Benefit Hoola bronzer dupe: W7 'Honolulu' bronzer ♥

Eindelijk heb ik 'm, de Honolulu bronzer van W7! W7 is goed in het 'namaken' van producten en zo is deze bronzer ook afgekeken, namelijk van de Benefit Hoola bronzer. Ben je benieuwd wat ik ervan vind, kijk dan verder!
W7 Honolulu bronzer €4,49

De verpakking van de bronzer vind ik heel leuk en mooi vorm gegeven. Het is een stevig, kartonnen doosje en het deksel 'schuif' je er omhoog uit. Daaronder vind je een kwast (die je heel goed kunt gebruiken om met de bronzer je gezicht te shapen!) en onder de kwast is dan de bronzer.


Op de achterkant van de verpakking zie je verder niet veel bijzondere informatie.


De reden dat ik deze bronzer heel graag wilde hebben is omdat deze een dupe zou zijn van de Benefit Hoola bronzer. Op internet heb ik veel swatch vergelijkings- foto's gezien en deze komen heel goed met elkaar overeen!


Op naar de swatches van deze bronzer. De meeste goedkopere bronzers hebben een warme ondertoon en op het gezicht ziet het er dan oranje achtig uit. Deze bronzer van W7 heeft een mooie koele ondertoon, waardoor je heel natuurlijk je gezicht kunt shapen. De bedoeling van shapen is om 'schaduwen' te creëren en dat kun je heel goed met deze bronzer!

Zelf heb ik de Hoola bronzer van Benefit niet, dus kan ik deze twee producten helaas niet voor je vergelijken. De Honolulu bronzer geeft een mooi en natuurlijk resultaat op mijn wangen en het ziet er niet oranje uit (wat ik wel vaak heb met de goedkopere budget bronzers!). Ik heb deze meteen in mijn every day make-up bakje neergelegd, want deze ga ik iedere dag gebruiken om subtiel mijn wangen te shapen!


De W7 Honolulu bronzer is verkrijgbaar bij Boozyshop voor €4,49.

Heb jij fijne producten van W7 make-up?

1 opmerking:

  1. Oeh, dat is een mooi kleurtje hoor die deze bronzer heeft! En fijn dat hij geen oranje ondertoon heeft :)

    BeantwoordenVerwijderen