Qi Best Liquid Lipstick (Ebay/Aliexpress)

Tegenwoordig hebben zoveel merken liquid lipsticks uitgebracht, het is echt een ding geworden in de beauty wereld! Ook de Aziatische webshops maken de duurdere merken na, maar hebben ook vele eigen merken met liquid lipsticks. Ik vind een long lasting lipkleur altijd erg fijn om te dragen, dus ik was wel benieuwd naar de Qi Best Liquid Lipsticks die ik een tijdje terug op Aliexpress bestelde voor een heel laag prijsje. Ben je benieuwd, kijk dan zeker verder!Deze liquid lipsticks zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, waarvan ik er in totaal 7 heb besteld. Variërend van roze, rood en nude. Mijn 3 favoriete kleuren om te dragen ook! Je kunt deze liquid lipsticks kopen op sites zoals Ebay en Aliexpress voor ongeveer €1,- Het verschilt per verkoper, de ene vraagt er meer voor en de ander wat minder.


De verpakking van de matte lipgloss is heel simpel en best wel klein. Normaal gesproken ben ik langere verpakkingen gewend van liquid lipsticks, dus dat was wel meteen een ding wat ik er meteen aan opmerkte. De applicator is heel fijn, het is namelijk een lipgloss applicator en daardoor kun je het product heel gemakkelijk en precies aanbrengen op je lippen vind ik.


Zoals ik al eerder zei heb ik verschillende kleuren besteld, omdat ik best wel van variatie houd. Sommige kleuren wijken af van de website, maar dat vind ik persoonlijk niet zo heel erg. Ik denk dat dat een risico is als je online make-up producten koopt!

06 | Felroze barbie kleur met een koele ondertoon.
22 | Oudroze nude kleur met een paarse ondertoon.
25 | Felle paarse kleur.
28 | Felle, koele rode kleur.
32 | Lijkt op 28, maar is iets warmer en minder fel.
33 | Bruinroze nude kleur. Lijkt ook op 22, maar deze is iets donkerder.
36 | Knal roze fuschsia kleur.


Je kunt het al wel op de foto zien, het pigment is erg goed! Te goed zelfs, want toen ik de swatches weg wilde halen met een reinigingsdoekje moest ik helemaal boenen en nog kreeg ik het er niet van af. Uiteindelijk met zeep en een washandje er af gekregen en met een rode arm rond gelopen de hele avond, haha. Alleen de laatste kleur 36 dekt niet goed, deze heb ik ook meteen weggegooid. 

Eindoordeel

Ze zijn waterproof en zijn zeker long-lasting. Op de lippen precies hetzelfde. Ze blijven erg goed zitten en heel lastig er af te halen. Ook al is het pigment erg goed en ook al blijven ze goed zitten vind ik het toch een tegenvaller. Voor mij voelt dit als goedkope troep en het voelt totaal niet comfortabel op de lippen. Het ergste vind ik eigenlijk dat ze erg lastig eraf te halen zijn, waardoor ik niet eens wil weten wat de ingrediënten zijn. Ik vind het niet leuk om een negatieve eindoordeel te geven, maar ik vind dat het ook hoort bij een beauty blog en ik ben altijd eerlijk over een product!

Ben je toch benieuwd geworden kun je het proberen of course, je moet het zelf weten natuurlijk. Maar als je een lipstick liefhebber bent denk ik dat je deze lip producten niet zult waarderen. Persoonlijk geef ik dan liever iets meer geld uit voor een product die wel fijn werkt!

Heb jij liquid lipsticks van Aziatische webshops & vind jij ze fijn werken? Welke liquid lipsticks vind jij wel heel fijn?


Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe blogposts? Volg me dan via Bloglovin!

Follow


Geen opmerkingen:

Een reactie posten