winkel te gaan ivm werken.


1 | Makeup Academy Skin Define Hydro gel primer Deze primer wilde ik al zolang proberen, want hij bevat namelijk geen siliconen! Ik ben benieuwd of mijn make-up hierdoor beter zal blijven zitten en of de poriën goed verbergt worden.

2 | Maybelline Fit Me Matte & Poreless foundation 105 Natural Ivory Deze foundation beviel me zo goed dat ik er nog eentje van heb gekocht. Dit is mijn favoriete every day foundation tot nu toe!

3 | Essence Camouflage full coverage concealer 10 Nude Essence heeft nog een concealer in het assortiment die ik erg fijn vond, maar deze concealer kende ik nog niet. Ik ben benieuwd of deze een mooie dekking geeft!

4 | Rimmel London Kate Sculpting & Highlighting kit 02 Dit soort paletten vind ik altijd fijn om mee te nemen op reis of bij een weekendje weg, want je hebt alles in 1 mooi, compact palette. Een highlighter, een bronzer en een mooie blush.

5 | Catrice Liquid Liner 010 Dating Joe Black 2x Deze eyeliner van Catrice is al jaren favoriet van mij en ik gebruik niks anders. Hiervan moest ik wel 2 inslaan, haha.

6 | Rimmel Lasting Finish 25 hour foundation 200 Soft Beige Ik hoorde hier positieve dingen over, dus deze wilde ik graag proberen. Ben erg benieuwd!

7 | Essence Light up your eyes oogpotlood 02 Peachy day Ik gebruik graag een huidskleurige oogpotlood in mijn waterlijn (onder), hierdoor lijken mijn ogen groter en opener.

8 | Essence Hello Sunshine bronzing powder 02 Luminous Matt Deze bronzer was me nog niet eerder opgevallen, hij ziet er erg mooi uit. Ben benieuwd of het wat is op het gezicht.

9 | Essence All About Matt fixing compact powder Deze poeder is ook een favoriet, al jaren. Hij fixeert mijn make-up goed en voor baken (met een beautyblender) is hij ook erg fijn.


Ik ben de laatste tijd veel bezig met mijn nagels verzorgen en omdat ik bijna dagelijks wel nagellak draag is een goede verzorging voor mijn nagels wel nodig. Ten eerste had ik een nieuwe vijl nodig en ik bestelde er gelijk twee van. Je kunt de vijl aan beide kanten gebruiken, maar de roze kant vind ik het fijnst werken!

Essence SOS Protect & Resist nagellak Dit lakje zou je nagels goed moeten beschermen door invloeden van buitenaf. Het heeft een sterke geur en bevat anti-oxidant thee.

Essence Studio Nails Growth Booster Deze booster heeft keratine ingrediënten die er in korte tijd ervoor zou moeten zorgen dat je nagels sterker worden en groeien. Ik ben benieuwd!

Essence Gel Look Plumping Top Coat Ik vind dat als je nagellak draagt, topcoat echt niet kan missen. Het beschermt je nagels en de kleur van de lak en de kleur blijft zoveel langer zitten. Mijn huidige topcoat van de Primark (die ik erg fijn vind!) is bijna op, dus wilde ik deze wel eens proberen.

Essence Mega Last Base Coat Ik gebruik altijd topcoat, maar base coat bijna nooit. Omdat ik mijn nagels beter wil beschermen wilde ik toch deze proberen!

Als jullie ergens een review van willen lezen, laat het me dan weten in de comments dan hou ik daar rekening mee!

Heb jij de afgelopen tijd nog nieuwe en fijne make-up producten gekocht?


Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe blogposts? Volg me dan via Bloglovin!

Follow


11 opmerkingen:

 1. Jeetje wat een hoop zeg! Hele leuke producten. De Estee Lauder mascara ziet er echt heel erg fijn uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil de foundation van Maybelline ook al een tijdje gebruiken maar heb hem nog nergens gevonden. Ik zal eens beter moeten zoeken dan! Leuk artikeltje :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Snel naar de Kruidvat, daar hebben ze 'm! Dankjewel xx

   Verwijderen
 3. Wow vet veel gekocht! Moet zeggen dat ik met die 1+1 actie ook los gegaan ben, maar vooral voorraad gekocht van mijn dagelijkse producten die altijd weer veel te snel opgaan. Maar twee 'nieuwe' dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je veel gekocht zeg! En wat een geluk dat je via de Kruidvat site gebruik kon maken van de actie; ik kreeg eerst een wachtrij van meer dan een half uur en vervolgens kon ik alsnog geen make-up bestellen, dus daar baalde ik wel van. Naar de primer van Maybelline ben ik wel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah dat is heel jammer! Hopelijk volgende keer beter xx

   Verwijderen
 5. Zo dat zijn aardig wat producten! Leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen