BUDGETPROOF | HERFSTIGE NUDE ROZE LIPPEN MET ESSENCE LIPSTICK & LIPLINER

Mooie make-up hoeft absoluut niet duur te zijn. Tegenwoordig hebben goedkope budget merken make-up van goede kwaliteit voor een klein prijsje. Zo vind ik de Hema matt lipbalms veel fijner dan een Mac lipstick, just sayin'! Ik laat je vandaag een mooie lipcombinatie zien die goed draagbaar is in de herfst, namelijk nude roze lippen met een lipstick en lipliner van Essence. Kijk verder voor meer!


Wie mijn blog een langere tijd volgt weet dat ik fan ben van de lip producten van Essence. Ze zijn goed gepigmenteerd en je betaald er heel weinig voor. De long lasting lipstick in 13 LOVE ME is een nude roze every day kleur. Ik draag deze graag als ik naar m'n werk ga!


De lipstick blijft van zichzelf wel goed op de lippen zitten, maar met een lipliner en wat happen in een tissue blijft deze muurvast en long lasting! Het is in het algemeen wat lastig om een lipliner te vinden die dezelfde kleur heeft als de lipstick, maar omdat ik eerder een lipcombinatie had gevonden van Essence, was het voor deze lipstick niet al te moeilijk. De lipliner in 12 WISH ME A ROSE past er namelijk perfect onder! 


Links zie je de lipstick en daarnaast zie je twee swatches van de lipliner. Zoals je kunt zien matchen ze heel goed met elkaar! Zoals ik eerder ook al aangaf is dit een combinatie die je iedere dag kunt dragen, omdat het niet te heftig is, maar heel natuurlijk. Ik draag deze combinatie daarom ook graag naar mijn werk, zodat het de einde van de dag nog steeds op mijn lippen zit. Dat zijn dingen waar ik zeker wel van houd!


Beide producten zijn o.a. verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Wat vindt jij van deze lipcombinatie?

2 opmerkingen: