Hema online shoplog & unboxing ♥

Wanneer ik op zoek ben naar leuke kantoor spullen denk ik meteen aan de Hema! Ik werk fulltime, maar heb sinds kort besloten om er een studie bij te volgen, gewoon thuis. Om het studeren wat leuker en makkelijker te maken had ik nog een paar items nodig. Ik heb online een bestelling gedaan en die heb ik zelf opgehaald in de winkel. Ben je benieuwd naar de items en ben je ook op zoek naar leuke kantoor items en notitieboekjes, kijk dan verder!

Hema 2017 Agenda €6,-
Om het nieuwe jaar goed te beginnen vind ik een nieuwe agenda onmisbaar! Als ik mijn afspraken niet ergens opschrijf of noteer vergeet ik het altijd en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Mijn huidige agenda was een A6 formaat, best klein. Daarom wilde ik een grotere agenda, deze van de Hema is vond ik perfect.


Om aantekeningen te maken voor mijn studie leek me dit collegeblok wel handig. Hij was ook erg goedkoop, maar €1,-!


Ik maak altijd wel to do lijstjes. Dit is o.a. heel handig voor de huishoudelijke klusjes, boodschapjes die je nog moet doen en andere taken die je graag wilt doen. Aan de linkerzijde van het boekje kun je notities opschrijven en aan de rechterzijde je to do dingetjes die je ook meteen kunt afvinken!


Ik vind dat je nooit genoeg notitieboekjes kunt hebben, ze zijn altijd wel handig. Ik vind dat Hema de leukste notitieboekjes heeft in leuke kleuren en printjes. Ik zag dat deze in de aanbieding was en de print vind ik ook heel vrolijk!


Ik vind deze boekjes zo schattig haha! Ik wil er eentje gebruiken voor mijn financiële administratie, dingen die ik goed moet bijhouden. Dit boekje is daar heel handig voor!


Om het schrijven wat leuker te maken bestelde ik ook een set van drie pennen. Deze hebben hele leuke printjes!


Belangrijke dingetjes markeer ik het liefst met een markeerstift, want zo valt het goed op!


Voor maar 50 cent bestelde ik als laatste kleine memoblokjes. Ik heb deze gewoon random in mijn huis neergelegd, dit om belangrijke dingen op te schrijven!

Shop jij graag bij Hema?

3 opmerkingen:

  1. Ik houd echt heel erg van de HEMA, net als jij kom ik altijd met 5 notitieboekjes thuis, hahaha. Echt leuke hebbedingen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke aankoopjes! Ik shop eigenlijk vrij weinig bij Hema haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schattige spulletjes allemaal! Heel erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen