TAG | Lip product addict

Mijn blog naam zegt het al, ik ben verslaafd aan lipsticks! In elke drogisterij kijk ik meteen altijd het eerste naar een (nieuwe) mooie kleur lipstick. Het leek me wel geschikt om de lip product tag in te vullen. Ben je benieuwd naar de antwoorden en meer? Klik dan verder om meer te lezen.

1. FAVORIETE LIPPENBALSEM/LIP VERZORGING
De Vaseline lip therapy is het enige product wat echt goed werkt voor mijn lippen. Hij hydrateert en verzorgt mijn lippen en laat een mooi, subtiel kleurtje achter. De geur is trouwens HEERLIJK!

2. BESTE OPVALLENDE RODE LIPSTICK
Bij deze hoefde ik niet lang na te denken, haha. Mijn meest opvallende rode lipstick is er eentje van Bornprettystore, dit product mocht ik van ze testen voor mijn blog (heel dankbaar daarvoor!). Deze lipstick is heel erg creamy, maar eenmaal op de lippen zit die perfect en blijft het de hele avond goed zitten. Pigmentatie ervan is super, ik draag 'm vaak als ik naar feestjes ga! 

Lees hier mijn review over deze lipstick (met swatches!)

3. BESTE LUXE EN GOEDKOPE LIPPRODUCT
Dat spreekt voor zich denk ik, mijn beste luxe lipproduct is mijn MAC lipstick!


De beste goedkope lipstick is de Ultimate Stay Lipstick van Catrice in de kleur 080 PassionRed. Hij kost maar €5,- en ik vind 'm net zo goed als een MAC lipstick, eerlijk gezegd. De lipstick is goed creamy, brengt heel gemakkelijk aan, het blijft de hele dag goed zitten en hij ruikt heerlijk!


4. BESTE MAC LIPSTICK
Ik heb er nu nog maar 1 en dat is een mooie fel roze kleur, namelijk Girl About Town.

5. MEEST TELEURSTELLENDE LIPPRODUCT
De lipliners van Catrice. Op mijn hand geven ze veel pigment af, maar op de lippen zie ik er helemaal niks van terug, zo jammer!

6. LIPPOTLOOD: WEL OF NIET DOEN?
JA WEL DOEN! Een lippotlood maak een wereld van verschil voor je lippen. De lipstick blijft veel beter en langer zitten én je mond heeft een mooie vorm. Met het potlood kun je gemakkelijk een mooie liplijn creëren als je er zelf nauwelijks eentje hebt, Wanneer ik lip potlood draag, lijkt het net alsof mijn lippen een stukje voller zijn dan normaal, haha.

7. BESTE LIPGLOSS
Persoonlijk ben ik geen fan van lipgloss en ik draag het ook nooit, eerlijk gezegd. Het plakt, het is te glanzend en het meeste wat ik irritant eraan vind is dat haartjes blijven vastplakken aan je lippen. Waar ik wel fan van ben zijn de matte lipglossjes van Essence! Goed gepigmenteerd en ruikt ook nog eens lekker.

8. MIJN FAVORIETE LIP PRODUCT VAN HET MOMENT
Dit product heb ik kort geleden ontdekt, ik heb het over de soft matt lipbalm van de HEMA in de kleur 11. Ik testte deze in de Hema en ik werd meteen verkocht! Heel mooi kleurtje voor overdag en het blijft heel erg goed zitten!

Lees hier mijn review over de Hema soft matt lipbalm in de kleur 05.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten