Review | Rimmel London Kate Sculpting Palette ♥ 002 Coral Glow

Je kent vast wel die handige paletten waar een blush, een bronzer en een highlighter in zit. Ik vind ze ideaal om mee te nemen op vakantie of als ik een weekendje weg ga, omdat het ook veel minder ruimte in beslag neemt. Laatst bestelde ik de Rimmel sculpting & highlighting kit (ontworpen door Kate Moss) en heb het de afgelopen tijd uitgebreid getest. Ben je benieuwd, kijk dan zeker verder!Rimmel London Kate sculpting & highlighting kit €10,99Ik was erg enthousiast over dit product, ik wilde het meteen gaan testen! De kleuren zagen er goed uit en ik vind de verpakking ook erg mooi. Dit is wat Rimmel zegt over de sculpting kit:

"Sculpting & Highlighting kit ontworpen door Kate Moss. Met dit palette kan iedereen shapen!"

♥ een poeder met een zachte glitter om je jukbeen, je wenkbrauwbot, het midden van je kin en de brug van je neus te highlighten

♥ een kleur om de zijkanten van je neus, kaaklijn en haarlijn te contouren

♥ een blush voor kleur en definitie in je gezichtHet sculpting & highlighting kit is beschikbaar in drie kleuren, namelijk:

001 Golden Sands --> fair skin
002 Coral Glow --> fair to medium skin
003 Golden Bronze --> medium to dark skin

Ik vind het goed dat Rimmel niet 1, maar meerdere kleuren in het assortiment heeft, want niet iedereen heeft namelijk dezelfde huidskleur!


Zelf heb ik een licht getinte huid en de kleur 002 Coral Glow leek me ook de mooiste voor mijn huidskleur. Ik ben trouwens ook erg benieuwd geworden naar de andere kleuren, maar ik denk dat de contour kleuren dan of te donker of te licht zullen zijn!


Laten we de kleuren van dichterbij bekijken, want je wilt nu waarschijnlijk wel weten of de kleuren goed en mooi zijn toch?!


Het kitje bevat zoals beloofd een highlighter, een shape kleur en een blush. Je kunt ze alle drie in combinatie gebruiken, maar natuurlijk ook afzonderlijk van elkaar. Tot nu toe heb ik niet echt een kit gevonden waarvan ik echt alle drie de kleuren mooi bij elkaar vond in combinatie. Bij deze heb ik dat gek genoeg wel!


Highlighter - contour - blush

Tijdens het maken van swatches viel het me op dat de poeders goed gepigmenteerd zijn. Niet te, maar ook niet te weinig. Precies goed eigenlijk! Ze zijn niet te poederig, dus daar was ik erg blij mee. 

Alle drie de poeders brengen heel makkelijk aan op het gezicht en zijn makkelijk te vervagen. De blush is subtiel en deze vind ik erg mooi! De kleur is koraal/roze en denk dat deze kleur blush vele meiden wel goed zal staan. Ik draag normaal gesproken bijna nooit blush, dus dit was wel een verrassing. De contour kleur is voor mijn huid echt perfect, niet te koel en ook niet te warm. Ook deze is subtiel, maar je kunt het wel goed opbouwen. De highlighter is ideaal voor een dagelijkse look en is niet te overdreven. Het is een champagne kleur met een gele ondertoon en hij glimt mooi en goed genoeg, maar niet te snapje?!


Conclusie

Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik heel erg enthousiast ben over dit product! Ik heb niet eerder een blush-contour-highlighter kit gehad waarbij ik alle drie de kleuren in combinatie gebruik én mooi vind! Ik gebruik dit kitje graag voor een every day look, maar voor een feestje is hij ook geschikt. Ik ben helemaal fan van dit product en het kan je ook zeker aanraden!

De Rimmel London Kate Sculpting & Highlighting palette is o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat, Etos, Wehkamp en Douglas.

Q: Welke blush-bronzer-highlighter kit vind jij erg fijn?


Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe blogposts? Volg me dan via Bloglovin!

6 opmerkingen:

 1. Swatches zien er inderdaad goed uit zeg! Ben met die paletten altijd bang dat die contour kleur te oranje is. Verder inderdaad heel handig om mee te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi en handig palette! Hij ziet er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er mooi uit! Niet te heftig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige foto's en fijn dat je enthousiast bent! Het pigment ziet er inderdaad precies goed uit, niet te fel en niet te sheer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat je zo enthousiast bent! Ik moet zeggen dat het er ook wel goed uitziet, mooie kleuren ook, vooral de blush.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben heel benieuwd naar dit palette, ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen