Make-up stash organizen & opruimen | CLEAR CUBE ❤️

Make-up en het organizen ervan, het is wel een struggle af en toe. Ik heb veel producten, maar ik vind het zo zonde om het in een dichte laden kast te bewaren. Ik weet dat veel meiden dit ook hebben en daarom was ik op zoek naar iets waar je je make-up in kunt bewaren en dat je het toch allemaal goed kunt zien. Ik heb namelijk een perfecte organizer gevonden! Ben jij ook op zoek naar een handige manier om je make-up in op te bergen? Kijk dan zeker even verder!Dit is 'm dan, wat mij betreft de ideale organizer voor alle beautyliefhebbers om je make-up in op te bergen. Dit is de Clear Cube afkomstig van Make-Up-Your-Stash, die verschillende make-up organizers verkoopt. Neem er zeker even een kijkje, ze verkopen verschillende organizers om je make-up goed en mooi in op te bergen!

Ik heb in het verleden deze organizer mogen ontvangen die ik nog steeds met veel plezier gebruik!

De Clear Cube is is de populairste make-up organizer en is onlangs vernieuwd. De scharnieren zijn nog sterker gemaakt en de handvaten zien er anders uit. Hij is gemaakt van acryl, wat het mooiste soort kunstof is die het dichtst in de buurt komt van echt glas. Ik vind dat het echt een luxe & stijlvolle uitstraling heeft, echt een pareltje!


De organizer heeft 5 etages, waarvan de bovenste etage een klep bevat die je helemaal open kunt doen. Deze etage bevat 4 verdeelvakken in een leuke X vorm.


De onderste 4 etages beschikken ieder over 3 vakken. De organizer is trouwens heel gemakkelijk schoon te maken!
Dit is mijn gehele make-up stash. Mijn everyday stash en mijn favoriete lipsticks heb ik op een andere manier opgebergd, die staan er niet bij afgebeeld. Ik heb alles gesorteerd en goed uitgezocht wat ik nog wel graag en wat ik niet graag gebruik. Veel dingen heb ik weggegooid, maar de meeste items houd ik. Het is de bedoeling dat dit alles in de Clear Cube gaat. Het zijn best veel items, dus ik was erg verrast dat alles goed paste. Ik heb zelfs nog ruimte over voor nieuwe en andere producten!


Elk laatje heeft drie langwerpige vakken. Zo kun je makkelijk je make-up sorteren, je houdt het overzichtelijk en ligt niet al je make-up door elkaar.


In de eerste lade heb ik o.a. mijn gezichts- en oogproducten ingedeeld. In het linker vakje heb ik mijn primers, concealers en fixing sprays liggen. In het middelste vakje zitten al mijn foundations en poeders. In het rechter vakje heb ik mijn mascara's, oogpotloden, wimperlijm en wenkbrauwproducten in zitten.


In het laatje daaronder heb ik vooral gezichtspoeders zitten. Helemaal links al mijn blushes, in het midden al mijn highlighters en rechts alle bronzers. Je kunt producten ook op elkaar stapelen, zo past er natuurlijk veel meer in.


Onder mijn gezichtspoeders heb ik al mijn oogschaduwpalettes ingedeeld. Ik was bang dat niet alles zou passen, maar niets was minder waar! Doordat je producten op kunt stapelen of naast elkaar kunt indelen, past er veel meer in dan je zou denken! Ik heb al mijn oogschaduwpaletten en oogschaduws hier in ingedeeld, voor mij is dit heel overzichtelijk en ik kan overal goed bij.


In de onderste la heb ik mijn lipsticks, liquid listicks, balms en lipliners in ingedeeld. Helemaal links heb ik al mijn fellere kleuren roze/paarse lipsticks. In het midden heb ik rode lipsticks en daaronder de liquid lipsticks en lip balms, helemaal rechts heb ik nude lipsticks en daaronder de lipliners. Het gaf me een heerlijk gevoel toen alles goed en gemakkelijk paste. Het is ook erg overzichtelijk!


En dit is dan het eind resultaat! Alle lades zijn goed gevuld en ik heb zelfs nog ruimte over voor nieuwe make-up producten. Het is overzichtelijk en ik kan overal goed bij! Ik kan 'm dan ook zeker aanraden!


Hoe berg jij je make-up op & wat vindt je van deze make-up organizer?


Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe blogposts? Volg me dan via Bloglovin!

Follow


10 opmerkingen:

 1. Het ziet er zo mooi uit in zo'n clear cube! Je hebt echt een mooie collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ja he? Vind het zo zonde om alles in een dichte ladekast te bewaren, het mag best gezien worden! :)

   Verwijderen
 2. Mooi zeg! Bij is alles in 1 laadje gepropt en wat ik dagelijks gebruik in kleinere organizers op m'n 'eettafel'. Daar heb ik het beste licht om te make-uppen. In de praktijk komt erop neer dat er niks in die oraginzer ligt, maar alles rondom m'n spiegel op tafel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit zocht ik dus! Ik heb onlangs mijn vanity vernieuwd en net als jou vind ik het ook zo zonde om make up weg te stoppen, ik vergeet ze dan ook altijd. Ik zie steeds die kleine opberglades liggen maar nooit deze grote. En geweldige stash heb je trouwens <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat had ik dus ook altijd, ik vergeet heel snel een product als ik het niet meer zie, zo zonde! Dankjewel, ben er ook heel blij mee! :)

   Verwijderen