What to wear #22 | All you need is red & black


Het is alweer een tijdje geleden dat ik een outfit heb gedeeld op mijn blog, daar was het wel weer tijd voor vond ik! Deze outfit is ideaal om te dragen voor een date night, het is stoer, simpel, maar ook heel vrouwelijk door de hakken en het rode accent die ik heb toegevoegd aan de outfit!


Zonnebril H&M Biker jacket H&M Shirt Yourlookforless Jeans MostWantedNL Lipstick M.A.C. Chain Bag Comegetfashion Rode sandalettes VanHaren

Ik vind het belangrijk om comfortabele kleding te dragen bij een (eerste) date night afspraakje. Zo hoef je namelijk niet de hele avond te stressen over je outfit en kom je veel zelfverzekerder over, want dat is waar mannen gek op zijn! De kleur rood heeft ook iets heel verleidelijks, ik laat dit daarom ook terugkomen in de outfit en het is niet too much. Ik vind de hele outfit heel mooi in balans, het is stoer door het jasje (love het rode detail!!) en de broek, maar ook weer heel vrouwelijk door de hakken, lipstick en het tasje. Het shirt zit lekker comfortabel, maar het is ook wat speels door de knoop aan de voorkant. Al met al denk ik dat dit een perfecte outfit is voor een date night met je afspraak of zelfs als je een feestje hebt of een nachtje gaat stappen!

Wat vindt jij van deze outfit?

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe blogposts? Volg me dan via Bloglovin!
Follow


2 opmerkingen:

  1. Leuke outfit! Ik houd van rood en zwart dagen! De hakken zouden voor mij alleen veeeeel te hoog zijn, maar ze zijn wel cute!

    BeantwoordenVerwijderen