Action Lip Dual | Long Lasting lipstick & gloss ROSE 343

Laatst was ik bij de Action voor wat huishuidelijke spulletjes en liep ook meteen langs het make-up schap. Ik zag verschillende make-up producten die ik nog niet eerder had gezien! Ik besloot om o.a. deze lipstick & lipgloss mee te nemen in de kleur Rose 343, een hele mooie nude kleur. Ben je benieuwd of het wat is kijk dan verder!


Het lip product zit in een kartonnen doosje, waardoor je bijna zeker weet dat het product niet geopend en gebruikt is. Ik vind dat altijd veel fijner wanneer de producten nog extra verpakt zijn, want hygiëne vind ik erg belangrijk.


Op de achterkant van het kartonnen doosje staat wat informatie, zoals een gebruiksaanwijzing, een waarschuwing en wat verdere informatie die verder niet echt belangrijk is.


Dit lip product is verkrijgbaar in meerdere kleuren, maar mijn oog viel op de kleur ROSE 343. Dit leek me wel een mooie every day kleurtje om te dragen naar werk en wat je makkelijk en snel op je lippen kunt doen. Ik neig de laatste tijd veel vaker naar de bruin-roze nude tinten en deze past perfect bij mijn collectie!


De lip dual bevat twee uiteinden. Een glanzende lipgloss en een lipgloss. Je kunt ze samen in combinatie gebruiken voor een langdurige resultaat of alleen de lipstick of de lipgloss alleen. 
- swatch van de lipstick -


- links lipstick | rechts lipgloss -

De lipstick vind ik niet heel mat, maar ook niet glanzend. Meer ertussen in. Ik vind het effect op de lippen erg mooi en hij is nog eens goed gepigmenteerd, waardoor ik niet veel moeite hoef te doen om product op mijn lippen te krijgen!

Nou moet ik zeggen dat ik absoluut geen fan ben van lipgloss, maar beiden in combinatie is best mooi! Dit is een nude kleur die mijn lippen ook wat 'voller' laten lijken ofzo, ik weet niet wat het is. Soms gebruik ik alleen de lipstick en soms draag ik de lipgloss erover voor een mooie glans.


Ik ben zeer tevreden over dit lip product van de Action! Normaal gesproken draag ik nooit lipgloss, maar bij dit product is dat wel mooi om het erover te dragen. Ik ben altijd op zoek naar mooie, nude everyday lipsticks die ik naar mijn werk kan dragen en dit lip product voldoet daar zeker aan! Hij blijft niet de gehele dag zitten, maar dat verwacht ik ook niet van een budget product. Na het eten en drinken wat bijwerken en het zit weer goed. Ik kan het je zeker aanraden, want voor de prijs die je ervoor betaalt is hij zeker niet slecht!

De Long Lasting Lip Dual in Rose 343 is verkrijgbaar bij de Action voor €0,99

1 opmerking: