Low budget mascara's | Aliexpress

Mascara is een make-up product wat ik iedere dag draag. Ik combineer mascara's ook met elkaar, omdat eentje niet voldoende is om mijn wimpers mooi te maken. Een tijdje terug bestelde ik voor het eerst een mascara op Aliexpress . Deze vond ik erg fijn en dus besloot ik om een paar meer te bestellen. Ik heb er op dit moment veel meer (ook onderweg vanuit china!), maar vandaag laat ik jullie er drie zien. Ben je benieuwd kijk dan verder!

Oke ik biecht het op, ik ben (heel erg) verslaafd aan Aliexpress. Make-up producten en merken die (meestal) onbekend zijn en dat voor een hele lage prijs en ook nog eens zonder verzendkosten! Ik heb ook bijna geen nare ervaringen gehad met het bestellen op deze site, dus voor mij is Aliexpress alleen maar positief!

Mascara gebruik ik iedere dag, dus deze gaat ook wat sneller op. Ik wilde heel graag een paar van Aliexpress proberen, omdat er een een aantal heel duidelijk zijn afgekeken van o.a, Maybelline en Benefit!Deze mascara deed me ten eerste denken aan de mascara's van Maybelline. Het borsteltje zag er goed uit en het resultaat op mijn wimpers is erg mooi! Het enige minpuntje is dat deze zo veel product heeft op het borsteltje zelf, dit moet je er goed afhalen anders krijg je veel klonters in je wimpers. Het borsteltje vind ik namelijk wel erg fijn en het separeert mijn wimpers erg goed. Ik vind de verpakking ook erg leuk en je hebt keuze uit meerdere kleuren!Ik zal kort en eerlijk over deze mascara zijn. Zelf heb ik donkere wimpers, maar voor mij werkt deze mascara niet. Wanneer ik het aanbreng op mijn wimpers zie ik er bijna niks van, zonde! Misschien dat hij fijn is als je blonde of lichte wimpertjes hebt. Maar zelf zou ik deze mascara zeker niet aanraden, omdat hij simpelweg niks voor je wimpers doet!Uit alle mascara's en make-up die ik ooit heb besteld bij Aliexpress is deze mascara toch echt mijn favoriete product! Hij separeert de wimpers goed, maakt het goed zwart en zorgt voor heel veel volume. Ik baalde ook toen deze op was, want aan een andere mascara beginnen op dat moment vond ik niet zo fijn. Ik heb er meteen een paar van besteld, zodat ik een voorraadje heb en niet zonder kom te zitten, haha!


Ik vind het leuk om nieuwe, voor mij nog onbekende make-up producten uit te testen. De een valt tegen, maar de ander kan juist heel fijn werken, ongeacht de prijs! Ik bestel maandelijks een lading aan make-up producten op Aliexpress, willen jullie hier meer over zien en lezen laat het me dan zeker even weten!

3 opmerkingen:

  1. Grappig hoe ze geïnspireerd zijn door Maybelline. Persoonlijk houd ik het liever bij originele producten :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga dan toch liever voor die van Essence.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat ze zo goed werken! Ik heb vroeger ook wel eens 'dupe' mascara's van Maybelline besteld via zulke sites maar ik vond het toch nooit zo fijn dus ik houd het dan liever bij de echte variant!

    BeantwoordenVerwijderen