Review & swatches | 10 kleuren blush palette ♥

Draag jij vaak blush en wil je meer variëren in de kleuren die je wilt dragen? Dan is dit palette misschien wel iets leuks voor jou. Ik heb laatst een prachtig palette ontvangen van Bornprettystore die ik mocht uittesten. Het gaat om een blush palette met tien kleuren met o.a. roze en perzik kleuren. Mat en shimmer door elkaar. Een ideaal palette voor iedereen die graag blush gebruikt!Het palette wordt geleverd in een zwart kartonnen doosje. Met zulke verpakkingen is het net alsof je een cadeautje uitpakt! De verpakking van het palette zelf is heel simpel strak en zwart. De binnenkant heeft (jammer genoeg) geen spiegel, maar dit is ook niet noodzakelijk, vind ik. Het gaat eigenlijk meer om het product zelf, want dit ga je aanbrengen op je gezicht!


In totaal bevat het palette tien (best wel felle) blush kleuren in roze en peachy. Het palette bevat shimmery blushes, maar ook matte kleuren.

boven van links naar rechts

Ik had geen hoge verwachtingen eerlijk gezegd, ik was vooral benieuwd of de matte blushes goede pigment zouden hebben. Je kan op de foto's wel heel goed zien dat al deze blushes heel goed gepigmenteerd zijn! Op je kwast komt er genoeg product op, dus hij is ook nog eens zuinig in gebruik. Wel zijn de blushes een beetje poederig, wat bij vele goedkope poeders wel het geval is. Maar dat is ook het enige minpuntje.

onder van links naar rechts

VOORDELEN:
- 10 kleuren in 1 palette
- goede pigmentatie
- veel kleurkeuze
- goedkoop
- handig mee te nemen op reis/onderweg

NADELEN:
- is wat poederig

AAN TE RADEN?
Ja, vooral voor de getinte dames zal dit blush palette perfect zijn! Draag je veel opvallende blush dan is dit palette zeker geschikt voor jou.


Het blush palette is o.a. verkrijgbaar op Bornprettystore.com voor $8,99 - €8,07. Je kunt mijn persoonlijke code gebruiken voor 10 % korting, CERG10. Je betaalt geen verzendkosten bij deze webshop!

2 opmerkingen:

  1. Ik wil echt al zo ontzettend lang zo een palette als deze. Hij is echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oehh...mooie Blush palette, het pigment ziet er inderdaad heel erg goed uit :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen