Review: Liquid lipstick & eyeshadow palette | Bornprettystore

Laatst liet ik je nog de 10 kleuren blush palette zien van Bornprettystore.com en nu is het tijd voor een oogschaduwpalette en liquid lipstick! Ben je benieuwd, kijk dan verder.

In dit artikel laat ik jullie twee dingen zien; een naturel oogschaduwpalette met bruin- en bronstinten en een liquid lipstick (vloeibare lipstick) in een mooie koraalroze kleur die me wel geschikt leek om te dragen in de zomer!

Laat ik maar beginnen bij mijn favoriete item, namelijk de liquid lipstick. Ik heb veel liquid lipsticks van Aziatische webshops, maar deze kende ik nog niet. Ik was benieuwd naar de kwaliteit ervan! Het kleurtje vond ik precies geschikt voor de zomer, een frisse koraalroze kleur. Ik heb trouwens kleur nummer 29.

Het product breng je aan met een lipgloss applicator. Dit is meestal wel het geval bij liquid lipsticks. Het brengt heel fijn aan en geeft genoeg product af op de lippen.

De lipstick heeft trouwens een licht zoete geur, dus geen vieze chemische geur, waar ik stiekem een beetje bang voor was! Hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren, waarvan ik zeker een paar zal bestellen.

De swatchfoto laat goed zien dat de liquid lipstick mat opdroogt. Hij is eerst creamy, maar na een paar minuten is het volledig mat opgedroogd op de lippen. Hij is goed gepigmenteerd en brengt gelijk aan, zonder te vlekken.

En hier zie je de liquid lipstick op mijn lippen. Ik ben er heel erg tevreden over! Weetje, de pigmentatie is goed, het blijft goed zitten en is smudgeproof, wat betekent dat het niet uitloopt en muurvast op je lippen blijft zitten. Ik weet niet wat er precies allemaal in zit, maar bij deze liquid lipstick moet je echt veel moeite doen om het eraf te krijgen. Ik heb dat ook bij me andere liquid lipsticks. Wat goed werkt is om olie te gebruiken, zo gaat het er veel makkelijker af en hoef je niet te boenen.

VOORDELEN:
- Goede pigmentatie
- Blijf muurvast zitten
- Veel kleurkeuze
- Makkelijk aan te brengen
- Prijs, goed betaalbaar

NADELEN:
- Het plakt een beetje, maar dit is te verhelpen met wat (transparante) poeder

AAN TE RADEN?
♥♥♥♥♥
Jazeker! Een goede liquid lipstick voor een mooie prijs. Ik ga er sowieso nog een paar andere kleuren bijbestellen!

Naast de liquid lipstick heb ik ook dit 8 kleurige oogschaduwpalette uitgekozen. De verpakking van dit palette is roze en best wel kinderachtig. Maar het ging bij mij meer om de inhoud, want deze natuurlijke kleuren vond ik heel mooi!

Het palette heeft een dubbelzijdige sponsapplicator en een grote spiegel, wat heel handig is als je het palette mee wilt nemen onderweg.

Zoals je ziet bevat het palette lichte en donkere kleurtjes. Dit soort palettes vind ik altijd fijn om te hebben, want je kunt een look maken voor overdag, maar als je meer wilt kan dat ook met de donkere kleuren. De kleur van het palette is trouwens BR17.

bovenste rij van links naar rechts

onderste rij van links naar rechts

De kleuren zijn heel goed gepigmenteerd en ze bevatten allemaal shimmer. Geen matte kleuren, maar dat vind ik niet erg. Mooie combinatie van kleuren in 1 palette.

VOORDELEN:
- pigmentatie is goed
- handig mee te nemen op reis, i.v.m. spiegel
- mooie kleurkeuze
- de prijs, goed betaalbaar

NADELEN:
Geen!

AAN TE RADEN?
♥♥♥♥♥
Jazeker! Ben er heel blij mee.


De MeNow-Pro Longlasting lipgloss is o.a. verkrijgbaar op Bornprettystore voor $5,21 - €4,67

Het 8 Shimmer eyeshadow palette is verkrijgbaar voor $6,57 - €5,89

Je kunt mijn persoonlijke code gebruiken voor 10% korting, CERG10. Je betaalt geen verzendkosten op Bornprettystore.com!


BESTEL JIJ WELEENS MAKE-UP VAN AZIATISCHE WEBSHOPS?

3 opmerkingen:

  1. Oh wauw, dat oogschaduw palette zou ik zelf wel graag willen hebben! Van mij hoeft oogschaduw ook niet perse matte te zijn, deze glanzende kleuren zijn pretty <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijken me fijne producten, vooral de liquid lipstick vind ik erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen