Essence Luminous Matt bronzing powder

Essence Luminous Matt bronzing powder '02 Sunglow' review swatches
Deze bronzer heb je misschien wel kunnen zien in mijn XL Shoplog, ik was er heel erg benieuwd naar, want deze bronzer was me nog nooit eerder opgevallen. Ik heb 'm getest en ik laat je weten wat ik ervan vind. Ben je benieuwd of dit een mooie bronzer voor de zomer is? Kijk dan zeker verder!


Essence Luminous Matt bronzing powder '02 Sunglow' review swatches

Laten we beginnen met de verpakking van de bronzer. Die is simpel en compact, zoals we wel van Essence gewend zijn! Deksel is doorzichtig, je ziet zo precies wat het is. Ken je de all matt fixing powder van Essence? Volgens mij hebben beiden producten namelijk dezelfde verpakking!

Essence Luminous Matt bronzing powder '02 Sunglow' review swatches

Deze bronzer is beschikbaar in twee kleuren, namelijk een voor lighter skin en een voor darker skin. Ik bestelde op kruidvat.nl, dus voor mij was het een gokje om de goede kleur te kunnen kiezen. 01 leek me veel te licht, daarom heb ik de kleur 02 Sunglow gekocht. Ik heb zelf een lichte/medium huid en voor mij is de kleur precies goed.

Essence Luminous Matt bronzing powder '02 Sunglow' review swatches

Het patroon van de bronzer vind ik bijzonder mooi en lekker zomers! Als je goed kijkt zie je dat de bronzer twee kleuren bevat. De rand aan de buitenkant is iets donkerder en mat, het rondje middenin bevat shimmertjes. Een ideaal product om je gezicht mee op te warmen en voor een mooie glow in de lente & zomer!

Essence Luminous Matt bronzing powder '02 Sunglow' review swatches

Essence Luminous Matt bronzing powder '02 Sunglow' review swatches

Ik ben altijd fan geweest van bronzers. Het is bedoeld om je gezicht ermee op te warmen, een sunkissed glow te geven.

Wat mij betreft is deze bronzer daar de ideale product voor! Bij het swatchen zag het er een beetje oranje-achtig uit, maar toen ik het aanbracht op mijn gezicht zag ik niks van dat oranje. Dit is een mooie warme bronzer die perfect is om te gebruiken voor in de lente & zomer. De eerste dag dat ik deze op had kreeg ik al complimentjes over mijn huid. Mijn geheim? Deze bronzer, haha! :)

Essence Luminous Matt bronzing powder '02 Sunglow' review swatches

De Essence Luminous Matt Bronzing Powder is o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat & online in de webshop voor €2,99

Welke bronzer vindt jij fijn om te gebruiken? Daar ben ik wel benieuwd naar, laat het weten!


Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe blogposts? Volg me dan via Bloglovin!

Follow


7 opmerkingen:

 1. Wat een mooie bronzer! Het patroontje is ook echt heel leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goede kleur inderdaad! Geen oranje inderdaad! En de pan ziet er ook leuk uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er een heel goede bronzer uit! ik ben fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw deze is erg mooi! In de zomer ben ik echt helemaal dol op bronzers:-) ik ga snel een kijkje nemen bij Essence <3
  Liefs, Florentine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een mooie bronzer! Hij is niet te warm maar geeft volgens mij nét wat meer kleur aan je gezicht. Ik ga eens kijken bij Essence.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie bronzer zeg! Die kleur is echt super goed, mooie budgettip!

  BeantwoordenVerwijderen