Empties #6

Ik heb weer een hoop beauty producten opgemaakt en weggegooid. Zo zie je ook meteen mijn favoriete producten die ik heel vaak gebruik. Kijk je mee?


Ik begin als eerste met parfum. Ik heb maar liefst twee parfums opgemaakt van La rive 'In Woman' (lees mijn blogpost over deze parfum). Deze parfums zijn lekker en luchtig en gebruik ik als een soort van bodysplash. Ook spray ik het in mijn slaapkamer, zodat het altijd lekker ruikt!

Verder heb ik een nieuwe ontdekte, favoriete parfum, namelijk the Master Perfumer Absolute Iris N*39. Hij ruikt heel lekker!

De Funky Heart parfum komt van de Wibra, dit parfum ruikt heel erg naar Loverdose van Diesel. De verpakking lijkt er ook al een beetje op!


Qua haar producten maak ik bijna altijd wel dezelfde producten op. Deze drie zijn ook de enige om mijn haar goed in model te krijgen en te verzorgen. De haarspray komt van de Action, ik vind deze erg fijn, hij is goedkoop en ruikt nog eens erg lekker! 

Ik probeer zo min mogelijk mijn haren te wassen, omdat dit niet goed is voor mijn krullende haren. Het wassen van mijn haren stel ik dan ook altijd uit. Tuurlijk, je haar wordt vettig, maar met deze droogshampoo van de kruidvat is dat zo opgelost! 

Ik stijl mijn haar bijna iedere dag met de stijltang en ik wil het zo min mogelijk beschadigen met de hitte. Deze heat protect spray van Wella komt gewoon van de Action en ruikt heel lekker en werkt heel goed.


Dan heb ik nog wat gezichts producten opgemaakt. Als eerste de Cleansing Tonic van de Action. Ik gebruik deze toner iedere dag om mijn gezicht te reinigen en hij werkt daar heel goed voor. Deze blijf ik ook opnieuw kopen, omdat ik nog geen betere gevonden heb!

De reinigingsmelk van Derlon (te koop bij o.a. coop supermarkt en dekamarkt) heb ik weggegooid, omdat ik deze echt niet fijn vond werken. Voor mijn gevoel maakt dit product me huid heel vettig en ik heb het idee dat ik juist van dit product puistjes krijg en dat is natuurlijk niet de bedoeling! 

De Micellar cleansing water komt ook van de Action, maar deze zou ik niet opnieuw kopen. Hij maakt mijn gezicht niet goed schoon. De micellair water van de Hema en Kruidvat vind ik veel fijner!

Jammer dat ik dit product heb opgemaakt, want het is een van mijn favoriete gezichtsproducten. Dit is de Aqua serum van Balea, die helaas alleen te verkrijgen is in Duitsland. Dit product vond ik heel erg fijn en wanneer ik weer naar Duitsland ga zal ik zeker een paar hiervan inslaan, haha!


Dan heb ik nog wat favoriete verzorgingsproducten opgemaakt. Als eerste deze twee van Palmolive die ik echt heeerlijk vind. De douchemelk ruikt heerlijk en verzorgt mijn huid heel goed! 

De Damn! Look at my body bodylotion kocht ik een tijdje geleden bij de Kruidvat en ik heb dit prodcut met plezier opgemaakt. Hij rook erg lekker en voedde mijn huid goed. Mocht ik deze ergens nog tegenkomen zal ik het zeker weer opnieuw kopen.

Mijn all time favoriete deodorant is de Invisible Black & White deodorant van Nivea. Ik hoef hier niet zoveel over te zeggen, hij werkt heel goed en ik raad het ook iedereen aan in mijn omgeving!


Als laatste en zeker niet te ontbreken, make-up! Om te beginnen gooi ik de poeder van Max & More weg, omdat deze helaas was gevallen en het nu in allemaal kleine stukjes in de pan zit. Dit vind ik niet fijn werken, dus vandaar dat ik de poeder heb weggegooid. Ik heb al een nieuwe van deze in gebruik, want deze budget proof poeder van de Action is een groot favoriet!

Wat ik verder heb opgemaakt zijn maar liefst 3 concealers. Een van Essence, Wet'n Wild en van Miss Sporty. Concealer is een product dat ik dagelijks gebruik, daarom maak ik er maandelijks ook veel van op. Om te beginnen vind ik de concealers van Essence & Miss sporty erg fijn en koop ik deze ook iedere keer opnieuw. Al gaat die van Essence helaas uit het assortiment. :( De concealer van Wet'n wild vond ik erg fijn, maar hij was al erg oud en dus tijd om het weg te gooien ivm hygiëne!

De Liquid liner van Catrice is ook een product wat ik maandelijks opmaak. Dit is wat mij betreft de beste liquid eyeliner van alle drogisterijen in NL!

Nagellak is ook een product wat ik veel gebruik en ook opmaak. Mijn lievelings kleuren? Rood of nude nagels. Beiden zijn van Essence en van eentje heb ik er zelfs 2 opgemaakt. Dit is ook de kleur die ik het meeste draag!

Heb jij nog fijne producten opgemaakt?

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk om je ervaring en favorieten te lezen. Max & more powder ben ik nog benieuwder geworden door je artikel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd jammer als je dingen moet weggooien, maar vaak is het beter zo! Je hebt leuke dingen opgemaakt! Die parfum van Kruidvat is een dupe van La Vie Est Belle van Lancôme! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, zo is er wel meer ruimte voor nieuwe producten haha! Yes i know, ik vind 'm echt heerlijk!

   Verwijderen
 3. Wat heb je veel leuke producten opgemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen