Empties XXL #5

Ik heb de afgelopen heel wat producten opgemaakt en weggegooid. Er zaten favoriete en fijne producten tussen en ook producten die ik minder fijn vond of zelfs heb weggegooid. Ben je benieuwd, lees dan verder!Het product waar ik misschien wel het meeste van gebruik is denk ik wel foundation. Ik draag het iedere dag, want zonder zie ik er heel erg ziek uit, haha. Mijn all time favoriete was de Catrice photofinish foundation. Deze is uit het assoriment, dus moest ik opzoek gaan naar een andere. De All Matt Plus foundation, ook van Catrice, kwam het dichtsbij in de buurt. Deze gebruik ik nu iedere dag.

Wat ik blijkbaar ook veel gebruik is concealer, dit is wel een beetje erg haha. 5 liquid concealers die ik onder de ogen had gebruikt en een creamy concealer, deze was heel handig voor vlekjes en pukkels om die weg te werken. Ik vond ze allemaal erg fijn! De concealers van Essence heb ik opnieuw gekocht, net zoals de miss sporty concealer, die van de Action en de camouflage cream potje van Catrice. De concealer van Mua vond ik wel wat minder, dus deze koop ik niet meer opnieuw, omdat ik wat betere concealers heb.

Parfum gaat bij mij er ook snel door heen, mijn portemonnee die weet daar alles van haha. Daarom kan ik budget foundations wel waarderen. Links zie je Funky Heart, deze is te koop bij de Wibra voor €5. Ken je Loverdose parfum van Diesel? Deze ruikt er heel erg naar! Tuurlijk de Diesel parfum blijft lang zitten en bij de budget parfum zou je vaker moet opsprayen. Maar deze ruikt heerlijk en vooral de prijs is top!

Rechts de White Lily parfum van de Kruidvat. Ik ben gek op dit geurtje, dus wanneer het op is zorg ik er meteen voor dat ik een nieuwe in mijn bezit heb!

Ik draag vaak nagellak, dus er zijn ook wat lakjes op en natuurlijk een nagellak remover. Deze topcoat van Essence vind ik trouwens erg fijn! Ik heb 'm inmiddels vaker opnieuw gekocht.

Verder heb ik drie gezichtsproducten. De Hema night cream zit nog goed vol, maar ik heb 'm weggegooid. Hy rook heel anders en de substantie voelde raar aan. Ik koop deze niet meer opnieuw. De peeling van Nivea moet ik wel weer opnieuw kopen, want deze vond ik heel fijn. Net zoals de serum van Hema, ik kan deze ook iedereen aanraden. Ik gebruik 'm iedere ochtend en nacht voordat ik mijn dag- of nachtcreme aanbreng. Ik merk echt dat sinds ik dit product iedere dag gebruik veel verbetering in mijn gezicht zie!

10 opmerkingen:

 1. Foundation draag ik ook het meest, en die heb ik de afgelopen maand ook afgemaakt. Zonder foundation zie ik er inderdaad ook ziek uit! En ik gebruik altijd liquid concealer van Catrice, die is onwijs fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je veel opgemaakt zeg! Ik ben trouwens wel benieuwd geworden naar de concealers van Essence, ik ga ze zeker eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zal ik doen als ik jou was, gebruik de concealer echt dagelijks!

   Verwijderen
 3. lekker veel heb je opgemaakt! Je hebt zelfs lakjes opgemaakt, like how?!!?!?!?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappig, ik heb laatst ook heel veel foundation opgemaakt en/of weggegooid. Ik had zoveel kleine beetjes en ik vind het veel fijner om van zulk soort producten maar een paar keuzes te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat heb je veel opgemaakt, leuk voor te zien!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw je hebt echt veel opgemaakt zeg! Altijd leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen