Lente wishlist ♥

Ik ben vast niet de enige als ik zeg dat ik gelukkig word van online shoppen. Het is een cadeautje van jezelf voor jezelf! Ik shop regelmatig online en Modemusthaves.nl is een van de webshops waar ik graag bestel. Om de lente goed te beginnen heb ik voor mezelf een wishlist gemaakt met de leukste items die ik graag nog wil hebben voor de lente/zomer!1 | Make white work Witte sneakers zijn de laatste jaren een echte musthave geworden voor in je kledingkast. Bij mij zijn ze zeker onmisbaar, want je kunt het alle seizoenen dragen en met alles combineren, want het staat met alles heel goed!

2 | Destroy your denim Het spijkerjasje is ideaal voor de lente. Niet te koud of te warm en je kunt het met bijna alles wel combineren. Op een festival, tijdens het shoppen, als tussenjas etc. etc! Deze vind ik extra leuk, omdat het jasje destroyed is en waardoor het niet zo simpel is maar juist wat stoerder.

3 | Miss know it all "I know what I want, and I'm gonna get it" Dat is wat er op dit armbandje staat, hoe leuk en motiverend. Het armbandje is ook erg leuk om cadeautje te geven aan bijvoorbeeld je vriendin!

4 | Red panther Ik was al dol op panterprintjes, maar deze is echt heel leuk voor de lente! Ik ben van plan om meer kleur te dragen en dit shirt kan me daar goed bij helpen. Ik kan niet wachten tot ik deze heb en er leuke outfit combinaties mee kan maken!

5 | A hug or a bag Qua tassen zij chain bags toch echt wel mijn favoriete soort tassen. Vind je je outfit wat gewoontjes? Sla zo'n chain bag om je schouder en je outfit is meteen goed en het ziet er fashionable uit! Deze tas is best groot, waardoor er veel in past en hij is van echt leer.

6 | I deserve new shoes Yes I do! Deze hakjes lijken me heel leuk om te dragen voor feestjes en uitgaan. Ze zijn lekker opvallend en goed te combineren met een rustige outfit, waardoor je schoenen nog meer opvallen!

PSSHT: alleen dit weekend krijg je gratis verzending op je bestelling! Gebruik code SPRING2017. You're welcome and have fun shopping ♥

Nu ben ik benieuwd, welke items heb jij op je wishlist staan van Modemusthaves?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten