I ♥ Makeup #SELFIE Eyeshadow Palette

Ik heb een haat en liefde verhouding met oogschaduw. Wanneer ik een mono, palette of wat dan ook zie in de winkels en het heeft mooie kleuren, wil ik het meteen hebben. Maar ik gebruik de laatste tijd bijna geen oogschaduws meer. Ik weet niet wat het is haha, ik denk dat ik een zwak heb, vooral voor mooie oogschaduw paletten. Ik had het precies met dit SELFIE palette van I ♥ Makeu-up. Ben je benieuwd, kijk dan verder!

De verpakking van het palette is misschien wel het leukste, het is namelijk holografisch! Heel origineel en ik ben dit nog niet tegengekomen bij een ander merk. Het palette is dus zwart met wit en als je het kantelt is het zwart met roze.Het oogschaduw palette bevat ook nog eens een mini oogschaduw primer. Primer zorgt ervoor dat de oogschaduw goed blijft zitten. Het is een metallic, shimmery kleur. Heel leuk dat ze deze erbij hebben gedaan, het is weer eens wat anders dan standaard een spons applicator!Wanneer ik in eerste instantie het oogschaduw palette openmaak kom ik meteen een folie tegen waarop de namen van de oogschaduws op staan. Deze doe ik altijd weg, aangezien ik de namen toch niet echt nodig heb!


Hier zie je de kleuren van dichtbij. Ik vind dat dit palette een goede variatie heeft tussen matte en shimmery kleuren. Van licht tot donker. Geschikt voor ieder moment, al is het een naturel dagelijkse look, of een donkere, zwaardere look. Het kan allemaal met dit palette!

Het palette bevat ook een dubbelzijdige spons applicator.

Ben je al benieuwd geworden naar de swatches? Hier zijn ze dan en ze mogen er zeker wezen! Ik hoef niet veel te zeggen, de foto zegt namelijk genoeg. Alle kleuren zijn heel erg goed gepigmenteerd en je hoeft geen moeite te doen om er kleur van af te laten komen. Je ziet het, een mooie variatie aan kleuren, van licht tot donker. Ik gebruik dit palette standaard voor een avond uit look. Ik kan 'm jullie ook zeker aanraden!

RATING:
♥♥♥♥♥

Het I Heart Make-up #SELFIE palette is o.a. verkrijgbaar bij:- Enkele Kruidvat/Etos filialen, zelf heb ik het palette gekocht bij de Kruidvat voor €6,-

Wat vindt jij vind dit palette, zou jij 'm kopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten