Makeup Revolution lipstick (mac dupe!) & lipliner | review + swatches

Ik denk dat iedereen wel bekend is met het make-up merk Makeup Revolution. Ik was er zelf ook heel nieuwsgierig naar, omdat de prijzen heel laag zijn en de kwaliteit goed. Laatst besloot ik een gokje te wagen door twee lip producten van dit merk te bestellen. De lipstick schijnt ook nog eens een dupe te zijn van de MAC Viva Glam Miley lipstick!


Makeup Revolution heeft heel veel producten die zijn nagemaakt en afgekeken van een duurder make-up merk, zoals MAC, Too Faced (chocolatebar palette), Urban Decay (naked paletten) etc etc.


Aan de huls van de lipstick kun je al wel zien dat deze is 'gekopieërd' van MAC. De kleur is fel roze met een blauwe ondertoon (hierdoor lijken je tanden ook wat witter).


De lipstick in de kleur 'We were lovers' zou dus een dupe moeten zijn van de Mac viva glam miley lipstick. Deze heb ik helaas niet, maar wanneer je het opgoogeld zie je vele blogs die daar een artikel over gemaakt hebben. En op foto's kun je heel goed zien dat beiden goed met elkaar overeenkomen!


Ik ben fan van lipliners, dat is wel algemeen bekend denk ik! Van elk make-up merk heb ik wel een lipliner. Zo wilde ik ook een lipliner van Makeup Revolution proberen. Ik koos voor de kleur 'Cherry Red'. Dit is ook weer een mooie knal roze kleur. Ik heb deze niet 'speciaal' voor onder de lipstick gekocht, maar wil de lipliner zo op zichzelf dragen.


Ik vind het luek dat de dop van de lip liner een punterslijper heeft. Zo kun je altijd strakke lijnen tekenen op je lippen!


Dan is het eindelijk tijd voor de swatches van beiden producten! Links zie je de lipstick. Hij is mooi romig en bevat veel pigment. Ook blijft deze goed op de lippen zitten! Ik gebruik dit soort felle kleuren graag in de zomer of als ik een feestje heb. 

De rechter twee swatches zijn van de lipliner. Ook deze bevat veel pigment en is heel intens en romig. Het brengt gemakkelijk aan en het blijft mooi mat op mijn lippen zitten!

Ik ben enthousiast over deze twee producten en ik kan ze ook zeker aanraden!

Makeup Revolution is online en in sommige filialen van Kruidvat en Etos verkrijgbaar.

Heb jij een fijn product van Makeup Revolution?

1 opmerking: