Action Max & More Highlighter

De Action is ideaal voor al je huishoud spulletjes, maar ook voor veel beauty producten, omdat deze hier veel goedkoper zijn dan bij de Kruidvat of Etos. De make-up schap sla ik bijna nooit over, ik moet wel even kijken of er iets nieuws in het schap te vinden is. Mijn oog viel op deze bronzer die me erg mooi leek voor de lente en zomer, kijk je mee?Dit soort bronzing highlighters heb ik wel eens eerder gezien, bijvoorbeeld bij Essence en Bobbi Brown. Max & More zegt dat het een 'highlighter' is, maar het is meer een bronzer/blush met veel shimmer. De kleuren zijn namelijk veel te donker om het te gebruiken als alleen een highlighter!


De verpakking van dit product is simpel en de voorkant is doorzichtig, waardoor je meteen het product ziet. Ik heb twee kleuren van dit product gezien, waarvan ik zelf alleen nummer 01 Nude heb meegenomen. Je hebt ook een andere kleur en die is wat meer roze. 01 Nude heeft bronsachtige tinten.Ik vind de kleuren van dit product echt prachtig, hele mooie warme, bronsachtige/rose gold kleuren! De rij bovenin is een prachtige witte highlighter met gouden shimmer. Deze gebruik ik graag als highlighter en de vier rijen onderin gebruik ik meer als een blush/bronzer.


Ik heb de kleuren geswatcht van onder naar boven en helemaal bovenin is de swatch van alle kleuren samen. Zoals je kunt zien is dit product erg goed gepigmenteerd!


De bronzing highlighter is ideaal voor de zomer, het heeft prachtige shimmer en is lekker betaalbaar. Je kunt het kopen bij de Action voor maar €1,89!

Wat vind jij van deze bronzing highlighter?Geen opmerkingen:

Een reactie posten