La Rive eau de parfum ♥ Armani Si & Lady Million Dupe!

Ik denk dat iedere vrouw wel gek is op parfum. Het is een beautyproduct wat onmisbaar is en iedereen heeft wel een 'eigen geurtje'. Voor mij is parfum ook onmisbaar en ik heb ook graag variatie. Daarom ben ik fan van de 'goedkopere' parfums. Zo heb ik altijd heel veel parfums en kan ik zelf bepalen welke ik draag. Via parfumswinkel ontdekte ik een (Duits) parfum merk La Rive. Dit merk heeft verschillende parfums die dupes zijn van de duurdere merken. Ik heb twee parfums besteld en beiden zijn een dupe, namelijk van Armani Si en Paco Rabanne Lady Million. Ben je benieuwd, kijk dan zeker verder!

Voordat ik je de parfums laat zien, wil je ik je eerst even kort uitleggen wat geurnoten zijn. Parfums bestaan namelijk uit drie geurnoten:

Topnoten: deze ruik je direct als je het parfum opspuit. De geur van de topnoten zal binnen een paar minuten vervliegen, want daarna ruik je de hartnoten.

Hartnoten: de hartnoten ruik je na de topnoten en vormen het hart van de parfum. Deze ruik je een aantal uren.

Basisnoten: als de hartnoten vervlogen zijn blijven de basisnoten over en dit zijn de geurnoten van je parfum die je het langst blijft ruiken.

Wanneer ik kijk naar een nieuwe parfum, kijk ik altijd meteen naar de geurnoten. Hierdoor koop ik bijna altijd wel een lekkere parfum, omdat ik weet van welke geurnoten ik fan van ben. Mijn favoriete geurnoten zijn onder andere: oranjebloesem, patchoeli, lychee, zwarte bessen.De verpakking is een simpele, langwerpige glazen flacon met een een zwarte ronde dop. Het heeft wel veel weg van de verpakking van Armani Si parfum.

Geurnoten La Rive: 

Topnoten: mandarijn, bergamot, zwarte bessen, lychee
Hartnoten: jasmijn, oranjebloesem, roos, patchoeli
Basisnoten: vanille, sandelhout, muskus, amber

Voor La Rive In Woman (90 ml) betaal je €7,65 (www.parfumswinkel.nl)

Geurnoten Giorgio Armani Si:

Topnoten: cassis (zwarte bessen)
Hartnoten: vanillle, patchoeli
Basisnoten: amber, muskus

Voor Giorgio Armani Si (100 ml) betaal je ongeveer €85,95 (www.parfumswinkel.nl)De verpakking van deze parfum is rond van vorm en heeft goudkleurige details. Het zwarte strikje om de dop heen zorgt voor een luxe uitstraling en afwerking.

Geurnoten La Rive:

Topnoten: neroli (oranjebloesem), citroen, framboos
Hartnoten: jasmijn, Afrikaanse oranjebloesem, gardenia
Basisnoten: patchoeli, witte honing, amber

Voor La Rive Cash Woman (90 ml) betaal je €6,98 (www.parfumswinkel.nl)

Geurnoten Paco Rabanne Lady Million:

Topnoten: amalfi, citroen, framboos, neroli (oranjebloesem)
Hartnoten: Afrikaane oranjebloesem, gardenia, jasmijn
Basisnoten: amber, patchoeli, witte honing

Voor Paco Rabanne Lady Million (80 ml) betaal je €69,84 (www.parfumswinkel.nl)


Ik las ergens dat je dit merk in Duitsland kunt kopen, maar omdat niet iedereen daar zin/tijd/geld voor heeft heb ik een alternatieve oplossing. Je kunt het gewoon online bestellen bij www.parfumswinkel.nl. (DISCLAIMER: dit artikel of de producten in dit artikel zijn niet gesponsord!)

Bestellen gaat heel gemakkelijk en snel. Sinds ik dit merk ontdekt heb kan ik echt niet meer zonder, ik ben serieus! Ik ben dol op deze parfums en ondertussen heb ik ook al een paar andere dupes gevonden voor o.a. la vie est belle.

Wanneer ik deze geuren draag, krijg ik ook altijd complimentjes en denken mensen dat je een duur parfum ophebt. Het leuke is dat deze juist zo goedkoop zijn! Ik kan je ze daarom ook zeker aanraden en misschien is het zelfs leuk om het cadeau te doen.

Was jij al bekend met dit merk?

2 opmerkingen:

  1. Het klinkt wel goed, alleen ben ik zo'n iemand die eerder het origineel koopt ipv de dupe. Armani Si wil ik nog steeds een keer in de originele geur, ik heb daar regelmatig testers van.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik ben dol op parfum.. Als het een goede dupe is pak ik hem wel maar het liefst gaat mijn voorkeur uit naar origineel.. Gisteren heb ik angel muse gekocht van Thiery Mugler.

    BeantwoordenVerwijderen