W7 9 Naughty Shades of Eye Colour | Arabian Nights

W7 9 Naughty Shades of Eye Colour - Arabian Nights review swatches
W7 staat bij mij bekend als een goed, betaalbaar make-up merk die dupes maakt van duurdere high-end make-up merken. Niet iedereen wil namelijk 50 euro voor een oogschaduw palette neerleggen en dat begrijp ik heel goed!  De W7 The Naughty Nine eyeshadow palette in 'Arabian Nights' bevat prachtige nude tinten en het deed me meteen denken aan een paar oogschaduw paletten van M.A.C. Ben je benieuwd wat er ik ervan vind, kijk dan zeker verder!


W7 9 Naughty Shades of Eye Colour | Arabian Nights review swatches

De verpakking van het palette is simpel zwart met een doorzichtige voorkant, je ziet meteen de mooie oogschaduw kleurtjes. Het palette bevat 9 neutrale kleuren, variërend van mat tot shimmer. De combinatie van matte en shimmery tinten is wat ik het liefst zie in een oogschaduwpalette.
W7 9 Naughty Shades of Eye Colour | Arabian Nights review swatches
Op de achterkant van het doosje staan o.a. de ingrediënten, de naam van het oogschaduw palette, namelijk Arabian Nights en het product is niet getest op dieren!

W7 9 Naughty Shades of Eye Colour | Arabian Nights review swatches

Zoals ik al zei heeft het palette matte en shimmery kleuren en wat mij betreft ook een mooie combinatie qua kleuren. Het palette bevat mooie highlighter kleuren, zowel mat en shimmer, een bruine crease kleur, shimmery en matte ooglid tinten en twee donkere kleuren. Je kunt er wat mij betreft wel alle kanten mee opgaan!

W7 9 Naughty Shades of Eye Colour | Arabian Nights review swatches

EINDOORDEEL

Om heel eerlijk te zijn had ik niet super veel verwacht van dit product, ik weet niet zo goed waarom. Maar na het swatchen en proberen van het product werd ik er juist fan van! Alle kleuren die je nodig hebt om een mooie ooglook te maken heb je in 1 mooi, compact palette. Ik vind het ook zo leuk dat het shimmery én matte tinten bevat. Vooral de shimmery tinten vind ik erg mooi, maar de bruine kleuren doen het ook erg goed. De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd, maar zijn wel wat korrelig. Ik vind dit voor die prijs niet zo heel erg. Uiteindelijk ben ik blij dat ik deze in mijn make-up stash mag toevoegen!

Als je nog op zoek bent naar een oogschaduw palette om iedere dag te gebruiken voor een naturelle look, kan ik je zeker deze aanraden!

W7 9 Naughty Shades of Eye Colour | Arabian Nights review swatches

De W7 Naughty Shades of Eye Colour in Arabian Nights is o.a. online en in sommige winkels verkrijgbaar. Ik heb dit palette besteld bij The Makeup Spot voor €5,95.

Heb jij nog fijne make-up producten van W7?

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe blogposts? Volg me dan via Bloglovin!

7 opmerkingen:

 1. Mooi palette! Helaas al veel van deze kleuren dus zal deze niet kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb een highlighting stick van w7 die ik erg de moeite waard vind!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar ben ik heel benieuwd naar, thanks voor de tip!

   Verwijderen
 3. Ik vind dit echt onwijs mooie kleuren!!! Erg gaaf <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt iets voor mij dit palette! Kleuren zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. W7 heft altijd wel mooie palettes. Op de een of andere manier is het voor mij toch geen match. Dat poederige vind ik niet zo fijn werken. De kleuren zijn wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat zijn deze kleuren mooi! Zou ik zelf ook zó kopen <3

  BeantwoordenVerwijderen