3 x ZWARTE RIPPED JEANS OUTFIT (NAJAAR)

De zomer is voorbij en dat merk ik met de dag steeds meer, want het is weer koud aan het worden! Jongens, de tijd gaat mij echt veels te snel. Over een paar maanden zitten we al in het nieuwe jaar. Om het najaar goed te beginnen wil ik drie outfits met jullie delen om jullie hopelijk te kunnen inspireren!


Trui - Pull and Bear | jeans - River Island | denim jacket - Modemusthaves | leopard clutch - Yves Saint Laurent | witte Nikes

Deze look vind ik heel leuk voor overdag. Voor een dagje shoppen en om naar school en/of werk te gaan. Het is een comfy en warme outfit en perfect voor de herfst! 

Jeans - River Island |  T-shirt - H&M |  clutch - Selfridges | armband - Esprit | nagellak - Tom Ford | heels - New Look

Alle kleuren bij elkaar in deze outfit doen me echt denken in de herfst en ik krijg er meteen zin in! De kleuren bordeauxrood, grijs, goud en zwart combineren heel goed met elkaar. Simpel maar wel een leuke look voor een avondje uit!

Rood leren jasje - Modemusthaves | jeans - River Island | horloge - Esprit | leopard shoes - Nastygal | Zonnebril - net-a-porter

Ik heb altijd al een obsessie gehad met de kleur rood, goud en luipaard. Combineer ze met elkaar en dan krijg je deze outfit. Iets wat ik zeker ook aandoe! De accessoires zijn minimaal, waardoor de outfit niet too much wordt. Ik zou dit dragen tijdens een dagje shoppen of zelfs voor een avondje uit!

Welke outfit vindt jij het leukste?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten