City Color Highlight trio palette

Dames die gek zijn op highlighter opgelet, ik heb het product gevonden voor jou. 3 Verschillende soorten highlighters in 1 fijn palette voor een budget prijsje! In dit artikel laat ik jullie de highlighter trio zien van City Color. Ben je benieuwd, kijk dan verder!


City Color is voor mij een merk dat ik niet echt kende, maar best veel leuke make-up producten heeft! Ook op internet kon ik niet zoveel reviews vinden over dit merk, wat betekent dat niet veel mensen bekend zijn met dit merk.

Dit palette heeft een stevige, zwarte verpakking met een doorzichtige bovenkant. Je kunt zo meteen het product zien, wat ik altijd handig vind. Het bevat in totaal drie kleuren highlighters.


Op de achterkant van het doosje staat niet heel veel boeiends, eigenlijk de standaard dingen zoals; de ingrediënten, hoelang het houdbaar is en dat het cruelty free (dierproefvrij) is, pluspunten!!


Zo zie je de highlighters wat beter en van dichtbij, ik vind ze echt prachtig! De linker kleur is meer een bronzige highlighter, de middelste een roze en de meest rechtse is een oudroze-paarse highlighter. Mijn eerste indruk was goed, maar ik dacht ook meteen of deze highlighters niet te donker zouden zijn?!


Voor de swatches hoefde ik maar een veeg te gebruiken, het is heel erg goed gepigmenteerd! Ik ben gek op de middelste kleur - misschien omdat het ook een veilige kleur is, haha - deze staat ook erg mooi op de jukbeenderen. Wel gebruik ik deze highlighters met een hele lichte hand, want ze zijn erg goed gepigmenteerd, waardoor je meteen te snel en te veel product hebt op de wangen.


Ik ben erg te spreken over dit highlighter palette, niet alleen zijn ze mooi op je jukbeenderen, maar je kunt ze ook heel mooi gebruiken in je ooglooks en daar werken ze ook goed voor. Ik ben benieuwd naar de andere make-up producten van dit merk, want ik vind de kwaliteit van dit palette heel goed!

Het City Color Highlight trio palette kun je o.a. kopen bij Make-up Musthaves voor €8,95.

Klik hierboven op de afbeelding om meteen naar het product te gaan!

Wat vindt jij van dit palette?

1 opmerking: